icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

jajus101
4. júl 2011

@daniela85 presne my to iste... uz mam niekedy pocit, ze prave vtedy, ked si robim plany, co vsetko si porobim ked zaspi, tak prave vtedy je to problem ju uspat 😀

daniela85
4. júl 2011

@jajus101 no ja som furt nabalena kukur.chrumkami a kooopcom hraciek...tak mne zas ked neni moc mrzuta ze ju netrapia zubky tak v poho vydrzi aj dve hodky von...aj vcera sme uz boli take nervave obe z toho co sme boli dva dni zavrete doma, ze cez ten najvacsi lejak sme museli ist von...a bez chruiek a bez hraciek mi vydrzala v poho dve hodky, bola som ako mys mokra ale takaaa bola spokojna...a dne ssom mal 39,5 teplotu, no z coho asi 🙂

jajus101
4. júl 2011

@daniela85 moja ide po rannom prebudeni po 3 hodinkach znova spat, tiez keby som to predlzila, tak mi veeelmi tazko zaspi 🙂

daniela85
4. júl 2011

@jajus101 tie detvaky, preco zakonite musia robit presny opak, no ale myslim ze my sme iny neboli 😉 😀

jajus101
4. júl 2011

@daniela85 moja baba je zvyknuta byt casto vonku a v tomto dazdivom obdobi je dost mrzuta. Ale tak hadam sa to uz umudri a bude lepsie. Ja som tiez nabalena chrumkami a baby susienkami 😵

jajus101
4. júl 2011

@daniela85 nuz asi chcu aby sme sa len im venovali 😀 inak ked som u nasich a mala daco robi, tak dost vela veci mi mamina povie, ze presne to som robila aj ja 😵

daniela85
4. júl 2011

@jajus101 mne po prvom vydrzi hodinu a pol az dve hore potom pospi ked je vsetko ok tak aj dev dve a pol hodky, potom je tak dve tri hore a potom hodku dve spi, a ked som aj v robote tak spi aj dve a pol...ale vacsinou je to do tej hodky ked som doma 🙂

daniela85
4. júl 2011

@jajus101 no ved aj mne mama vravi ze Kika je cela mama 😀 myslim ze sa nam to vracia 😀 😀

hobit
4. júl 2011

@jajus101 my mame presne to iste, cez den uspavam na rukach alebo v kociku alebo v ergo nosici

jajus101
4. júl 2011

@daniela85 aj moja nejako podobne spava, len ma medzi kazdym spanim take 3 hodky prestavku a po druhom spani ma viac, lebo ide spat aj o 9 vecer

jajus101
4. júl 2011

@daniela85 moja mala je skor cely tato... ale tak ked daco robi- napr.dviha roh koberca, tak na to mi moja mamina povedala, ze to som presne aj ja robievala... a podobne veci 🙂

jajus101
4. júl 2011

@hobit uff a ja som myslela, ze to len moja je taka fajnovka 😅 ja ju na flaske neuspim, lebo z flase pije len vodu, alebo caj - sem tam. A pri kojeni sa mrvi ako cervik, lebo ju krmim poleziacky. Velakrat cope a dava sa na brucho, ale bradavku nepusti 😀 nehrozi, aby zaspala. Trosku si cucne a musim uspat na rukach 😖

hobit
4. júl 2011

@jajus101 to s kobercom robi aj Tobi...ja uz nekojim poleziacky, iba v noci, cez den len na rukach, llebo inac sa kruti a uteka

majjjka24
5. júl 2011

@jajus101
@hobit aj nám sa páči koberec 😀

ivanulienka81
5. júl 2011

@jajus101 jednoducho to vidim... dava si rucicky na tvaricku a je taka mrnkava... obycajne chodi spavat ten isty cas +- polhodinka

daniela85
5. júl 2011

tak tato noc bola uz aj s teplotou...ach tie zubky....stolicky, ocne dole aj dvojky hore idu...radost... ☹

janka0007
5. júl 2011

@daniela85 fuu to akoze vsetky naraz?

majjjka24
5. júl 2011

@daniela85 moj maly je uz treti den umrncany, a krici, place a tiez to pripisujem zubkom, lebo ma uplne navrete cervene dasna... nam vysli najskor horne dvojky a teraz uz pravdepodobne idu konecne aj jednotky, cakam kedy sa konecne objavia, lebo Mirko nebol nikdy taký zlý.. nevydrží sa s ničím hrať, len na ruky, potom na zem, ked ho polozim na zem znova mrnci, ze chce na ruky.. a vam idu uz stolicky???

majjjka24
5. júl 2011

dievcata, ktore davate UM, chcem sa spytať, ake mnozstvo mliecka ma vypit dieta v 9 mesiacoch??? Kolko vam drobci vypiju...

jajus101
5. júl 2011

@hobit to robi aj moja, ked ju kojim poleziacky. Ale na rukach sa mi horsie koji, lebo ona sa kruti aj vtedy 😅 A je mi pohodlnejsie ju len polozit vedla seba, ako udrzat na rukach 🙂

jajus101
5. júl 2011

@ivanulienka81 aj moja chodi spavat priblizne v rovnakom case doobeda aj poobede. Tiez si brhli ocka rukami a vtedy sa zvykne pri nose doskriabat... preto jej musim strihat nechty aj 2x do tyzdna 😒

panki
5. júl 2011

@majjjka24 to sa nedá presne povedať, že koľko má vypiť. Moja malá keď mala 7-8 mesiaov vypila aj 210ml, potom jej stačilo 180ml a teraz zasa vypije 210ml ráno niekedy na obed pred spaním a vecer. Ale mi už máme zajtra 10 mesiacov

anetaadam
5. júl 2011

@majjjka24 naša bude mať zajtra už 10 mesiacov,ale nevypije nikdy viac ako 150ml

daniela85
5. júl 2011

@janka0007 no vsetky....radost...

daniela85
5. júl 2011

@majjjka24 no my to mame tiez tak, ani chvilku sa nezahra co inokedy sa sama velmi pekne prebavi...no stolicky nam idu, jedna je uz von, taka bodka a dalsie dve sa rezu....

daniela85
5. júl 2011

@majjjka24 mne mala vypije, raz 60ml, 80ml,90ml,aôe uz stiahla aj 180ml...je to rozne...kym neplace od hladu tak je dobre, aj dr.mi povedla ked som jej vravela ze hrozne malo papa aj mliecka tak ze netreba silit...ked neplace ze je dobre tak ako je...

zuzanockamt
5. júl 2011

@majjjka24 jurko vypije pocas noci 2-krat po 180 ml, rano a vecer pred spanim 150 ml a poobede este 150 ml ... su tam nejake odchylky, ale viac - menej je to takto

janica81
5. júl 2011

Ahoj maminky...

idem sa opýtať, čo už dávate svojim detičkám papať?? ako vyzera momentalne Vas jedelny listok...kedze uz sme zase vsetci vacsi??? ze co nove uz ste zaviedli 😀

diky

daniela85
6. júl 2011

@janica81 ahoj ja davam vsetko co jeme my....bola som v poradni dr.som vravela ze jest mi nic miminkovske nechce ze jej davam po troske nasu stravu, tak povedala ze dobre, ked jej chuti nech jej davam a aspon co to zje, lebo inac mi na to kaslala....vravela ze su niektore deti ze im ich strava nic nehovori a prejdu na nasu....samozrejme nic stiplave a presolene... ked mame vyvar tak jej ho zriedim s horucov vodou...ale niekedy je fajn, tak netreba...

daniela85
6. júl 2011

@janica81 a jedla uz sosovicovu, fazulovu, kapustnicu, aj segedin...vsetko...