♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
dievčatá, boli ste už na poslednom očkovaní??? Kedy by sa malo ísť, v ktorom mesiaci?
My už sme konečne spokojnejší a neplačeme a vidno nám vychádzajúce horné jednotky, tak tá plačlivosť bola spojená fakt so zúbkami... a my spíme cez deň ešte niekedy aj 3x. Ráno cca 2hodky, v nedelu spal dokonca vkuse 3,5hodiny, chodila som kazdych 5minut pozerat ci dycha 😀 😀 a cez obed si zdriemne hodku, dve ako kedy... a niekedy este hodinku vecer, ale uz spavame skor 2x..
@stvura To ti takto už pekne chodí za ruky? Naša kroky robí, keď ju držím za ruky, no ešte ju to nebaví a po pár krokoch sa púšťa na zadok.. Máš šikovnicu 🙂
No ja by som chcela mať v bruchu ďalšie čoskoro 🙂
A asi to aj ja vzdám, dnes to bola zase hrúza, revala a nakoniec zaspala pri zvuku takého stroja, ktorým opravujú niečo na ceste. Minule zase zaspala pri zvuku pristávajúcej helikoptéry pri nemocnici.. Inak mi nezaspala ani nepamätám v kočíku.
@majjjka24 posledna davka ockovania sa dava v 11. - 12.mesiaci, jurko ide na poradnu koncom augusta, tak sestricka vravela, ze by ho pichli asi vtedy, podla toho, v akom bude stave ... no a rok ma 13.9., takze ja by som bola radsej, keby sa mu to ockovanie posunulo az potom ... doteraz mal vsetky ockovania posunute
@klaudia85 veru ani mne tehu casy nechybaju 🙂
ahojte, kupete drobcov na kupku normalne v studenom bazene? ako to zvladaju? Tobimu totiz v studenej vode hned beha pusa od zimy
@hobit ahoj,kam chodite na kupalisko? aj na Ondrejkovi vidim po par minutach, ked sa zacne klepat, ideme von. Tak to robim tak, ze ideme na 3-4 minutky, zohreje sa a potom zas na par minut. Inak dnes sa naucil, ze ked ho posadim na kraj bazena a poviem HOPA, tak sa odrazi a skoci do vody, lepsie povedane na mna a do vody. ked to pochopil, tak sa strasne rehotal pred kazdym "skokom".
dobre ranko,
na mestske kupalisko, ale vacsinou sme v bazene u sesternice, alebo kamaratky a ony maju vodu okolo 27-29C tak tam mu chladno nieje
@hobit aj my sa kupeme v domacom bazene, teplota sa tam pohybuje od 29 do 33 stupnov, co je uplna parada... malu davam do vody na pol hodinu, potom sa trocha vysusime, aj sa vycika vonka, potom dame dalsiu plavaciu polhodinku a potom si da mliecko a spi ako zarezana 😀
@ivanulienka81 to mas dobre, ze zapi od unavy. Ja som myslela, ze ked bude mat Ondrej kupaciu aktivitu, ze ho to unavi, ale kde... to skor ako by som ho adrenalinom napumpovala. 😀 ale stale lepsie ako doma, lebo to ho mrle zeru a demoluje byt 😝
baby,fakt vam zavidim to kupanie s drobcami. hanka nemoze vobec do bazenu,ani takeho maleho napusteneho na terase,lebo mala za minuly mesiac dvakrat zapal mocovych ciest a teraz idem na vysetrenia koncom mesiaca,musi sa vylucit aj reflux oblicky,takze kupanie nula bodou. a teda sme na kanaroch,ale bieli jak stena vsetci,tu je sice nadherna paz,s bielim pieskom,ale v lete su tu majstrovstva sveta vo windsurfingu,take si viete predstavit ten vietor. normalne by som si isla zaplavat na take slovenske kupalisko 😀
Baby, kupovali ste uz niektora golface? Ak ano, ake? Podla coho ste vyberali?
@estterka chuda male, vy teda nemate pokoja ☹
@stvura aj my sa budime stale v hodinovych intervaloch, ja normalne rozmyslam, ze vyskusam nechat maleho sameho v izbe ci to nepomoze, ale asi tazko, ked sa vzdy ked sa zobudi driape k nam do postele a ja ho tam potom aj necham 😀
@gumimaci dnes sme sa na kupko zas nedostali, ale kupili sme si aspon bazenik na balkon...len neviem kedy bude zas pekne 😅
@tothova5a my mame Jane energy
@hobit a to som tu ani nespominala,cim sme si presli posledne tyzdne..najprv nas poslali domov z pohotovosti,ze co ich otravujem,ze krv v plienke je normalna,ze z mojich hormonov v mlieku ma menstruaciu..potom sa to dvakrat opakovalo,dvojo atb hned za sebou,jedna bakteria vystriedala druhu,nalezy na oblicke,co stale nevie,co presne je,lebo tuto maju cas a cakame do konca jula na vysetrenia..15 lekarov,kazdy hovori nieco ine,ma okrem toho silnu anemiu,no hroza,kazdy to berie na lahku vahu. teraz mala minuly tyzden kontaminovany moc a uz dnes prestala opat cikat ☹
@estterka akoze prestala cikat? vobec nema mokru plienocku?
@ivanulienka81 dnes cikala rano o desiatej po zobudeni a poobede raz..dvakrat za 10 hodin. a to okrem kojenia vypila dost vela vody ☹ toto robila ked mala tie infekcie.ah jaj 😔
@estterka ☹
@estterka fuha, drzim palce aby vsetko dobre dopadlo...aj Tobi bol/je anemicky, davas jej nejake zelezo? ja som davala toto http://www.biomineral.sk/produkty/ferr-phos/, ale neurobili mu kontrolny odber tak neviem ci zabralo...nezvazujes vysetrenie na Slovensku?
@stvura to je ta metoda, ze sa dieta necha vyrevat v postielke? tak na to nemam sil ani ja, to by u nas nefungovalo...a vlastne u nas nie je problem zaspat, aj ked zaspava opat len na rukach, ale spat 🙂
inac Tobi odmieta skoro vsetko ovocie, vobec nechce kusky a pritom chlebik, chrumky a obed len trochu popuceny spapa pekne aj ked nema este zubky ☹

Stvura, no aspoň to váženie poteší... My máme poradňu o dva týždne, no ak to bude s jedlom tak ako dnes, tak mi malá ešte aj schudne. Dnes zjedla cca polovicu toho, čo mala :(
No a s kočíkom dnes sa dalo, chvílu som ju mala na rukách a potom som jej dala chrumky, piškóty a to ju zabavilo na zvyšok.
A dr je možnosť zmeniť, ale nejak nemám chuť to riešiť, dúfam to pominie nejak.
Babi, aj vám niekedy tak chýbajú tie časy, keď boli v brušku? Ja by som chcela znova.