icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

estterka
14. júl 2011

@hobit nedavam je zelezo,zacala som jej davat maso a snazim sa to riesit stravou, aku mal hodnotu hemoglobinu maly? ma silnu anemiu,ale nema priznaky,lebo prisla postupne,teda dlhodobo jej to klesalo. co sa niektorym lekarom nezda je krvacanie,co mala pri cikani a anemia,este to musia vyserit(keby sa im tu tak chcelo..) k tomu co si mi al eposlala sa mi zda,ze je potrebna nejaka diagnostika spravit,nie? zatial mame termin tu o dva tyzdne a potom uvidime,co dalej.
@stvura nemyslim si,ze zadriava vodu, to s tym nema nic spolocne,ona zadriava moc,vedome,mozno ju to pali,ked cika,neviem. vie zadrzat aj celu noc a necikat, ☹
@daniela85 dakujeme,aj my dufame🙂

hobit
15. júl 2011

@estterka nam to dala ta homeopatka, je to normalne volnopredajne...Tobi mal 6,32 umol/l

estterka
15. júl 2011

@hobit tak to mi nic nepovedalo,lebo na slovensku to poznam v inych jednotkach,teda prehodene do slovenskych mala hannah 76 hodnotu(norma zacina na 120) a od 70 a nizsie sa dava transfuzia. a zelezo mala 6 hodnotu a norma zacina na 25,teda nic moc. prave tak som to myslela,ze ti to dala homeopatka znamena,ze ho diagnostikovala,to co pomohla vam z tychto veci nam nemusi,nejde o to,ci sa to da volne kupit.

gumimaci
15. júl 2011

@estterka myslim ze @hobit dala hodnotu zeleza, jednotky sa pouzivaju rovnake. u malych deti je min. FE 6-26 (dospela zena minimalne 6,6) Hannah ma tu hranicnu hodnotu 6... A hemoglobin u deti je 100- 140... (120 je u dospelej zeny hranica) ale ja tak -76 je fakt dost malo.
Tu ked sa robi rozbor krvi tak pri vysledkoch su napisane vzdy aj hodnoty od -do ktore su norma.

gumimaci
15. júl 2011

Ondrejko papa nektarinku- sam 🙂

ivanulienka81
15. júl 2011

@gumimaci sikovnicek Ondrejko... aj my sme dnes mali nektarinku, ale mixnutu

stvura
Odpoveď bola odstránená
janica81
15. júl 2011

@stvura nooo to my sme zase siláčky...Nelka v poho drzi plnu litrovu flasu a hrka s nou 😀

a ovocie zatial odhryzala pekne (4 zuby) len banan....melon sa jej lepil na mandle a stale ju natahovalo.. ☹

@ivanulienka81 ja tiez stale vacsinu mixujem.....nejako nam vacsie kusky nejdu...
@gumimaci zlatučký

majjjka24
15. júl 2011

@daniela85 ja som mala tiež ukážkové tehu a mala som tiež toľko energie, že som vstávala o piatej ráno vyspatá... a teraz sa čudujem, prečo malý ráno nespí 😀 😀

estterka
15. júl 2011

@gumimaci ale u nas na zelezo je ina hodnota. norma pre hannah zacina 25 do 156 a ona ma 6,teda ma pri tom uz tri sipky dole,tak strasne nizko.preto som dala aj normu,lebo je to v inych jednotkach tu,uplne vsetko,vsak som to posiela domov a preratavali si to lekari na ine jednotky. hemoglobin u nas ma mat od 11,5 do 15,5 a ma len 7,6 ,teda mala. hanka nema nic na hranici normy,ta je vo vsetkom hlboko pod normou bohuzial. vsade ma dve sipky dole minimalne,teda pri hodnotych,co sa tykaju anemie.

daniela85
15. júl 2011

@majjjka24 ved ja sa tiez mozem cudovat preco je mala taka aka je ked som ani ja v tehu neobsedela ani minutu...no co uz ....uz to len prezit tieto chvilky a ked sa uz pusti riadne behat uz bude hadam fajn.. 🙂

daniela85
15. júl 2011

@gumimaci zlatucky a nenatahuje ho zo supky? ja to furt riesim....tak jej to supem vsetko....

gumimaci
15. júl 2011

@stvura hrozno aj melon papa aj Ondrej, dnes sme skusili dat nektarinku takto, lebo doteraz som ju krajala na kocky. Okusal ju kol dokola 🙂 zubov ma 6 a 7-8 "na ceste", uz sa prerezali, ale este su malinke. On aj loptu drzi jak hadzanar a nepusti 🙂

@estterka jaj tak som nepochopila 🙂 ale dodnes som myslela, ze "len" zelezo ma nizke, nie aj hemoglobin ☹ kedy mate dalsie vysetrenie?

@daniela85 nenatahuje, Ondreja natahuje ked mu cerstve ovocie mixnem, alebo postruham 😕 on doslova vie zjest iba kusky, alebo si bude odhryzat.

stvura
Odpoveď bola odstránená
estterka
15. júl 2011

@gumimaci krv neviem,ked som sa pytala,tak lekar povedal,ze so stravou to bude trvat mesiace,kym s to upravi,no ja by so rada este cez eto jej vzala krv,nie kvoly tomu,ze kolko sa to zlepsilo,ale kvoly tomu,ci nahodou neklesa stale.

@stvura neviem,ci sa to zlepsuje,ona nema priznaky,takze to len z krvneho testu sa da zistit. a teda pecen jej urcite nedam,ma telacie 2krat tyzdenne. a zvysok stravy komplet upraveny .

daniela85
15. júl 2011

@gumimaci tak to je riadny sikulko 🙂 nasa mala aj ked ma vacsi kusok rozka v puse tak ked ide prehltnut tak ju natiahne...no len musime cvicit...

daniela85
15. júl 2011

Dnes sme spravili kroky bez drzania a opory....zlata bola 🙂 a KONECNE som ju naucila ukazat aka bude velika 🙂 dlho sme sa to ucili...a fuci pri tom ako jezko zuby cerí ...no podarena 😀

hobit
15. júl 2011

@estterka hm, tak teda este raz drzim palce a potom daj vediet ako sa mate
@gumimaci Tobi nechce ovocie ☹

stvura
Odpoveď bola odstránená
klaudia85
15. júl 2011

A máte niektorá dieťatko, ktoré dokáže uspať aj niekto iný ako mama?

stvura
Odpoveď bola odstránená
gumimaci
15. júl 2011

@klaudia85 tata 🙂

daniela85
15. júl 2011

@klaudia85 babča....tato len dva krat viac nema trpezlivost...a mala pri nom e eneviem co sa jej stalo tie dva razy

hobit
16. júl 2011

@klaudia85 my nie 🙂

hobit
16. júl 2011

ahojte, neviet kde sa da kupit piesok do pieskoviska? kupili sme malemu take male pieskovisko na balkon a nemame piesok 😖

gumimaci
16. júl 2011

dobre ranko,

@hobit nooo to by aj mna zaujimalo. mama kupila k nej na zahradu taku muslu, da sa zatvorit, ale treba tam cisty piesok....

Baby ja mam vegeeet, muz zobral Ondreja zo sebou do Jelky po pstruhy... rano klud, to uz som dllllho nemala 😎

hobit
16. júl 2011

@gumimaci aj my mame tu muslu, ten klud ti zavidim, ja som sa s tatom dohodla, ze rano vstava s malym on, ze ja budem spat, o 6tej som ich vyhodila z izby, 7.20 uz boli spat

hobit
16. júl 2011

@gumimaci mozem sa opytat na to kupko u vas? ake je? ake bazeny a voda? zajtra sa chceme ist niekde kupat a rozmyslame kde...

majjjka24
16. júl 2011

@klaudia85 Mirka uspi ktokolvek... v poslednom čase mi je niekedy dokonca smutno, od maleho sa ani nepohnem, stale sa s nim hram, venujem sa len jemu a on ako by som ani neexistovala, ked zbada babku, alebo tata, hotovo, ukaze ze chce ist k nim a ku mne spat uz nechce, akoby som ho tyrala, alebo co... ☹(( moze to byt tym, ze som mu nonstop k dispozicii??? Ani ludi sa neboji, ziadna separacna uzkost sa u nas zatial neobjavila, z koca vystiera ruky ku vsetkym co sa mu prihovoria....

zuzanockamt
16. júl 2011

@majjjka24 jurko tiez, ked pride MM domov, tak hned sa taha k nemu a mna ma na haku, ale zase k cudzim len tak nejde, to sa boji