icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

happy3
25. júl 2011

nas maly tiez celkom dost spava doobeda 1,5 az 2hodky,potom poobede 1 az 1,5 a vecer zaspavame medzi 20.30.a 21.00. ,to sa v noci zobudi na mliecko a vydrzi spinkat tak do 8.rana a niekedy sa stane ze aj do 9.,ale to len vynimocne 🙂

zuzanockamt
25. júl 2011

@majjjka24 Jurko spi doobeda hodinu, poobede hodinu a zaspava medzi 19:30 - 20:00 a vstava medzi 4:30 - 5:30

kikaaa
25. júl 2011

ahoj, náš malý spí doobeda 1,5 hod., poob. tiež 1,5 hod., večer zaspáva medzi 21-22:00 a s prestávkami sa budí o 5-tej max. o 6:00. U nás je ale strááááášný problém zaspávanie cez deň, minimálne 15min. ho musím uspávať, už sme skúšali všetko ale ani nezaberá ☹ .
viete mi poradiť, či už môžeme dať čerstvú paradajku? - našla som k tomu rôzne názory a preto sa chcem opýtať ako to riešite.

klaudia85
25. júl 2011

Uf, no som zvedavá, či ozaj zuby 🙂 Veď dám vedieť, ako to dopadlo 🙂 S tým spaním.. U nás sú to tak 3hod cez deň, ale musím byť pri nej, alebo spí na mne. A kým zaspí, to je hotový horor. Dnes zaspala na mne, položila som ju do postieľky a stihla som vyvešať iba dva malej overaly a už stála v postieľke a kukala, kde som :/

zuzanockamt
25. júl 2011

@kikaaa ja som dnes uspavala hodinu aj doobeda aj poobede a potom hodinu spal 😀 ... s tym nic neurobis, len vydrzat ... ked uspavam 15 minut, tak som stastna, ze ako kratko

majjjka24
25. júl 2011

dievčatá, ako je to s UM, od 10 mesiaca sa má dávať už 3ka??? Ja dávam Bebu 2 HA...

michaelabj
25. júl 2011

@kikaaa podľa najnovších štúdii, ak je dieťa zdravé a neprejavuje žiadne známky alergie na iné jedlá, tak v podstate môže ochutnávať "hocičo" (samozrejme s rozumom) - skúsiť minimálne 3 dňový štandardný test ako aj zavádzaní iných potravín a ked dieťa nereaguje podráždením, znamená to, že môže... 🙂

majjjka24
25. júl 2011

@zuzanockamt ja som to dnes asi zariekla 🙂 lebo som maleho hojdala od 4-tej a zaspal az o pol6-tej 😀 😀 a teraz spi, neviem, co bude robit v noci...

zuzanockamt
25. júl 2011

@majjjka24 ja davam bebu 3-ku uz, ale tu klasicku, jurkovi HA nebolo treba

majjjka24
25. júl 2011

@zuzanockamt a normálne si z jedného dňa na druhý začala dávať 3-ku?

zuzanockamt
25. júl 2011

@majjjka24 pri Um sa to robi postupne, kazdy den davas o jednu davku 3-ky viac, az postupne prejdes na nu uplne, naraz by sa to vraj nemalo ... ja som zacala vecernou flasou, na druhy den som uz dala aj v noci 3-ku a nakoniec som mu nechala uz len jednu flasu 2-ky, aby sme minuli balenie a teraz uz je kompletne na 3-ke

happy3
25. júl 2011

mamule,davate niektora UM Sunar nutradefense?

gumimaci
25. júl 2011

Ahojte,
dievcata co chystate k 1. rocku? Aky darcek a aj bude oslava? Budete mat jednu pre vsetkych, ci to nejak podelite? Ja som bola cez tyzden v metre a mali vypredaj party dekoracii, takze uz musi byt :D lebo mame doma 2 metrove girlandy, konfety (aj tie vybuchovacie) baloniky, farebne kelimky a tanieriky a servítky 😀

hobit
25. júl 2011

@gumimaci 😀

happy3
25. júl 2011

@gumimaci my spravime malemu oslavu v den nasej svadby 🙂 ,tak to budu dve oslavy v jedenej 😝

zuzanockamt
25. júl 2011

@gumimaci ty si sa poriadne vybavila 😀 ... takze to bude vo velkom style ... ja velke oslavy nemam rada a jurko tiez nestoji o velku spolocnost, takze asi len tak normalne

estterka
25. júl 2011

@gumimaci ja som chcela konfety,ale MM povedal,ze nie,lebo pridu same male deti..tiez bude deko,bude sa grilovat na terase a ja upeciem nejake sladkosti. len neviem na aku hodku to naplanovat,lebo hannah sa rano zobudi,je hore tak hodku,potom 2-3 spi,potom je hore tak 3 hodky max a zas spi rovnako dlho..

gumimaci
25. júl 2011

@zuzanockamt mne to vychadza tak na cca 10 ludi, tak aj rozmyslam, ze by som to spravila na 2x... len neviem ako ich mam skombinovať.

@estterka ja chcem spravit tu jednoduchu piskotovu tortu a druhu tortu - marcipanovu dostaneme. som rozmyslala ze to dame okolo tretej, to mi tak vychadza, ze sa vtedy budi aj sa stihne pochystat...

estterka
25. júl 2011

@gumimaci tak hannah nebude jest tortu,lebo neje ani mliecne vyrobky(tie ani nemoze teraz kvoly vstrebavaniu zeleza) a ani piskoty,ale ona vseobecne neje v poslednej dobe nic,takze tak. spravim asi coko tortu pre ostatnych,inu neviem 😀 mam aj marcipan na potahovanie torty domu,ale to si netrufnem asi spravit.

gumimaci
25. júl 2011

@estterka sak ani Ondrej nebude jest tortu, mozno trochu tej piskotovej, ale navsteva bude chciet jest tortu 😀

ladywitch26
25. júl 2011

@zuzanockamt
@estterka
@gumimaci
ja neviem, ale oni to este tak nebudu vnimat, ze nejake narodky. ja som stanke robila len taku malu u nasich, aj to len kvoli tomu,ze ju videli po pol roku. ona ani nevedela,co ma robit s tou tortou, sviecky sa bala a saty nechcela mat na sebe, tak mrncala. takze fabimu spravime len taku malu, len kvoli foto, aby mal neskor na pamiatku.
zato teraz stankine druhe narodky sme jej uz spravili party, pozvali sme jej kamosky, mala aj tortu, sviecky sfukovala az 3x, lebo sa jej to tak pacilo a z vyzdoby bola tiez hotova. tyzden chodila s tym party klobucikom na hlave 😀

gumimaci
25. júl 2011

@estterka ja sama by so,m si na marcipan netrufla, ked sa odvazis daj potom foto 🙂

estterka
25. júl 2011

@ladywitch26 no lenze ja tu rodinu nemam a ked pozvem jednych znamych,musim uz aj dalsich. a podla mna sa zabavi s ostatnymi drobcami.
@gumimaci no neodvazim asi urcite 😀

zuzanockamt
26. júl 2011

@ladywitch26 no ved jasne, ze to nevnimaju, preto ja nebudem robit nic extra ... v ten den, ked mu to vychdza na 13.9. si spravime len s MM a s Jurkom nasu sukromnu malicku oslavu, lebo je to hlavne o nas a nie o rodine, urobim mu tvarohovo-smotanovu ovocnu tortu s piskotami, to jest moze, tak nech si da, potom na dalsi den bude nieco u svokrovcov a k nasim pojdem cez vikend a tam bude dalsia oslava aj s jeho bratrancom, lebo ten ma zase 10.9. 2 roky ... nejake extra torty nebudem robit, kedze ich jurko jest nemoze este

gumimaci
26. júl 2011

Dobre ranko,
my sme mali po dhsej dobe zlu noc, Ondrej sa uz budi tak 1-2x za noc dnes to bolo asi 5x, aj ked som ho nakoniec dala k nam, tak kopal a prevaloval sa. Ozaj zacal mi spavat na bruchu, robia to aj vase deti? Ja ho teda zatial pretacam na chrbatik, neviem ci to nieje nebezpecne na brusku pre nich? 😕

@estterka vsseeeeeeeeeeetko najlepsie Hanke prajeme, Ondrejko posiela jeho uslintany bozstek 😀

@zuzanockamt vnimat to bude, len chapat nie 🙂 pre Ondreja to bude prave sviatok, ked bude viac ludi a vsetci si ho budu vsimat. Miluje spolocnost. Prave nad tym co pises som rozmyslala, ze ci pojdeme k nasim, k svokrovcom... alebo to urobime doma naraz...

zuzanockamt
26. júl 2011

@gumimaci Jurko spava na bruchu uz velmi dlho, ja nechavam tak, ako sa ulozi, na chrbte uz spi velmi malo, bud na bruchu alebo na boku

klaudia85
26. júl 2011

Naša spáva viacmenej na boku, ale občas sa prevalí na brucho a ja ju tak nechám. Inak aj my sme dnes mali ťažkú noc, zobudila sa asi 5-6krát a stále s revom, no keď som jej dala cumlík, spala ďalej. Neviem, čo s ňou je.

A čo sa týka oslavy, ste ma motivovali s tou smotanovou tortou. My to oslávime v trojici, trošku si len pripomenieme, že má rôčik a to je všetko. Oslavy fakt nemám v obľube. Ani na krstiny sme nerobili nič také, ani teraz nebudeme.

estterka
26. júl 2011

@gumimaci dakujeme,Hannah oslavuje vo velkom,isla spat o siedmej rano 😀

happy3
26. júl 2011

@klaudia85 keby bolo na mne tak to spravim presne ako vy pekne v trojici a hotovo,ale svokra vsetko oslavuju moc vo velkom 😀 ,tak bude oslava 😉

majjjka24
26. júl 2011

@gumimaci aj Mirko spí najčastejšie na boku, prípadne na bruchu....
@happy3 aj moja svokra je akčná, tak budeme mať veľkú oslavu a som samozrejme zvedavá na jej darček, lebo na vianoce kupila Mirkovi hojdacieho konika, na jeden rok mu mozno kupi rovno bicykel 😀 😀
@estterka všetko najlepšieee 😉