icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

klaudia85
30. júl 2011

Postavte dieťa na papier chrbtom ku stene, aby vznikol pravý uhol. Obkreslite nožičku a nákres zmerajte klasickým pravítkom, lebo krajčírsky meter sa nezhoduje. Kupovať topánky sa maju s nadmerkom minimálne 0,8 cm a maximálne 1,5 cm. U deti do 17 mesiacov maximálne 1,2 cm.
Detská noha rýchlo rastie. U najmladších kolo 2 cm do roka u starších detí od 0,8 do 1,2 cm.

Nad tým som dnes uvažovala, že ako zistím, kedy treba nové 🙂

hilaris
31. júl 2011

@hobit
@klaudia85 ja som kúpila pekné a zachovalé Superfit topánočky na burze v BA kus za 1 euro. Hneď na nich ošúchala špičky pri tom jej lození štýlom Shumachera ale inak sú výborné. Plátenky aj tenisky. Všetky topánočky sa nám doteraz vyzúvali ale kúpila som také čo sa zapínajú okolo členka a sú fantastické. Ešte si ich nevyzula ani zámerne ani omylom! :D

hobit
31. júl 2011

@hilaris dobry obchod 🙂

klaudia85
31. júl 2011

@hilaris No práveže už máme kúpené, ale dobudúcna to okuknem 🙂

gumimaci
1. aug 2011

ahojte,
je tu nejak ticho. co porabate vsetky?? my sme boli na poradni. o tyzden ma maly 11mesiacov. vazi presne 9130g, som cakala, ze viac, lebo toho dost popapa 🙂

lucytao
1. aug 2011

super gratulujem už to máte za pár ja musím čakať do začiatku decembra a to musím ležať do konca

majjjka24
2. aug 2011

@gumimaci pekná váha 🙂 my sme sa konečne doškriabali na 8kg 😀 😀

@klaudia85 tak ako, zaberá ten cukor??? 🙂

happy3
2. aug 2011

tak my ideme do poradne na buduci tyzden,tak som zvedava kolko presne ten nas maly dracik vazi 😀 ,ale asi nas uz aj zaockuju uf uf 😖

majjjka24
2. aug 2011

dievčatá, cez víkend ideme na svadbu na Kysuce a bez malého... zvažovali sme či ho vziať, či nie a minuly mesiac sme boli na svadbe aj s malym a ani trochu sme sa nezabavili... bude to po 10 mesiacoch len NAS VYJAZD 🙂 sice budem mame volat asi kazdu hodinu, ci ziju, ale uz sa tesim 🙂))))))))))))))))))))))))))))

zuzanockamt
2. aug 2011

@majjjka24 ja by som krpca doma nenechala, to by som si vobec neuzila a na noc uz vobec nie ... ja som divna, viem, ale co uz 😀

happy3
2. aug 2011

majjjka24 to my sme boli nedavno na cibulafeste 🙂 a bolo supeeeer 😀 😀 aj ked som sa snad kazdych 5min.pozerala na MT,ale strazila moja sestra a na tu sa mozem stopercentne spolahnut 🙂 ,tak si to pekne uzite 😉

happy3
2. aug 2011

@zuzanockamt neboli ste nedavno v Blatnici?

zuzanockamt
2. aug 2011

@happy3 no nedavno nie, asi tak mesiac dozadu sme boli v gaderi, ale blatnicou sme vtedy len prechadzali na aute do gadera

hobit
2. aug 2011

@majjjka24 uzi si to, ja si to zatial nemozem kvoli maleho spanku a nocnemu pocuckavaniu dovolit 🙂

happy3
2. aug 2011

@zuzanockamt aj my sme tam boli 4. az 8.jula,a zdas sa mi nejaka povedoma a uz viem odkial.My sme boli na prechadzke v gaderi a tusim ste tam prave kocikovali aj vy 😀

majjjka24
2. aug 2011

@zuzanockamt ja mojej mamine 100% doverujem, byvame u nasich, zatiaľ, na jar sa sťahujeme do svojho 🙂 takže malý je na ňu dosť naviazaný, niekedy sami zdá že až moc, takže to bez problémov zvládnu...

@hobit to pocuckávanie poznáme aj my, ale kedze davam uz aj UM tak to zvladnu 🙂

hobit
2. aug 2011

@majjjka24 tak urcite, potom napis ako bolo 😉

zuzanockamt
2. aug 2011

@happy3 no moze byt, muz mal prvy julovy tyzden dovolenku, takze to mohlo byt v tom case ... ja nejako pamät na tvare nemam a ani okoloiducich si nejako specialne neregistrujem,takze aj keby si mala foto v profile, tak mi to nic nepovie 😀

klaudia85
3. aug 2011

@majjjka24 no s tým Glukopurom celkom fajn papá, ale stále máličko, ale začala otvárať fakt pekne ústočká, tak to radšej nesilím, no doteraz mi nevie spapať celú výživu. Ale asi jej ide fakt ten zub, lebo má na dolnom ďasienku takú bielu bodku, ale ešte takú mini, tak možno aj preto je taká. Ako ste teraz vy na tom?

A s tou svadbou to bude určite super, poriadne si užite. Také niečo by som brala aj ja. S dieťatkom na svadbe - takým malým - si to veru neviem predstaviť, lebo si ozaj ešte vyžaduje stále pozornosť, možno keby je o rok starší, už by to bolo o inom 🙂 Nám tiež nič takého nehrozí kvôli spánku a papaniu - možno aj preto, že bývame sami a starých rodičov vidí tak raz za týždeň, čo je pre ňu dosť málo. Aj kamoška už mala na noc bábo u starkých, tíško závidím také niečo 🙂

hobit
4. aug 2011

dalsia nevyspata noc + hnacka, tipujem to este na 2 noci a budeme mat dvojzubca 🙂

klaudia85
4. aug 2011

@hobit ako je to s tou hnačkou? Malú včera dvakrát prehnalo - naložila do plienky, čo sa nám už vyše mesiaca nastalo, že by kakala do plienky, ale dnes už bolo všetko ok. Myslíš, keby to bolo zúbky, tak by ju preháňalo aj dnes?

hobit
4. aug 2011

@klaudia85 ja neviem, na zuby nie som odbornik, mame len 1 oficialne 😀

klaudia85
5. aug 2011

@hobit My ani jeden stále, ale jeden sa už tvári, že sa tlačí 🙂

happy3
6. aug 2011

cafte,tak to my mame stale len dva zubky a dalsie tusim ani nenarostnu 😠 ,ak trosku horsie spinka,tak si hovorim,ze asi zubky,ak viac kaka, tak ,ze snad zubky ,ak je mrzuty,tak,ze zubky .....a stale nic 😝 ,ale o tom som nechcela otazka mala byt "kolko vodicky-cajika vypiju vase deticky behom dna?"nas drobec velmi malo (150ml) a to sa tesim,ze kolko vypil 😀

stvura
Odpoveď bola odstránená
janica81
7. aug 2011

AHojte 🙂

tak mi mame uz 8 zubov...teraz sa nam tlacia 4 naraz, uz su prerezane a vykukaju.... 😀

ako sa mate?? nestiham sem velmi pisat, sem tam kuk..... my uz mame skoro 11kg...a stvokovanie nic, ani chodenie...len sa kotulame po celom byte 😀 momentalne sme vyhadzane.. ☹ asi 2 tt, uz mi to lezie na nervy, neviem z coho...myslite ze by to mohlo mat suvis so zubkami???

inak vsetko ok.... ideme konecne do poradne, dokina mala 3 tt dovolenku....tak som zvedava co na nas povie 😀

inak uz startujeme TENISOVU KARIÉRU 😀 pripájam foto

happy3
8. aug 2011

@janica81 tak to bude slovensko konecne na spicke tenisovych rebrickov 😀 😀 tak dalej.A ak je Neluska este vyhadzana ,tak jej skus dat Fenistil kvapky 3krat za den aspon 4dni,my sme mali tiez taky problem asi tak 2mesiace nazad a mudr.nam nasadil fenistil a za 3-4dni to bolo ok 🙂 ,ja si myslim ze zo zubkoiv to asi nebude,mozno papala nieco co jej nesadlo 😒

happy3
8. aug 2011

@majjjka24 a ako bolo na svadbe?? ,a ako prezili vikend mamina s Mirkom? 😀

hobit
8. aug 2011

@happy3 Tobi vypije aj pol litra vody, caj nechce...skus inu flasu/hrncek, nam to pomohlo
@stvura my vyzerame presne tak isto so zubami 😉

ivanulienka81
8. aug 2011

@janica81 ze 8+4 zuby.... zubana jedna 🙂 my sme aspon lozit a plazit zacali, chodenie este tiez nehrozi
@happy3 aj my mame len spodne dva zubky... a uz 4 mesiace nic... 🙄