icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

estterka
16. aug 2011

@ivanulienka81 mam z domu instantne,myslis,ze sa s tym podari? tu som pekarnicku ani nevidela,ale vsak oni nevedia co je to chlieb,nazyvat to ich pecivo chlebom je hriech 😀 mali sme tu jeden cas nemecku pekaren kde piekli take tie celozrnne dobre velke chleby,jaj to boli casi 😝

ivanulienka81
16. aug 2011

@estterka jasne ze tie susene instatne drozdia su dobre, ja davam to tiez

gumimaci
16. aug 2011

@ivanulienka81 aj ja sa chystam napisat jeziskovi o pekarnicku. 🙂 muku kde kupujes?

hobit
16. aug 2011

@estterka aj ja pouzivam do pekarnicky susene drozdie
@gumimaci
@ivanulienka81 mozeme si potom vymienat recepty 😉

ivanulienka81
16. aug 2011

@gumimaci ja kupujem u nas v obchodiku, ziadne extra specializovane predajne, a hotove zmesy kupujem v Lidl
@hobit tu na MK je extra aj tema o tom, takze inspirovat sa mozete tu a aj poradia https://www.modrykonik.sk/forum/recepty/recepty-a-tipy-na-pouzivanie-domacej-pekarne/

hobit
16. aug 2011

@ivanulienka81 ja viem, sledujem tu temu 🙂

gumimaci
16. aug 2011

@hobit
@ivanulienka81 dik baby idem kuk... lebo pri tom zvysujucom sa mnozstve peciva a chleba sa nam to oplati piect doma

janica81
17. aug 2011

Dve bábätká sa rozprávajú v pôrodnici:
- Ahoj, ja som chlapček.
- Ako vieš? - pýta sa druhé bábätko.
- Počkaj, kým odíde sestrička, potom ti niečo ukážem.
Keď sestrička odíde, chlapček si odhrnie deku a hrdo povie: ...... - Aha, mám modré ponožky:D:D:D:D:D

lucinka83
17. aug 2011

sa chcem opytyt offtopic nepoznate niekoho kto by chcel do daru dlhosrstu civavu, 5rocna sucka s papiermi po sampionoch rodicoch, velmi krasna, pritulna a cistotna, trosku pazrava 🙂 nasi by ju darovali, ale len do dobrych ruk, ziadnemu mnozitelovi, steniatka nech nema, z priestorovych a rodinnych dovodov, kto ma zaujem cez IP, poslem aj foto 🙂

happy3
17. aug 2011

chcela som sa opytat ci natierate detom uz pecivo nejakym masielkom ,ak ano akym,obyc. ci perlou ...?ja davam zatial bez,ale uz by som mu to aj mohla niecim natierat. ? 😒

zuzanockamt
17. aug 2011

@happy3 ja davam uz dost dlho klasicke maslo ... ale nas krpec velmi pecivo nechce, no obcas si da ... a klasicke maslo davam aj do zemiakovej kase spolu s plnotucnym mliekom

happy3
17. aug 2011

@zuzanockamt Jurko pecivo lubi len som zvedava ako zareaguje na malu zmenu.Dakujem,tak zajtra to vyskusam 😀

stvura
Odpoveď bola odstránená
krtica11
17. aug 2011

@happy3 ja davam klasicke maslo tiež a lučina mu moc nechutila tak som skusila syrokrem a mal velký uspech🙂

lukra
17. aug 2011

@gumimaci ahojky, ja muku kupujem Lidlacku. Celozrnna nam najviac chuti, ale vraj je niekomu slana.... skusala som aj z navodov popiect, ale tie mi tak nechutili.

lukra
17. aug 2011

@zuzanockamt no nasa pecivo by aj jedla, len ju dusi 😵 to je taka guma....chichhi ale maslo tiez pouzivam, ale skor do jedla, samotne s chlebom jej nejde, skor natierky.

happy3
18. aug 2011

@klaudia85 ako sa ma mala,aj vam to candibene zabralo?

gumimaci
18. aug 2011

ahojte,
je tu nejak pusto 🙂 co robievate cele dni s detickami? My mame novu zabavku- tunel, kedze ho zacalo bavit vsetko podliezat.. 🙂

janica81
18. aug 2011

Ahojte 🙂

baby uz je to skoro rok co mame nase deturence....teraaz casto myslim nato...ako to bolo ked sme mali bruska...bavili sa o porodoch....a este aj tri kamosky maju termin zaciatok septembra.... normalne im zavidim to ocakavanie 😀

a my uz mame chrobaciky co lezu, chodia...dzavocu....boze ide to riadne rychlo...

gumimaci
19. aug 2011

ahojte,
kolke deturence uz chodia? Ondrej spravil prve samostatne krocky asi pred mesiacom, ale od vcera uz prejde sam aj kratsie trasy 😵

klaudia85
19. aug 2011

@happy3 ahojki, ano, to candibene zabralo, tak sme si užili dovču bez žaby 🙂

klaudia85
19. aug 2011

Teda naša zatiaľ sama vôbec nechodí, iba za dve ruky, keď skúšam za jednu, vtedy sa zastaví a rozbehne sa, až keď jej vrátim aj druhú.

daniela85
19. aug 2011

@klaudia85 naša tak pred dvoma týždňami spravila tri kroky,potom bum a odvtedy nič.dúfam že sa nesekla ,ale tak majú ešte dosť času 🙂 ja som aj rada že ešte nebehá bo teraz mám čo robiť aby som ju kontrolovala lebo ide ako na závodoch. Teda stvornozkuje...

daniela85
19. aug 2011

@gumimaci no my sme celé dní von..dnu sa akurát tak ide vyspať a najesť..buď sme na túre alebo na záhrade ak je krásne.ak je trošku chladnejšie tak sme v horách...abo ja varím a tato je s ňou von .oináč máš riadneho sikulu doma 🙂 a kde ste zohnali ten tunel? Alebo kde to mám hľadať ? Lebo krpaňa teraz podlieza všetko čo sa dá.

daniela85
19. aug 2011

Sťahujeme sa hurá 🙂 konečne budeme bývať ako rodina 🙂 teda dúfam že už bude všetk 🙂 o tak ako má byť

stvura
Odpoveď bola odstránená
janica81
19. aug 2011

@gumimaci parada...my ani naznak po chodeni......... 🙂 zatial 🙂

gumimaci
20. aug 2011

@daniela85 ahoj, maju ho v draciku za 13€ ... a vraj ho maju aj v ikei, ale to neviem 100%, kedysi ich tam mali, potom sa tam prestali predavat, ked menili sortiment.

happy3
20. aug 2011

caute,tak o tom,zeby nas Jurko sam chodil ani naaaznak,ked ho chytim za ruky tak robi trosku "ako ze kroky"ale takeeee miilovee 😀 😀 ,ze mu nato nestacia tie jeho kratke nozicky 😝 ,tak este nic,a asi este dlho.Tak len stvornozkujeme a stvornoskujeme,ale uz sa vie aspon sam postavit"len ked sa mu chce alebo ked nieco chce dociahnut" 😠

klaudia85
20. aug 2011

No veď to, ak by to chodenie bolo také rýchle ako lozenie.. UF.. Tak ale priznám sa, brala by som, keby chodí, určite je na to každá mamina pyšná, keď dieťatko spraví niečo medzi prvými, ale tak.. musím počkať 🙂 Ani zúbky, ani vlásky, ani samostatný krôčik zatiaľ :D @daniela85 a kam sa sťahujete? Budete v rodinnom dome?