♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@zuzanockamt mne sa zda 70€ dost... ked si odratas od 210€ co je prijem...
@estterka ja ked som raz bola u pediny este ked bol Misinko malinky, tak tam bola jedna pani so 4 rocnym dievcatkom a sa ma vypytovala, ze kolko ma tyzdnov, ci dojcim a tak... a zrazu zadrela, ze ona len teraz odstavila 😅
@gumimaci vsak hej, ked ratam s prijmom 210€, ale my si aj napriek kupe UM zijeme v pohodicke, nezruinovalo nas to a ani nezruinuje 🙂
@zuzanockamt my kebyze mame platit ucty z RP tak v pohodicke urcite nezijeme, takze predpokladam, ze aj u vas to ide len na dieta a ucty platite z inych prímov. 😉
@gumimaci ja nerozlisujem, z coho sa platia ucty a z coho davam na dieta ... ja mam svoj ucet, muz ma svoj ucet ... on si plati vsetko okolo bytu, ja si platim net a jurka 😀 a stravu ... ked som planovala dieta, tak som vedela, ze RP mi stacit na zivot nebude a podla toho som sa zariadila
@stvura jurko nema chude nozky a tiez mu pretekali, dokonca aj kvalitna BG mu pretiekla 😀 ... ale to je tym, ze on vela cikal, treaz mam pocit, ze sa to zlepsilo
@stvura ja ale uz chcem skoncit, maly cez den cuca len ked sme doma, vonku vobec nechce, len doma pri uspavani, vecer tiez pri uspavani a v noci asi milionkrat...mam obavu ci ma dost mlieka a tie noci...ja uz proste takto nevladzem, dufam, ze ked sa odputa od nocneho pocuckavania, zacne normalne spat...
@happy3 Joj, ďakujeme, ale je fakt neznesiteľná teraz a vedľa má už ďalší, tipujem dnes al. zajtra sa pretlačí. Možno jej teraz pôjdú zuby ako huby po daždi :D
@daniela85 tak to blahoželám k bytíku, ja by som menila za väčší, my máme taký mini byt a veľmi zvažujeme, čo ďalej. Držím palce, nech je medzi vami všetko supééér, tak, ako to má byť 🙂
Zaujímalo by ma, čo si myslíte o návšteve ZOO - má to zmysel u detičiek veľkých, ako máme my? Zajtra sa chystáme. Som dosť zvedavá, ale podľa mňa to malá bude mať na háku.
Ja kebyže kojím, tak by som asi chcela do dvoch rokov, žiaľ nám sa to nepodarilo, tak sme od 8. mesiaca na UM, teraz sú výdavky naň cca 40eur, každé ušetrené euro je fajn, ale keď sa nedá, tak čo narobíme 🙂
@klaudia85 my sme boli s malym v bojniciach a len mu ocka skakali co vsetko to tam je a najviac kukal ked pocul pistat opice 😀 ,potom ich aj napodobnoval 🙂 🙂 ,myslim ze sa mu tam pacilo,lebo mal co sledovat,ale bolo to pre neho unavne,tak sa aj prespal,co sa nam naramne hodilo,dali sme papu a frape 😝 😝
@hobit ja mam tu knihu niekde v PC stiahnutu, ale ked ti tobi takto reaguje, tak by som to neskusala ... je to hrozne pre to dieta si myslim ☹
@zuzanockamt ved toto...mozes mi to poslat ak to najdes, prosim ta? aspon si to pozriem a zhodnotim situaciu
@hobit mas ju uz v maili, poslala som ti na ten, co mas uvedeny na FB, precitaj a zistis, ze je to hovadina 😝
Baby ako ste na tom so sedenim na nocniku? Viem že je ešte skoro odnaucit sa od plienok ale asi by sme uz mali začať aspoň s nocnikom
Asi prec mesiacom sme mali aj my problém s tým že nechcel piť moje mlieko iba večer pri zaspavani a samozrejme kontinualne pricucnuty od 1.00 -2.00 v noci do rana. Co mi ale nevadi lebo zavrem oci a spim tiez. Cez den ledva na 2-3 min a take ako predtým že hocikde vonku uz vôbec. Vsetko ho vyrusovalo a vadilo mu. Začal ťahať a kým sa mu pustilo mlieko uz mi ušiel. dokonca som dostala uz aj menzes. 😉 Ale teraz (klop klop) asi týždeň uz je zase vsetko ako predtým a nápije sa pred doobednym zaspavanim, ked sa zobudi a ked sme doma a ked spí poobede doma tak aj poobede pred a po spaní. A dnes prišiel len tak po ranajkach a ja ze co chce? A az potom som pochopila ze si chce si cucnut. Dúfam že sa budeme kojit do 2 rokov a potom sa postupne odstavime. Zatiaľ nám to obom vyhovuje.
@klaudia85 pred dvomi rokmi sme boli ( ešte len s dvomi deťmi) v ZOO v Zline. Je tam úžasne mozem len odporučiť. Akurát sme si mantaci zabudli vymeniť české koruny a v ZOO sme deťom nemohli kúpiť ani vodu a zmrzlinu ale potom nám tam jeden ochotný pán vymenil pár EUR " výhodným" kurzom. Ale zoologicka stojí fakt za to. Možno su naši este malicky a nemaju z toho este vela ale ak si chcete urobiť výlet tak prečo nie.
@ilona3 u nas nocnik nula bodov, lebo na nom neobsedi, po chvilocke sa dviha na nohy 😀 ... ale ja dufam, ze vdaka latkovym plienkam sa skor odplienkuje ako pamperskove deti 😀

inak s tymi cenami za UM to nie je az take hrozne ako sa hovori medzi dojciacimi zenami, ze kolke peniaze vyhadzujeme za UM ... v casoch, ked jurko bol len na mlieku a pil dost vela, tak sme minuli na UM max. 60 - 70 € mesacne ... a jedava Bebu, co nie je najlacnejsie mlieko