♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@zuzanockamt Ondrej ma presne o 2 kila menej 🙂 vahu urcite neztrojnasobi, to by musel mat viac ako 10,5kg a to mat nebude. teraz pribera cca 50g tyzdenne, doktoreke to staci, je aktivny, papa dobre, dokonca ked vas tu tak citam tak viac ako ine deticky 😀 😅 je to nasa mala kosacka 😝
my sme mali 3790 gr pri narodeni.... a teraz zatial 11 🙂 uvidime kde sa dotiahneme 😀 ...ale uz konecne stvorkujeme..cely den sa nezastavi, tak vaha uz nepojde tak hore...
no mne to tiez nejako uniklo...to ockovanie som myslela ze iba toto a dost na dlho... ☹ no bud som dr prepocula alebo mi to chcela oznamit az teraz pri tretom....ved uvidime....
tak to vam celkom fajn deturence vazia 🙂 my mame 8500 gramov, takze pochybujem ze v roku bude mat 10,6 kg.... 😒 ale tak aktivna je az az nevyzera ze by jej nieco chybalo .... uvidime co povie dr...
ahojte, tak sa zda, ze Tobi si to s tym kojenim nakoniec preda len este rozmyslel, po noci a dni bez mlieka znovu cuca a nad flaskou ohrnul nostekom 🙂
dievčatá, koľko vypijú vaši drobci mlieka cez deň... ale len cez deň, nie v noci...
@majjjka24 jurko pije rano a vecer po 180 ml, takze 360 ml a to iste aj v noci ... ked rano nepije, tak mu dam flasku pocas dna
@zuzanockamt a ako casto mava jogurty, pripadne mliecne kase...
@majjjka24 jogurt kazde rano a mliecnu kasu tiez kazdy vecer - ale ja nedavam kupene kase, robim zemiakovu domacu s kravskym mliekom a maslom + kocka syra
@zuzanockamt my tiež máme každé ráno jogurt a večer kašu, ale nakolko ma mirko nizku vahu, tak robim kasu z marina keksikov a nejakeho ovocia vymixovane s mliekom alebo cajom... a jogurty davas už tvarohove vsak? My bud pribinacika, alebo jednotacika... a do tej zemiakovej kase davas aky syr?? vyskusame 🙂
@majjjka24 ja davam zvycajne zvolensky smotanovy jogurt (bud ovocny alebo vanilkovy), tvarohove len obcas dam, do kase davam syr Kiri alebo Lucinu a tiez davam aj kopor alebo tekvicu, ci cuketu
@zuzanockamt a ako tam dávaš tú cuketu a tekvicu ?udusis to? To musí byt dobré skúsim jej to dať .ja akurát varím tekvicový prívarok so zemiakmi.tak som zvedavá ci bude jesť.
@daniela85 uvarim spolu so zemiakom a rozpucim ... tekvicovy privarok je u nas velmi oblubeny 🙂
@daniela85
@zuzanockamt a nemohli by ste mi prosím napísať presný postup ako robíte ten prívarok??? ty si to tu Zuzi už tak sa mi zdá písala, ale nechce sa mi to hľadať...
@majjjka24 nastruham tekvicu a dam ju podusit na oleji spolu s nakrajanym cesnakom, pridam kopor a drvenu rascu, potom podlejem vodou, necham dusit ... rozmiesam si kyslu smotanu s mliekom a hladkou mukou a vlejem do toho, dochutim vegetou bez glutamanu a citronom
@zuzanockamt skvele, zajtra vyskusam 🙂
Ahojte,
Ondrej sa naucil vyliezat na gauc, takze mam o dalsiu "zabavu" postarane. nielenze rabuje supliky, nahana kocura, visí mi na nohe, snazi sa vyliezt vsade na schody, tak este totok... 🙄

@estterka Vsetko najlepsie prajeme!