icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

tothova5a
24. aug 2011

@estterka Vsetko najlepsie prajeme!

happy3
24. aug 2011

@estterka aka je len Hannah pekaasna,a tie licka su na nej naj 🙂

gumimaci
24. aug 2011

@ericka310 ahoj z obchudu aj cerstve aj krabicove.

gumimaci
24. aug 2011

@zuzanockamt Ondrej ma presne o 2 kila menej 🙂 vahu urcite neztrojnasobi, to by musel mat viac ako 10,5kg a to mat nebude. teraz pribera cca 50g tyzdenne, doktoreke to staci, je aktivny, papa dobre, dokonca ked vas tu tak citam tak viac ako ine deticky 😀 😅 je to nasa mala kosacka 😝

hobit
24. aug 2011

@gumimaci asi vela spali 🙂 inac Tobi pred spanim zas cucal 😅

happy3
24. aug 2011

@gumimaci to som nevedela,ze v roku by malo mat dieta trojnasobnu vahu 🙂 .Jurko mal pri narodeni 3kg a 50cm,tak v roku by mal mat 9kg,to uz ma,tak je to s nami dobre 😀 ,Jurko je taky maly pucek 😀 😀

vejinka
24. aug 2011

ahojte.my ani nahodou nebudeme mat 12 a pol kila v roku. Vaha pri narodeni 4200g a teraz ma 10a pol.ale nevyzera ze by mu nieco chybalo.

janica81
24. aug 2011

@estterka gratulujeme..... bola zlatučká 😀

janica81
24. aug 2011

my sme mali 3790 gr pri narodeni.... a teraz zatial 11 🙂 uvidime kde sa dotiahneme 😀 ...ale uz konecne stvorkujeme..cely den sa nezastavi, tak vaha uz nepojde tak hore...

janica81
24. aug 2011

@daniela85 hja som tiez myslela ze ked absolvujeme tuto v roku mame pokoj po skolu....ta v 15m my nejako unikla ☹

daniela85
24. aug 2011

no mne to tiez nejako uniklo...to ockovanie som myslela ze iba toto a dost na dlho... ☹ no bud som dr prepocula alebo mi to chcela oznamit az teraz pri tretom....ved uvidime....

daniela85
24. aug 2011

tak to vam celkom fajn deturence vazia 🙂 my mame 8500 gramov, takze pochybujem ze v roku bude mat 10,6 kg.... 😒 ale tak aktivna je az az nevyzera ze by jej nieco chybalo .... uvidime co povie dr...

majjjka24
25. aug 2011

@daniela85 ja som si prezerala svoju kartu a ja som v roku mala 9kg a v 16 mesiacoch 13kg 😲 😲 tak uvidíme, či sa náš chrúst vytiahne, alebo to pojde stale pomalinky, ale aktivny je tiez az az...

hobit
25. aug 2011

ahojte, tak sa zda, ze Tobi si to s tym kojenim nakoniec preda len este rozmyslel, po noci a dni bez mlieka znovu cuca a nad flaskou ohrnul nostekom 🙂

majjjka24
25. aug 2011

dievčatá, koľko vypijú vaši drobci mlieka cez deň... ale len cez deň, nie v noci...

zuzanockamt
25. aug 2011

@majjjka24 jurko pije rano a vecer po 180 ml, takze 360 ml a to iste aj v noci ... ked rano nepije, tak mu dam flasku pocas dna

majjjka24
25. aug 2011

@zuzanockamt a ako casto mava jogurty, pripadne mliecne kase...

zuzanockamt
25. aug 2011

@majjjka24 jogurt kazde rano a mliecnu kasu tiez kazdy vecer - ale ja nedavam kupene kase, robim zemiakovu domacu s kravskym mliekom a maslom + kocka syra

majjjka24
25. aug 2011

@zuzanockamt my tiež máme každé ráno jogurt a večer kašu, ale nakolko ma mirko nizku vahu, tak robim kasu z marina keksikov a nejakeho ovocia vymixovane s mliekom alebo cajom... a jogurty davas už tvarohove vsak? My bud pribinacika, alebo jednotacika... a do tej zemiakovej kase davas aky syr?? vyskusame 🙂

zuzanockamt
25. aug 2011

@majjjka24 ja davam zvycajne zvolensky smotanovy jogurt (bud ovocny alebo vanilkovy), tvarohove len obcas dam, do kase davam syr Kiri alebo Lucinu a tiez davam aj kopor alebo tekvicu, ci cuketu

daniela85
25. aug 2011

@majjjka24 naša cez deň vypije dva krát po 120 niekedy len po 90 :( jednotacik zje tak polku to sme fest radi .pribinacik u nas nejde nechutí jej.jogurty už vôbec.asi bude po mne lebo mne mliečne výrobky okrem údeného syra nič nehovoria .

daniela85
25. aug 2011

@zuzanockamt a ako tam dávaš tú cuketu a tekvicu ?udusis to? To musí byt dobré skúsim jej to dať .ja akurát varím tekvicový prívarok so zemiakmi.tak som zvedavá ci bude jesť.

zuzanockamt
25. aug 2011

@daniela85 uvarim spolu so zemiakom a rozpucim ... tekvicovy privarok je u nas velmi oblubeny 🙂

majjjka24
25. aug 2011

@daniela85
@zuzanockamt a nemohli by ste mi prosím napísať presný postup ako robíte ten prívarok??? ty si to tu Zuzi už tak sa mi zdá písala, ale nechce sa mi to hľadať...

zuzanockamt
25. aug 2011

@majjjka24 nastruham tekvicu a dam ju podusit na oleji spolu s nakrajanym cesnakom, pridam kopor a drvenu rascu, potom podlejem vodou, necham dusit ... rozmiesam si kyslu smotanu s mliekom a hladkou mukou a vlejem do toho, dochutim vegetou bez glutamanu a citronom

majjjka24
25. aug 2011

@zuzanockamt skvele, zajtra vyskusam 🙂

gumimaci
25. aug 2011

Ahojte,
Ondrej sa naucil vyliezat na gauc, takze mam o dalsiu "zabavu" postarane. nielenze rabuje supliky, nahana kocura, visí mi na nohe, snazi sa vyliezt vsade na schody, tak este totok... 🙄

gumimaci
25. aug 2011

letne radovanky 🙂

hobit
25. aug 2011

@gumimaci to aj u nas uz je 🙂

hobit
25. aug 2011

@gumimaci mame rovnake pieskovisko? modru muslu?