icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

krtica11
12. sep 2011

@happy3 ja tie teraz neuvazujem o druhom dietati lebo tento nas drobec ma uplne nic a ak tak ked bude mat aspon tri roky lebo cele tri mesiace som si odlezala v posteli a ak by to bolo aj pri druhom nemal by mi kto pomoct manzel je stale v praci ☹

happy3
12. sep 2011

no my (ja 😀 ) druhe dieta chceme tiez,ale MM by to bral keby sa nam narodilo uz take trojrocne dieta 😅 ,ale asi to zacneme riesit ked bude mat jurko 3roky,Ja si myslim ze by som pri jurkovi zvladla este jedno dieta,ale zas si chcem jurka uzit a venovat sa mu naplno 🙂 MM povedal,ze hlavne slovo necha na mne lebo vychova a opatera je aj tak na mne,on chodi do prace o 7.00. a vrati sa 18.00.,niekedy aj neskor,ale niekto nas zivit musi.

klaudia85
12. sep 2011

@adka7755 Jéééj, čítam, že plačlivé deti budú vraj inteligentné? No kiežby kiežby.. Ale tak fakt mám dakedy pocit, že malá má toho rozumu na svoj vek až priveľa a mám pocit, že uplakanejšie dieťa už nemôže existovať!

@janica81 to s tým pádom museli byť hrozné šoky, mne sa dnes malá vytrepala na legu, má pod očkom modrinu, to sa teším, ako to zas tatovi budem vysvetlovať. Malá si vkuse niečo vyvedie, stále nejaký blbý okamih a už je bobenko na svete! :(

klaudia85
12. sep 2011

@happy3 Inak keď sme tak vonku, tak stretávam hrozne veľa bruškatých mamičiek, pripadá mi to veľmi krásne, keď im tak za ruku cupitá malý drobček a pritom je v brušku už ďalšie bábo. Stále viac o tom uvažujeme, len keby tých peňazí bolo viac 😒

adka7755
12. sep 2011

@klaudia85 a ja im teda tú dvojnásobnú radosť nezávidím..keď si predstavím ešte jedného takého čertíka 😀 😀 😀 kamarátka má takto detičky. dcérka má 2 roky a synček má 3 mesiace..a poviem vám, niet čo závidieť..a ešte keď vám muž s nimi nepomáha..

majjjka24
13. sep 2011

@klaudia85 Mirko mal tiež dnes za cca pol hodiny 3 urazy a myslim, ze to bude coraz horsie.... on nechce chodit, ale chce rovno utekat 😀 😀 a mame prvy monokel na cele.. ☹

hobit
13. sep 2011

@majjjka24 myslim, ze mame rovanky problem, aj u nas ide najprv hlava, potom brusko a az potom nohy 😀 , ale konecne to vyzera, ze Tobi sa rozhodol chodit, posledne 3 dni sa pusta stale viac a viac 🙂

sjusiquatro
13. sep 2011

Ahojte my dnes mame rocik 🙂 huraaaaaaaaa .......

gumimaci
13. sep 2011

@sjusiquatro vsetko najlepsie 🙂

majjjka24
13. sep 2011

@sjusiquatro všetko najlepšie Dávidkovi, nech poslúcha a rozdáva radosť... 😉

gumimaci
13. sep 2011

@majjjka24 nam uz sa tie urazy zredukovali (klop-klop) odkedy uz si je na nohach istejsi je to lepsie. ale tiez by len utekal 😨

majjjka24
13. sep 2011

@hobit aj Mirko dnes prešiel možno 2-3 metre, ale potom som ho musela chytiť, lebo by sme mali dalsi monokel, myslim, ze bude dlho trvat, kym sa nauci brzdit 😀

majjjka24
13. sep 2011

@gumimaci a pri prvych pokusoch si ho nechala spadnut??? Lebo ja som tomu mojmu stale nablizko, keby padal... mozno aj v tom robim chybu, ale ked ja sa tak bojim, aby sa neudrel....

zuzanockamt
13. sep 2011

@sjusiquatro vsetko najlepsie davidkovi ... aj u nas bola dnes mala oslava 🙂

hobit
14. sep 2011

@sjusiquatro vsetko najlepsie prajeme 🙂
@majjjka24 aj ja to robim, asi to nie je najlepsie, ale Tobi je fakt hrozne divoky...a bolo mi povedane, ze mam davat pozor, aby nejako velmi nepadol, lebo by sa mohol zlaknut a prestat chodit

happy3
14. sep 2011

@sjusiquatro prajeme vsetko naj naj 🙂

happy3
14. sep 2011

jurko teda este sam nechodi ani sa neskusa este pustat,ale ak sa ma coho pridrziat,tak uz beha ako "stonozka" 😀 a ked ide padnut,tak ma na to taku vychytavku aj ked uz skoro pada dopredu na tvar,tak to rychlo prevazi ritulkou (tak srandovne ju rychlo vytrci dozadu)a sup uz sedi a ritulke 😀 😀

gumimaci
14. sep 2011

@majjjka24 no tiez som ho chytala, ale nie vzdy sa to da, a teraz uz uplne nestiham chytat, lebo beha ako vichrica, ale kazdy den je stabilnejsi, tak uz sa ani nebojim tolko. len ked sme vonku, tak sa bojim aby nepadol na obrubnik.

gumimaci
14. sep 2011

@majjjka24 a naucil sa padat na zadok, alebo na vsetky 4 ako macka. 🙂

janica81
14. sep 2011

Ahojte 🙂

mam velmi malo casu sem chodit....zacala skola, robim nove treningove plany pre deti...zase chvilku chaos kym dame tenisovu skolu do kludu...

nasa mala Nela je riadny certik...skoro nic nemozem pri nej robit...strasne rychlo stvorkuje...vsetko nici, vala 😀 vsade sa chce postavit.... noo proste certik...minule tak isla rychlo v kupelni ze sa jej smyklo a plesla rovno nosom na dlazbu..isla nam aj krk z nosa...skoro som zase skolabovala.... 😀

pomaly myslim na oslav.uu...ako ste oslavovali Vy...alebo co planujete???

Inak gratulujeme vsetkym oslavencom k 1.narodkam 😀

este otazocka....co nove ste teraz posledne zaradili do ejdalnicka?? a pitie?? vsetky davate caj?? nasa Neli pije len vodu - Lucku...caj sa jej nepozdava...

a davate mliecko aj rano aj vecer??? myslim tie co uz nekojite...

inak dnes som po dvoch rokoch dostala 1 x kramy...tecie zo mna ako z vodovodu.... riesili ste nejaku antikoncepciu??

dakujem za odpovede 😀

janica81
14. sep 2011

@sjusiquatro vsetko naj 🙂

janica81
14. sep 2011

@happy3 ja tiez planujem samozrejme druhe....mozno ked bude mat Nelka 2 roky zacneme pracovat na surodencovi 😀
trosku si uzijeme ju a potom sup sup surodenec..ovsem ak to pojde tak ako si predstavjem 😀

mne sa pacia mensie vekove rozdiely...ale ako vravim ...cas ukaze...

majjjka24
15. sep 2011

@gumimaci on padá na všetky strany 😀 na zadok, na 4, ale najcastejsie na nos ☹ aj naposledy pri reklame pustil jednu ruku, druhu, a padal hlavicku, taky bol zapozerany, ze nestihol ani zaregistrovat, ze pada...

@janica81 ja dávam mliečko 3x denne (ráno po zobudení, poobede, večer pred spaním)

stvura
Odpoveď bola odstránená
majjjka24
15. sep 2011

@stvura aj Mirko papá s nami, keď mu namixujem niečo, nejak mu to nechuti.. to je sranda, keď bol menší, napínalo ho z malinkých kúsočkov, som sa trápila dokedy to bude trvať a teraz naopak, musí papať kúsočky... a tiež už moc nechce výživky, ani piškoty, asi sa uz toho prejedol.. stale by len jedol maso, chlieb a všeliake omacky, zemiaky, ryzu, cestoviny.. a najradsej ma klasicku slepaciu, alebo hovadziu polievku, tu by mohol mat aj kazdy den 🙂 a kukurične chrumky, tych je schopny zjest za den aj cely balik...

majjjka24
15. sep 2011

ozaj skusali ste uz davat aj nejake syry??? Akym by som mohla zacat?? Ementalom? A ako mu to mam davat, nastruhat, alebo na male kocky nakrajat???

stvura
Odpoveď bola odstránená
zuzanockamt
15. sep 2011

@majjjka24 ja davam syr uz bezne do jedla alebo len tak si odhryza ... davam kiri, lucinu, aj klasicky emental uz mal, goudu, normalne mu odrzem platok a davam mu hryzt alebo zamiesam lucinu/kiri do rizota, cestovin, zemiakovej kase

zuzanockamt
15. sep 2011

@janica81 jurko pije mlieko rano, vecer a 1 - 2 krat v noci ... pocas dna obycajnu vodu z vodovodu, balenu vodu nedavam, len vynimocne ... a caj tiez normalne vypije - bud obycajny detsky aleb o granulovany Sunarek

mischel66
15. sep 2011

@janica81 ahoj...moja janka dunda mliecko vkuse 🙂 len v noci uz by som sa chcela vyspat 😨 😨 😔 .... inak pijeme prevazne vodicku z vodovodu...janulka uz papa vsetko, neda sa jej nieco nedat, lebo si to zoberie sama 😉 a co sa tyka antikoncepcie ja pouzivam Azaliu ( pre dojciace maminy) 😎