♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@mischel66
@katrin31 my sme mali toto iste...kojila som kazde 2 hodiny...aale potom mala zacala strasne hryzt tak som to stopla...mala som hrozne modriny a raz skoro odhryzla bradavku.... teraz papame mliecko z flase...a pekne sa naucila..proste som jej strcila v noci do ust flasu a pila.... ale teraz posledne 3 tt spime hrozne mam pocit ze sa furt budi.... a nic nechce...ani na ruky, ani pit...proste sa gula medzi nami a vrci...potom zaspi...toto sa opakujue aj 4x za noc
@mischel66 tak mna by hned od vecera nebavilo vstavat k nej zakazdym. takto sa fakt len otocim k nej a spime dalej. a zaujimave,ze ma nehryzie. co si vsimam,tak vacsinou deti,co poznaju dudel a flasku hryzu pri dojceni. alebo inak si to neviem vysvetlit,preco zrovna nasa to nerobi.
@mischel66 zalezi,ci chces dalej dojcit alebo nie. ak chces dalej dojcit,klobuciky by som ti neporadila urcite. mozu to cele este vaic skomplikovat. ono teoriaje taka,ze dieta,ked pije nehryzie urcite,lebo by si hryzlo do jazyka,ktore ma pred zubkami.teda hryzie,ked uz sa len "hra" . a teda z toho mi vyplyva,ze nasa napriklad nepozna dudel,dudluje bradavku(kazdedieta totiz potrebuje nenutritivne sat) a ked dieta dudluje dudel,aj do nho hryzie a preto si to potom pletie s bradavkou. ja planujem dojcit dlhodobo,do troch rokov a viac,necham hanku,nech sa odstavi sama,ked na to bude pripravena,teda vsetko som riesila a budem v buducnosti s laktacnymi poradkynami,ale kedze nepozna nahradu prsnika,nemyslim si,ze by sa mi sama odstavila v najblizsej dobe.
@mischel66 ja mam nekojenca, je len na UM a pyta kazde tri hodinky, ak mam stastie, tak vydrzi tie 4 - 5 hodin v noci bez jedla, ale zvycajne nie ... takze ked kojis, sup s nou k tebe do postele a mas po probleme ... ja mam krpca v posteli pri sebe, ale aj tak musim vstavat kvoli UM ... no organizmus si uz asi zvykol na deficit spanku, zvycajne si lahnem s nim poobede a nieco dospim ... ale obcas pride kriza, ked mam pocit, ze zaspi aj za pochodu 😀
@zuzanockamt ja by som si tiez rada pospinkala s nou, ked ide hajat cez den, len vtedy rychlo utekam so psami von, alebo robime so starsou ulohy do skoly 😉 no a vecer mi zas muz povie nechod este spat pockaj na mna sak chcem s tebou kecat 😀 takze moj bezny nocny spanok je mozno 3hodky 😀
Konečne mám čas sem zablúdiť 🙂už sme presťahovaní spokojní ...malá si zvykla behom sekundy :D čo som nesmierne rada 🙂 tato sa chová ako tato.....malá je hotová z neho 🙂 a od 30.8. Chodíme 🙂)))) sikulko môj 🙂 teraz nám idú von stoličky tak soplime a večer zo soplikov grcka :((( dúfam že to prejde ...
@janica81 prave preto este stale v noci kojim 🙂
@zuzanockamt no to hej, 3 hodiny je fakt uspech 😀
@zuzanockamt noo to nam nase deticky davaju 😀 .... vsak ono tie tanceky by sa dali prezit keby mi vzdy 30 vlasov nevytrhla....alebo sa nehodila do hlavy, na koleno...a podobne...
@hobit tak ja som este chcela trosku kojit...ale brutal hryzla.... nuz hadam ich to coskoro prejde
@janica81 jurko tiez trha vlasy, ked sa k nemu priblizim, dnes v noci zase od 3:30 do 5:30 sa len valal po posteli, ale na rukach mi spal v pohode
mamule nasmu jurkovi uz konecne lezu horne jednotky 😀 ,a zapalili sa mu trosku aj ocka,je mozne zeby to bolo s tych zubkov?
@happy3 no asi moze byt ... horne jednotky su potvory ... nas krpec mal vtedy strasne stavy, v noci takmer nespaval, mal sopliky a nervoyita od rana do vecera
ahojte, mate niektora skusenost s kocikom bebe confort high trek?
Ozaj a zabudla som napísať že ako byvame s tatom tak sme prespali skoro každú noc.:D ookrem teraz posledných dvoch nocí,stoličky hnusné :/
@zuzanockamt jurko nervozny vobec nieje aj dobre spinka aj papkat mu chuti,len ma tie horne jednotky take opuchnute no des ☹ a očká uz mame trosku lepsie,a sopliky mame tiez.Nech uz mame tie bakane zubky vonku 😝 .Kym isiel spinkat tak som mu tam mrkla a uz tam ma taku bielu spicku 😀 ,uz budeme aj my zubati 😀 😀
Ahojte, dlho som tu nebola, ten cas strasne leti, este nedavno sme tu riesili ubolene chrbtice a ocakavavanie porodu a uz maju drobciaci rok 😉
Ninko nejak prestava papat, cez den vela nezje, len vykrikuje haaam a ked mu dam, tak to hodi psom, ale mlieko vypije, to ma rad, vecer da aj 330ml sem tam aj 400ml a viac, ale je straaasne zivy, vcera supol zo sedacky, a poobede som ho nasla ako stoji v stolicke a kuka dole pripraveny skocit a to bol priputany 😒
oducate uz deti od plienok, ci je este skoro?

a este by som sa chcela opytat maminiek, ktore este koja ako casto v noci vstavaju a ci mate nejake triky aby drobci spinkali dlhsie 🙂
ja vstavam k janulke kazde dve a pol hodiny ako ked bola mini babo 🙂