♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
baby a este taky dotaz,neviem ci s tym mate niektora skusenost,maleho uz skoro 3mesiace nekojim,mliecko sa mi po odstaveni "hned" prestalo tvorit, a dnes mam normalne trosku naliate prsia a po stlaceni mi tecie mlicko 🙄 ,je to normaaalne? 😖
@zuzanockamt mne malá ide konečne spávať medzi 19-20 tou. spáva do siedmej niekedy do pol ôsmej....a väčšinou keď spí celú noc tak vstane aj o deviatej...
@zuzanockamt my podobne ako Ondrejko
@happy3 malá je teraz choručká a teda, tá je teraz náladová, že až. A strašne ju včera vytáčalo, keď som ju pýtala o pusinku, dúfam to dnes bude lepšie. Ale ide jej aj zúbok, tak to bude asi hlavný dôvod jej nervozity :(
Otázočka, odkedy sa vaše detičky vedia postaviť bez opory? Malá to robí cez tri týždne, tak je to skoro, či neskoro?
@klaudia85 jurko sa postavi bez opory len obcas a na velmi kratky cas ... a neviem presne odkedy to robi, mozno tak tyzden - dva ... neries, ci je to skoro alebo neskoro ... je to presne vo vhodnom case pre nu
@zuzanockamt To máš pravdu, ja len tak zo zvedavosti.
Inak, nejak to tu viazne. Asi nám fakt pri deťoch zostáva čoraz menej času, keď už pomenej spinkávajú. Teraz dáva malá obedný spánok a už vidím, ako aj napriek chorobe, bude fičať do večera.. 🙂
Tobi sa uz nejaky cas stavia bez opory a koncne aj trochu viac chodi, ale je to naozaj individulane a netreba porovnavat...v utorok sme boli u neurologicky a povedala, ze do 15tich mesiacov maju cas sa pomaly rozbehat...
....u nas sa stal zazrak tuto noc, Tobi ju celu prespal v postielke 🙂
Ahojte...citam,že rozoberate spanok a chodenie....tak my este nechodime vobec...stavia sa sice vsade, ale este sa nepusti....a za rucicky tiez zatial nic moc, hned sa hadze na 4 a dre.... 😀
a spanie?? cez den raz..po obede...mozno na hodinu v lepsom pripde hod a pol..... a v noci,....niekedy celkom fajn 3-4 sa preberie zamrnci a spi dalej 😀
zazraky pokracuju, Tobi uz dni uprednostnuje chodzu pred lozenim 🙂
zazraky pokracuju, Tobi uz 2 dni uprednostnuje chodzu pred lozenim 🙂
jurko sam este stale nechodi,ale popri nabytku,ak sa ma coho drzat beha ako pendolino 😀 ,bez opori ostane stat len na moment a ako nahle zisti,ze sa nedrzi cup na zadok,ale ked ho drzim za ruky tak cupita uz pekne 😉 .My spinkame vacsinou uz tiez len raz za den(2-3hodky),ale niekedy sa vypita spinkat doobeda aj poobede 😀
a sem uz nikto nechodiii? ☹
sto rokov som tu nebola len zbezne som si pozrela vase prispevky tak pridam aj ja pokroky mojho maleho (nar.20.9.2010) mne uz krasne chodi , zacal sam od seba koncom 10m, spanok denny cca 2 hodky, ale co chcem povedat tie co sa trapite ze vam este nechodia hlavu hore, mne napr. maly strasne dllllho zaklanal hlavinu, ista sestra sa o nom vyjadrila ako o handrovej babike (pred manzelom keby som tam vtedy bola ja tak uz sestru nerobi)...no a jedneho pekneho dna ma zacal prekvapovat neuveritlenymi pokrokmi 🙂 takze ako bolo uz x-krat povedane kadze dieta je individualne a netreba porovnat 😉 vsetky vas zdravim anka
Hellloo, no naozaj tu na konikuu ostalo nejako ticho ☹ skoda...lebo spolu s Vami vsetkymi sme prezivali cele tehu, porod....dovod moze byt hadam prijatelny len ten ze vsetky mame dive a neposedne deicky co nam zaberaju komplet cas a nie je kedy sem vypisovaat 🙂
Ake topanočky kupujete na zimu pre detičky?Naša nosí momentalne 19,takže aku velkosť na zimu?
Ozaj...idem dat bilanciu nasej ročnej prehliadky....kedze sme mali sopliky, isli sme s dvojtyzdnovym meskanim...
mame 11750 gr, 88 cm... 🙂
ockovanie (3.kolo) mame uspesne za sebou....plac nebol nejaky velky, skor ju pocuvanie stdenym fonendoskopom vytocilo, rucala a pichnutie esi ani nevsimla, na rukach hned prestala....doma vyrehotana, vecer chvalabohu ziadne nasledky, ani teplota zatial...a odfukuje spokojne v postielke 😀
Dievčatá??? ahojte..
kde kupujete obuv pre detičky?? co maju doma obute??

dnes ma jurko hrozny den,za vsetko len place a place,ci mu len spadne hracka alebo mu poviem na nieco,ze nesmie,tak stale place,nepaci sa mu ani ked ho nosim,alebo s nim chodim.No dnes mame slzaveee uuudolie.Uz som ho dala radsej spinkat,tak dufam,ze ked sa prespi bude uz lepsie 😠 ,a nech spi aspon 3-4hodky 😉 ,uz som z neho dnes nornalne malinko zufala,vobec ho nepoznavam,on je vzdy vyusmievany a spokojny 😅