♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
a baby kde sa daju kupit teraz take tie klasicke obyc papucky(co sme nosili aj my)?
dnes som uz nachystala malemu zimny fusak,a ani som nevedela,ze je taky super,on sa da pri nozickach rozopnut a da sa tan prizipovat este taka kapsa a je asi o 30cm dlhsi 🙂 ,tak sa tam jurko bez problemu da a este moze aj kopkat nouickami 😀 😀
@janica81 tak to Nelka riadna baba... to nase rocne miery: 8950cm a 75cm... 😀
@ivanulienka81 a Mirkove rocne miery: 8400g a 72,5 cm :D :D
naše ročné miery 10400g a 77cm,celkom slušné 😀
@lu ahoj 🙂 ako prvé som kúpila originals, teraz už nosí GG (20-tky) a 21-tky mám už nachystané Flex 🙂 Neviem, či myslíme tie kotníkové tie isté, ale máme tieto http://www.liliputi.sk/index.php?page=shop.prod... a nie sú zateplené, vhodné akurát na teraz 😉
cafte mamule 😉 ,molhli by ste sem hodit nejake receptiky(co varite teraz vasim drobcom),ja uz neviem co mam jurkovy varit,tak cakam vase napady
@happy3 ja nevarim osobitne pre krpca, jedava uz nase jedlo zhruba od cca 10-11 mesiaca 🙂
@hobit ako si prosím ťa robila tie zapekané zemiaky s lososom? asi nie ako dospelákom, či?
a baby dávate už aj smotanu? ja som ledva začala kravské mlieko 😅 aj ryby? tušim by som aj ja mal začať dávať malej pomaličky všetko 😝 ... krpaňa už chce všetko jesť sama a iba sama....a to je bordelúúú (tiež jej to ešte tak zhruba mágam-krájam), aj u vás to tak vyzerá?
@adrianai Tobi mal rybu prvykrat...normalne som trochu povarila zemiaky na kolieska, lososove filety/medailonky opiekla trochu na masle a do zapekacej misky som potom dala vrstvu zemiakov, lososa a zase zemiaky, zaliala smotanou zmiesanou s vajickom, nekorenila som, takmer nesolila, losos ma aj tak vyraznu chut
@krtica11 to by mali mat v tescu
@happy3 ahoj, u nas je najcastejsie na obed: zemiakove pyre so sparenou zeleninou (vacsinou nejaka kombinacia: mrkva, brokolica, ruzickovy kel, hrasok, kukurica, fenikel, por...) , hovadzia, slepacia, zeleninova, sosovicova, brokolicova polievka. Spenat s vajcom a zemiakom, palacinky (bez dzemu), granadir, rizoto s kuracim masom, cestoviny (so zeleninou, rajcinovo-zeleninovou omackou, alebo aj suche) smotanovo-tvarohove siroke rezance, cuketova kasa so zemiakom... je toho viac, tiez niekedy ked neviem tak si vymyslam.. 🙂
baby dik z inspiracie 😉 dnes budeme mat hraskovu polievku 😀

@janica81 my mame na doma sandalky Protetika a Liliputi - na striedacku