♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@happy3 ja davam tiez druhe az po nejakom case, ked ma polievku, ale nevarim polievku vzdy a dam z nej par lyziciek, lebo keby zjedol celu misku, tak druhe uz vobec nechce, najskor tak za tri hodiny mozno ... nas jurko nie je velmi velky jedak teraz, velmi sa pokazil, co sa jedenia tyka ... dnes na obed zjedol mozno 5 lyzic a to bolo vsetko
@zuzanockamt aj nas jurko v poslednim case dost zle papa,ale dnes som robila rizoto z tarhone nie z ryze a chutiloooo 😀
ahojte, davnejsie sme sa bavili o nocnikoch a ci je skoro a tak.. tak davam spatnu vazbu, ze filipko sa uz pyta na nocnik, oznamuje ze mu treba kakat. a niekedy aj cikat 🙂
@zuzanockamt 😠 ale nie ja nestresujem,len by som chcela vediet nejaky nenasilny sposob ako na to.Ja ucenie na nocnik vobec nesilim,ale obcas jurka na "minutku" na nocnik posadim 😉
ahojte co davate detom na veceru?
ake darčeky chystate pre svoje detičky pod vianočný stromček?
tak pomaly sa blizia vianoce,darceky uz mam trosku premyslene,ale teraz ma tak napadlo ako zabezpecime stromcek,aby nam nezavalil nas pokladik 😀 ,asi ho budem musiet o nieco uviazat 😝
mi sme rozmyšlali o detskom notebooku ale ked som to pozerala v obchode nič pre našeho drobca je to pre staršie deti už mame kupene autičko s kockami ,slimačik do ktoreho sa vkladaju kocky a ešte dake knižky tie nemožu chybať maly strašne rad čita a to bude asi zatial všetko uvidime podla koruniek či na niečo ešte zvyši
ahojte mamičky 🙂 Vidim, že troška riešite aj nočniky, tak my to mame tak, že moja 13 mesačná Alex mi oznámi, že robi A A, (tak označuje aj malu aj veľkú potrebu), no keď ju chcem dať na nočnik, tak utečie. Nechce ani vyskúšať, že ako sa tam sedí. Minule som ju tam dala na silu, tak rychlo vyskočila a vycikala sa na koberec. Viete mi niekto poradiť, ako na ňu?
asi máš pravdu. Ja ju veru do ničoho nútiť nemôžem, ona je taká "akčná" a neposedná, že by som ju tam musela jedine prilepiť 🙂

@gumimaci ja som sa dnes konecne dostala k tomu sosovicovemu privarku, mne chuti velmi, uvidime co nan povie Tobi