icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

hobit
19. okt 2011

@gumimaci ja som sa dnes konecne dostala k tomu sosovicovemu privarku, mne chuti velmi, uvidime co nan povie Tobi

stvura
Odpoveď bola odstránená
happy3
19. okt 2011

@gumimaci tak hraskova polievka mala uspech,ale druhe uz nechcel papat,tak neviem ci to nie je malo ked zjedol len misku polievky(?) 😒

gumimaci
19. okt 2011

@happy3 Vies co, ja mu druhe davam az po chvili. Tiez by mi to nezjedol naraz. Skus si to planovat tak, ze bude papat aspon s hodinovou pauzou. Mne maly zje napr. polievku o jedenastej. potom ide spat a ked sa zobudi zje druhe.

gumimaci
19. okt 2011

@stvura My sme zas zeleninovy a cestovinovy ( asi po maminke 😀 )

gumimaci
19. okt 2011

@hobit napis ako dopadol 🙂

happy3
19. okt 2011

@gumimaci asi to tak vyskusam dik 😉

zuzanockamt
19. okt 2011

@happy3 ja davam tiez druhe az po nejakom case, ked ma polievku, ale nevarim polievku vzdy a dam z nej par lyziciek, lebo keby zjedol celu misku, tak druhe uz vobec nechce, najskor tak za tri hodiny mozno ... nas jurko nie je velmi velky jedak teraz, velmi sa pokazil, co sa jedenia tyka ... dnes na obed zjedol mozno 5 lyzic a to bolo vsetko

hobit
19. okt 2011

@gumimaci tak chutila mu, zatial ani neprdi :D

happy3
20. okt 2011

@zuzanockamt aj nas jurko v poslednim case dost zle papa,ale dnes som robila rizoto z tarhone nie z ryze a chutiloooo 😀

lenkaff
22. okt 2011

ahojte, davnejsie sme sa bavili o nocnikoch a ci je skoro a tak.. tak davam spatnu vazbu, ze filipko sa uz pyta na nocnik, oznamuje ze mu treba kakat. a niekedy aj cikat 🙂

krtica11
23. okt 2011

@lenkaff ako sa ti to podarilo naš drobec zatial ukaže kde sa ma cikať a ked ho tam dam tak sa skoro vždy aj vycika ale pytat sa akosi nechce 😒

happy3
24. okt 2011

@lenkaff tak to ti gratulujem,ako sa ti to len podarilo 😝 ?ja ked dam jurka na nocnik,tak nic 😠 vzdy ostane nocnik suchy.

zuzanockamt
24. okt 2011

@krtica11
@happy3 co stresujete 😀 ... na nocnik je este kopec casu ... raz sa kazde dieta tej plienky zbavi

happy3
24. okt 2011

@zuzanockamt 😠 ale nie ja nestresujem,len by som chcela vediet nejaky nenasilny sposob ako na to.Ja ucenie na nocnik vobec nesilim,ale obcas jurka na "minutku" na nocnik posadim 😉

lu
29. okt 2011

ahojte co davate detom na veceru?

krtica11
29. okt 2011

@lu mi sme už skusili kakao a som rada chuti mu

anetaadam
30. okt 2011

ake darčeky chystate pre svoje detičky pod vianočný stromček?

gumimaci
30. okt 2011

@happy3 aj my tak, posadi sa tam na 2 minuty, ale akurat si don prdne a ide prec, alebo s nim chodi po byte 😀
@anetaadam hrackarsky notebook a nejake super auto a tamburinu, alebo nieco podobne, ma rad bubienky.

happy3
4. nov 2011

tak pomaly sa blizia vianoce,darceky uz mam trosku premyslene,ale teraz ma tak napadlo ako zabezpecime stromcek,aby nam nezavalil nas pokladik 😀 ,asi ho budem musiet o nieco uviazat 😝

krtica11
4. nov 2011

mi sme rozmyšlali o detskom notebooku ale ked som to pozerala v obchode nič pre našeho drobca je to pre staršie deti už mame kupene autičko s kockami ,slimačik do ktoreho sa vkladaju kocky a ešte dake knižky tie nemožu chybať maly strašne rad čita a to bude asi zatial všetko uvidime podla koruniek či na niečo ešte zvyši

happy3
4. nov 2011

@krtica11 my uz mame knizky a asi kupime nejake auto s velkym A a este by som chcela kupit psika,ktory chodi vrti ocaskom a steka (jasne,ze na baterie 😝 ) a potom uvidime,ale notebook je asi vazne pre starsie deti 😉

krtica11
5. nov 2011

@happy3 pekneho psika som videla v carefoure nemal chybu 🙂

panki
6. nov 2011

@krtica11 a nevieš náhodou koľko ten psík v Carefoure cca stál? aj ja by som ho chcela kúpiť, ale našla som len v Dráčiku za 90e a to sa mi zdá trošku pritiahnuté za vlasy. Za sánky spolu s fusakom som dala 80e a nie za takého mini psa na baterky.

krtica11
6. nov 2011

@panki presne si nepamätam ale určite menej

krtica11
6. nov 2011

@panki prave som pozerala carefour letak a cena je 29.90 Eur pozri si to cez net bol velmi pekny 🙂

happy3
7. nov 2011

@gumimaci ale musime sa pochvalit uz sa nam raz podarilo vycikat do nocnika 😀 xi xi

veronika2008
8. nov 2011

ahojte mamičky 🙂 Vidim, že troška riešite aj nočniky, tak my to mame tak, že moja 13 mesačná Alex mi oznámi, že robi A A, (tak označuje aj malu aj veľkú potrebu), no keď ju chcem dať na nočnik, tak utečie. Nechce ani vyskúšať, že ako sa tam sedí. Minule som ju tam dala na silu, tak rychlo vyskočila a vycikala sa na koberec. Viete mi niekto poradiť, ako na ňu?

stvura
Odpoveď bola odstránená
veronika2008
9. nov 2011

asi máš pravdu. Ja ju veru do ničoho nútiť nemôžem, ona je taká "akčná" a neposedná, že by som ju tam musela jedine prilepiť 🙂