♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
nas maly ma dnes spaci den rano vstaval o 9.15. 😀 a isiel spat o 12.00. a este stale spi 😀 😀 😀
@daniela85 skus doplnit tekutiny, vsade sa pise, ze proti zapche treba prijat co najviac tekutin...to mas dobre ze chce caj (moja zase vypije iba vodu, ziadnu stavu, ani caj), tie jej mozes striedat a kamilkovy je vraj fakt dobry na zmakcenie stolice - mam to info od lekarky aj od pribuznej magistry z lekarne...
co sa tyka tej zmeny mlieka - ked ste presli na kravske, cloo moze a nemusi byt pricimou problemu so stolicou - ja si prave myslim, ze reakcia, cize zmena vo vyprazdnovani nemusi prist hned, ale kludne aj po niekolkych tyzdnoch...
no ja si tu konikujem a ze co je maly tak potichucku v izbicke a on mi vyhadzal celu komodu s jeho oblecenim 😒 ,a ked som prisla tak mi to pripadalo akoby to chcel vsetko poskladat,taky bol podarenyyy 😀 😀
Dievčence ako obliekate krpcov vonku ? My chodíme von na obed o tej jednej do tretej.pol štvrtej zhruba...... A neviem ci ju obliekam dosť...ďakujem veľmi pekne...a väčšinou chodíme už bez kocika...
@daniela85 ja mám malú tiež vo fusaku (ale keď ideme aj pešo, obliekam ju rovnako - to ale behá, takže sa zahreje 😝 - dúfam- ) a obliekam jej tričko alebo body, trošku hrubší svetrík, pančuchy, nohavice,topánočky a bundičku alebo taký kožúštek - ale niesú úplne teplé zimné, také trochu tenšie...čiapka, šál sú samozrejmosť 😉
@daniela85 ja davam na von dlhe body,flisovu mikinu,pancuchy, teplaky alebo nohavice, ponozky a zimne topanky, no a ciapka ... lenze on je v manduce, nie v kociku ... a ked fuka alebo je fakt chladno, tak na manducu este ochrannu kapsu
Aha tak ja ju moc asi neobliekam... Ja jej dávam dlhé bodynko ,tenšiu mikinu,hrubšiu,a buď prechodnú bundu,alebo ešte jednu mikinu takú flisovu,pančuchy zatiaľ tenké,gatuse buď rifle alebo menčestráky...ponožky teplé a botasky...no dnes som kúpila konečne zateplene gate a hrubé puncosky...tak už je asi aj čas na zimnú bundu,že?kurník ale neviem potom do čoho ju budem obliekať ked bude už iná zima....lebo ked chodíme cez obed von tak hreje slniečko,aj ked je zubaté,zas nechcem aby bola spotená... Ona je zvyknutá na studený odchov... 🙂 ked sme bývali u našich mali sme najchladnejsiu izbu ... Ked je jej teplo tak je hrozne nervózna ... Aj doma ma iba dlhé bodynko a puncosky .. Už ked ma tepláky a mikinu tak to máme radiátor na minime... možno preto chvála bohu nebola chorá,klopem si 🙂)
Ahojte maminy...akú veľkosť majú váši drobci? Nohavíc,kombinéz..atď.malej som tu objednala kombinézu 86 a je jej len tak tak.... A to je štupeľ...ďakujem...
@daniela85 nas jurko nosi vel. 92, oblecie este nieco aj z 86-ky-hlavne teplaky, lebo on ma trup dlhsi a nohy kratsie a zimnu bundu som mu kupila vel. 98
Ahojte my sme boli vcera na poradni a mame 11 700g, fontanelu mame este dost otvorenu a nieco vravela zase na vajka ze ich ma dake male a ze mu to prave dako vybieha hore ze to mam sledovat aj ked bude behat bez plienky alebo ze najlepsie sa to ked sedi v tureckom sede...aj nas uz poledny krat oklavali 🙂 a uz mame najblizsie prist az v troch rokoch....aj vy mate prist az v troch rokoch??
neviete mi nieco poradit, maly sa nam v noci budi na kasel taky dusivy, uz sme mu zapli aj zvlhcovac, tak neviem ci to staci, davali sme aj Hedelix ale nejako to nezabralo

@happy3 malá celkovo málo pije... Ak vypije pol litra tak je to už veľa.... Ale keď pila to kravské tak sa mi zdá že čaju vypila viacej... A nemôže byt zlé že mi iba čaj pije ? Iné mi nechce...sem tam ešte občas čistú vodu,ale to málo ...