♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
Baby chcem sa spytat ake je velke v cm vase dieta a asi kolko váži. Lebo bola u mna svagrova a povedala že malý pochudol, tak neviem, však papka dobre, teda aspon si myslím.
@happy3 🙂) moja malá ho tiež vláči zo sebou všade 🙂 a ked nevládze tak ho tlači pred sebou..da si doň hračku fľašu,a robí brm brm 🙂) neskutočne sú podarené tie deti 🙂) a začala sa teraz točiť a ked.sa jej už točí hlávka tak spustí taký smiech že s priateľom ideme do kolien...potom vidí že je zaujímavá dá si ruky za chrbát a brucho vypuci a prechádza sa a vrčí že hmhmhmhmhmhmh 🙂)))
Maminy ked idete autom máte deťúrence v autosedackach ci ešte vo vajíčkach ? Ja ju mám ešte vo vajci,bo sme neprekročili 10 kg,a sa nesmie dieťa dávať kým nemá min. 10 kg. Vazim ju skoro každý týždeň 🙂)
@gumimaci tak ja jej chcem kúpiť už takú nech ju má na dlhšie ako do trinásť kíl... A čítala som na nete bezpecnost dieťaťa v aute,a tam bolo písané že musí mať min.10 kíl...pretože ked by bol náraz,nemajú takú pevnú krčnú chrbticu a nemuselo by to dopadnúť ok...tak ja asi radsej počkám,nech jej radsej trčia nôžky ale budem mať srdce na mieste... Aj ked mi v tom vajci mrauci no budeme to musieť vydržať...
@estterka ja ten mixer doma mam a neviem si ho vynachvalit.. Usetri to more casu a zelenina v nom naparena ma vybornu chut. Kupila som ho za 100 € cez internet.
Zo zaciatku sa muzovi zdal dost drahy, ale ked som prvy krat odisla z domu na 4 hodiny a vysvetlila mu ako ma v nom malej pripravit obed zmenil nazor. Teraz na tom parnom hrnci s mixerom fici aj moj muz a obaja svorne tvrdime, ze to bola dobra investicia 🙂
to si pisala davnejsie... az teraz som si vsimla.. nevadi.. 😀

@jajus101 hmm,no sak aj my mame niekedy noc,ze uz zurim som zufalaa a chcem spat a maly stale fnukaa,ale to ak idu zubky alebo je chory 😖