icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

happy3
6. jan 2012

no nas maly tiez dost ozil,ale este sa to da 😉 .Stromcek zatial nezhodil,ale zato nam hadze hracky,asi sa mu zda malo vyzdobeny 😀

katarinajurikova
6. jan 2012

@1katka1 Moja no ten stromcek bol teda dielo 😀 😀 😀 Alebo kabliky spoza koberca tahat...uf ...alebo v obchode place,zdrhacky 🙂

janica81
6. jan 2012

@katarinajurikova nuz aj my mame doma riadnu certicu... 😀 zacala si otvarat klucky, takze vsetko zamkynam, dnes my zmizla 3 x von 😀 v ponozkach a bodicku 🙂

katarinajurikova
7. jan 2012

@janica81 uuuha no pekne 🙂 🙂 🙂 vcera som mu zacala hovorit novu riekanku Kolo Kolo mlynske....no ten bol vo vytrzeni...najradsej ma Kukulienku 😀

gumimaci
7. jan 2012

@janica81 ahoj, tak my mame nastastie vysoko klucky, este nedociahne. ale musim schovavat vsetko zo stola a linky, bo tam uz dociahne potvorka 😝
@katarinajurikova nastastie kable aakvetinace uz maleho presli, my sme teraz v obdobi, ked nieco nedostanem tak nervacim, alebo sa hodim o zem 🙄

katarinajurikova
7. jan 2012

@gumimaci Nas zase zacne skrabat a bit 😀 😀 😀 Zatial je to smiesne 😀

sjusiquatro
8. jan 2012

@gumimaci no aj ja musim vsetko schovavat lebo to vysypa alebo potom by najradsej vsetko zjedol ked je nieco na stole tycinky alebo perniky 😀

happy3
8. jan 2012

@sjusiquatro to je este dobre,ak to len vysype,nas maly zacal veci,ktore sa mu nepozdavaju hadzat do odpad.kosa 😀 😀 ,tak sa obcas musim zahrat na popolara a lovit veci z kosa 😖

sjusiquatro
9. jan 2012

@happy3 No aj to poznam tiez som uz dake veci vyberala z kosa 😀 jaj betari su to 🙂

soi
10. jan 2012

Ahojte 🙂
Je tu strašne veľa strán na čítanie, to by mi trvalo dlho 🙂
Chcem sa len spýtať, či má niekto skúsenosti s trombofíliou (heterozygot) a antifosfolipidový syndróm v tehotenstve. Ďakujem za každú radu.

liliana82
10. jan 2012

Ahojte,dlho som tu medzi vami nebola, vidim ze sa deticky tesia zo zivota, ako ten nas, tiez mame to kasne obdobie vzdoru, cokolvek si vymysli, ze to chce mat a nedostane to, tak zacne pistat, zatne paste a bum o zem,nastastie to trva zvycajne 5 sekund a potom sa opet usmieva, teraz nam vysli vrchne ocaky, takze dokopy mame 16zubkov,pockame si na stolicky a mame kompletku 😀 , kupila som si nedavno super knihu od Dr. Bukovského, a zacala som varit podla receptov z jeho knihy, a na moje prekvapko, maly sa velmi tesi a maminka samozrejme o to viac 🙂 ,vieme nejake slova, ale mama nepovie, hovori mi DIDI, nechapem kde si to dal do suvisu so mnou 🙂 ,najradsej sa vystvera na parapetu,keby mohol,tak tam hadam aj spi 🙂
chcem sa opytat, tych ktore nekoja, kolko krat denne davate drobcom UM a kolko ml?dakujeeem 😵

daniela85
10. jan 2012

Ahojte tak u nás je to tiež o nervoch 🙂 ale zatiaľ je viac radosti.... 🙂 ako som začala chodiť do práce tak si s tatinom feeest rozumie...to nič iné nepočuť len tato tato 🙂 už máte za sebou 15 mesačnú? my máme zavolať az zajtra na očkovanie aj do poradne...kua pomaly po mesiaci...tiež si nabrala tri ordinácie potom nestiha svojich...
A hodím sem foto ked sme boli včera von... Ozaj aj vaši drobci herečkuju? My sa ideme na nej popucit 🙂

panki
10. jan 2012

@liliana82 ja dávam malej UM pred denným spánkom (spáva mi raz za deň) väčšinou 150ml, ale hlavne podľa toho koľko spapá polievočky, večer pred večerným spánkom 180ml a v noci jej robím 150ml podľa toho koľko krát vstane....teraz má zasa blbé obdobie, že sa budí 2-krát za noc. 😒

daniela85
10. jan 2012

Ahojte tak u nás je to tiež o nervoch 🙂 ale zatiaľ je viac radosti.... 🙂 ako som začala chodiť do práce tak si s tatinom feeest rozumie...to nič iné nepočuť len tato tato 🙂 už máte za sebou 15 mesačnú? my máme zavolať az zajtra na očkovanie aj do poradne...kua pomaly po mesiaci...tiež si nabrala tri ordinácie potom nestiha svojich...
A hodím sem foto ked sme boli včera von... Ozaj aj vaši drobci herečkuju? My sa ideme na nej popucit 🙂

@katarinajurikova aj naša má najradšej kukulienku 🙂 už aj povie ajajaj kukuku 🙂)

daniela85
10. jan 2012

@liliana82 hoj ja jej dávam tri krát vždy pred spánkom do postieľky ...doobeda,poobede,a večer tak po 240 ml.

daniela85
10. jan 2012
katarinajurikova
10. jan 2012

Maminky a mame teraz taky problem ,maly mi budil o 8,30 rano potom o 11,00 a cca 16,00-17,00 vzdy tak po hodke a pol...no a teraz uz asi 2 tyzdne zaspi az o 24,00alebo 1,00rano 😲 proste ked ho dam spat place place a place... ☹ spi az do 12,00 obeda.... ☹ Ako ja sa vyspim s nim,kedze som na materskej ,ale chudak muz ☹ Mate s tim skusenost?Je to prechodne?Alebo nasilu mu to zmenit?Alebo to same prejde?

krtica11
10. jan 2012

ahoj aj mi mame obdobie vzdoru hruza občas už mam toho dosť ale on dobehne mama da mi pusu a ja nemam slov najväčši zaujem smetny kôš a mob.telefon.Včera sme boli na očkovani zvladli sme to sice z plačom ale ešte raz za 6 tyždnou a potom ževraj až v 3 rokoch tak sa tešim. 🙂

krtica11
10. jan 2012

@liliana82 Davame UM len raz denne a to rano lebo skoro vstava vypije a potom ešte zaspinka na večer už kakauko 200 ml a celunoc spinkame 🙂

zuzanockamt
10. jan 2012

@liliana82 ja davam trikrat -rano, vecer a v noci ... zvycajne 210 - 240 ml jedna davka

liliana82
10. jan 2012

@panki
@daniela85
@krtica11 kakao uz mozu?
@zuzanockamt
baby dakujem, ja malemu davam na obed a vecer pred spanim davku okolo 210,podla toho kolko spapal predtym, ale citala som ze sa ma davat 3x, tak to asi aj ja malemu musim zmenit 🙂

zuzanockamt
10. jan 2012

@liliana82 ja nedavam podla tabuliek, davam tolko, kolko si pyta

janica81
10. jan 2012

@liliana82 ja davam UM len raz .pred spanim...240....

aninka30
10. jan 2012

@katarinajurikova ak ta to potesi nie si sama, krpec min. tyzd.prekonal 6. chorobu a totalne sa mu prehodil rezim, vcera zaspal tiez az o polnoci, o druhej bol zas hore a potom chrapkal az do 10, myslim ze je to prechodne teda aspon ja sa tym upokojujem, dokonca som citala ze do 3 rokov nemaju deti taky spanok ako my, prve 4 hodiny na tvrdo a potom uz len lahky spanok kde mrncia,prehadzuju sa,budia sa... 🙂 spracovavaju zazitky+uvedomovanie stale viac a viac sameho seba...atd nechce sa mi to tu vypisovat 😅

aninka30
10. jan 2012

@liliana82 rano 150ml.na obed a tesne pred spankom tak isto po 150...no a niekedy aj v noci ale to len 120 na upokojenie 😉

liliana82
10. jan 2012

ako tu citam,mate tu niektore rusne noci 🙂 ja sa nemozem stazovat,maly spinka v zhruba od 19stej do 7:30,akurat ked mu isli zubky ,tak sa budieval, ale dala som cumlik,alebo vodu a spinkal dalej,ale raz za cas sa zobudi v noci a hopka v postielke aj do druhej,ale inak mame nastastie klud 😵

katarinajurikova
11. jan 2012

@aninka30
@liliana82 No babeny on zaspi o polnoci a dnes sa napr:zobudil o 10,00 ...ufff teda len dufam,ze je to prechodne,ale vydrzime,ved su to nase zalticka,za par rokov si clovek ani nespomenie 😀 😀

krtica11
11. jan 2012

@liliana82 ak malemu davaš pribinačik kakaovy alebo termix a nič mu neni tak kludne.Naš už pomaly papa čo aj mi .

liliana82
11. jan 2012

@krtica11 ,take mu uz nedavam, este ked bol mensi tak mu to chutilo,ale potom uz nechcel, sladke moc nedostava,aj tak ma energiu za troch 🙂

krtica11
11. jan 2012

@liliana82 ak mu to vtedy chutilo a nemal žiadne problemy tak to treba len skusiť naš tiež prvy krat odmietol tak sme skusili o par dni a už cucal jedna radosť .Skus a uvidiš 🙂