♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
Dievčatá.......ahojte, dnes sme mali piatok 13. v predstihu.... som sa rano zobudila brutal seknuta... a potom to prislo, bola som s Nelinkou pri aute von, dvere otvorene, stala pri mne, a doteraz neviem preco, zrazu sa pozriem Nela na zemi a cez celu tvar srám ako svet, chuda asi sa otacala a narazila hlavou do hrany, cez celo trzna rana 3 cm, lice cele podliate ☹ chudatko plakala ale ked som ju zobrala prestala, rana sa mi zdala velmi hlboka tak sme skoncili na chirurgii, aj rtg robili, nastastie licna kost cela...a celo skoncilo pospajane motylikmi, milimetre sme sa vyhli sitiu ☹ hrozne...ale cica moja sa drzala statocne a okrem rtg skoro neplakala...na trg bol hrozny debil... hkal ze dajte ju lezaat na brcho a hlava na bok...no skste to povedat malemu babu...tak sme za hrozneho placu dokazali aspon snimok na chrbte, ale som bola ako mys...no nastastie ziadne nasledky a celo prelepene na tyzden.. ☹
@janica81 :( chudatko ,skore uzdravenie aj ten nas je vymyselnik riadny,ma modrinku na cele ,asi prasknuta zilka ma to fialove ,ale ani neviem kedy si to spravil ,hravaju sa so starsim v detskej ...asi vtedy... a tiez som si veru zazila rtg ,ked mal Adko tusim 4 mesiace ,nechapu ,ze dieta a este take male ,nedokazu ticho lezat... 😠
@katarinajurikova dakujeme....vsak to clovek by cakal pochopenie a nie oni este hucia ze drzte si ju...
tak modriny mame casto, aj hrce na hlave, toto som vsak isla hlavne preto aby jej tuu hlboku ranu dali dokopy...
Mne sa maly skotulal z postele,utekala som na pohot.tam sa na neho ani nepozreli ,ale dodzubali mna,ze kde som bola a co som to za matku !!! 😲 Tak som im povedala par teplych slov,ze ked mienia na mna kricat a nepomoct nech drzia obe aj so setrou hubu... 😠 A bolo ticho ...
Poslali ma na chirurgiu ,jasne ze tam v pohode,ze stane sa ,vela mamiciek ani nepride...vraveli...akurat ten rtg,ale cert ho vem 😉 Maly bol ok...Podvedome som cakala,ze ma budu obvinovat,ze kde som bola,no starsi syn za pc,maly na manz.posteliach a ja som umyvala riady...Ale bavili sa so mnou ,ako keby som si niekde fetovala,alebo chlastala... 😅 s prepacenim... 🙄
@happy3 ja robim zapekanu brokolicu, bud samotnu alebo aj s karfiolom ... hustu brokolicovu polievku alebo brokolicovy privarok s vajickom a zemiakom
@janica81
@zuzanockamt baby dik za tip.Dnes som urobila nieco medzi hustejsou polievkou a privarkom a malemu taaak strasne chutilo 🙂
jaa už malemu davam pomaly všetko to čo jeme my len malo solim a a nekorenim 🙂 🙂
@zuzanockamt brokolica je aj velmi dobra ,udusena na masielku trošku oselena ,trošku syra na vrch a ktomu varene zemiačky mnam 🙂 🙂
ahojte maminy...
nejako je tu pusto.... ako sa mate?? nerozmysla niektora uz nad surodencom 😀
a od kedy uvazujete dat Vase zlaticka do skolky??
PS: dnes konecne u nas nasnezilo 😀
@janica81 ahoj ja surodenca uvazujem okolo 3 rokov drobceka, keby to bolo na mm tak uz je mozno na ceste. Uvazovala som nad skolkou, dokonca sme uz dali aj prihlasku a kedze sa drobcek narodil v 9 mesiaci, tak mozno od 10 by nam ho zobrali ak bude miesto a nebudeme mat plienocky, uvidime, daju nam vediet v maji. Ak povedia, ze ho beru, musime cez leto oducit od plienociek.
@katarinajurikova nam zletel z postele drobec ked mal 9 mesiacov, tiez sme bezali na pohotovost, no vsetko bolo ok, nikto mi nic tam nevycital. Kasli na nich, oni su vadny, hlavne, ze sa nic nestalo. Urcite si dobra mamina. Nase deticky su huncuti malicky.
baby neviete mi poradit nejaky kolfac alebo vozitko dobre skladatelne co nezaberie moc miesta v aute,ale na druhej strane aby to bolo aj pohodlne pre drobca?Na jaro by som sa kocika uz chcela zbavit a kupit nieco lahsie 😉
@stanka02 ahojky jasne ,ze kaslem na nich...ona mi vravela ta dr.ze preco ho nemam na zemi na deke...no bohuzial mile rada,ale ked mame dvojizbak a neprerobeny zatial ,pomalicky prerabame,no a ja ho na zem nedam fuka tam zo vsetkych stran,,,,lenze vysvetluj to niekomu...ach jaaj 😒
@happy3 ahojky ja sa chystam kupovat peg perego si ,alebo chicco bud multiway,alebo liteway. 😵 ale asi vyhra ten pp ,lebo chcem mat kvalitny kocik za dobru cenu aj pre dalsie babo 😀
@katarinajurikova ok,dik za tip,idem to omrknut 😀
Kocky a je tu nejaka co ma uz dve detuse a chce tretie,lebo mm by aj hned zamiesil 😕 ale mna by asi slak trafil 😀 prvy syn bude mat 9 a mladsi 16 mes.asi tak az za 3-4 roky.... 🤐
@katarinajurikova ja som uvazovala nad chicco liteway jade alebo garnet a este chicco simplcity 😒

MY papame skoro vsetko...samozrejme vhodne ( nic pikantne, presolene...) ale uz skoro vsetko..nastastie neodmietne nic, tak radost varit, chystat 😀