♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
každopádne toto by si mala pozrieť podľa mňa každá https://www.modrykonik.sk/fotoblog/katrenka/
@danabel boze hrozne nieco taky krasny drobcek maly...nedalo sa to citat bez toho aby som neplakala ☹ clovek sa tesi z dietatka a potom toto..Maroskovi cmuk do nebicka
DAKUJEM ze mam Davidka a ze je zdravucky Lubkame ta!!!
moja krpana mala pred 3 tyzdnami v poradni 9,6kg a 78cm (v roku mala 9,2kg), syn bude mat 3 roky a ma cca. 15,5kg, synovec ma 5,5roka a ma 18kg 😕
@hobit my sme tiez odmietli ocko, ale mne pedina rovno povedala, ze nas nahlasi 😝
@ivanulienka81 aj mna nahlasi, som na to pripravena 😅
@sjusiquatro presne ako píšeš ☹ a najhoršie je, že sa o tom dozvie málo ľudí, takéto prípady očkovania sa zahrabú pod koberec a naďalej za na nás zovšadiaľ valí len reklama o prospešnosti očkovania...ja mám v rodine dva podobné prípady, len s rozdielnym koncom...
@happy3 doktori to nahlasujú na RÚVZ, ale ak nahlásia osobné údaje dieťaťa, tak porušia zákon o ochrane osobných údajov a je možné podať podnet na ÚOOÚ...koncom decembra vyšla vyhláška, ktorou sa oháňajú, že musia nahlasovať neočkované deti, no je tam uvedené a aj hovorkyňa ministerstva uviedla, že sa jedná o nahlasovanie len POČTU neočkovaných a nie konkrétnych pacientov...
Ahojte maminky, aj my sme septembroví 🙂
@milankovazuzana vitaj 🙂
@aninka30 Ďakujem!Septembrové miminká z roku 2010 sú tie úplne naj, naj, však?A ktorého ste Vy? My 13.
@milankovazuzana my 20 🙂
@milankovazuzana ahoj 🙂 my 30
@milankovazuzana aj u nas je 13-ka stastne cislo 🙂
@milankovazuzana ahoj my sme 9. 😉
@zuzanockamt U nás žiaľ nebola...
Tak ja mám iného drobca :/ 77 cm a 9300 gramov..ale tak zas zdravá je..konečne sa rozpapala ako sme museli mlieko vysadiť...ciperna je za dve niekedy aj za tri deti,tak je dobre 🙂 aspoň nemusím ťažkú váhu trepať hore dole schodmi...a to byvame na vrchu 🙂)) @milankovazuzana ahoj vitaj 🙂 naša je 28 .. 🙂
@milankovazuzana aj my sme 13...
@daniela85 Ďakujem 🙂
@sjusiquatro tak to sme rovnako starí, super! 🙂 My sme sa narodili o 13,08, tak veru takmer úplne rovnako narodení, tí naši chlapúšici
ahojte a u nas je cislo 12. 🙂 rada by som sa pripojila 🙂

@lucinika 😀