♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@danabel a ako sa ja ako obycajny pacient dozviem, ci pedina nahlasila aj osobne udaje?
@milankovazuzana my sme uplne na konci... 29 😵
@ivanulienka81 pride ti predvolanie 😒
@hobit aha diky... no fajn... a myslis, ze by som bola opovazliva, keby som ju na to upozornila?
@chrum
@ivanulienka81 Ahojte dievčatá, tok to máme pekne zastúpené, dúfam, že ste všetci zdraví a že Vám tie drobotinky robia takú radosť ako nám.
@ivanulienka81 upozornila na co? ze ta nesmie nahlasit? ja ju na upozornim 100percentne
@hobit no myslim tie osobne udaje, ci ked povie, ze nahlasi, tak to mysli aj s osobnymi udajmi? asi ano, kedze chce aj nieco podpisovat... ach sakra, toto musim dotiahnut...
Ahojte,
vitam nove septembrovciatka 🙂 My sme 8.9.10 - tatko do mna a krpca cele tehu hucal, ze mame rodit v ten den, ze to je taky krasny datum 😝 a aj sa mu to nakoniec nejak podarilo 😀 este sice frflaf, ze cas mohol byt 11:12 aby to bolo dokonale, ale to su chlapi. 😝
@ivanulienka81 no vela stastia, potom daj vediet ako ste dopadli 🙂
aj ja vitam novych clenov, my sme tiez 8.9.10 🙂
@gumimaci inac ja som si to vobec neuvedomilla, ten datum, az ked ma na to niekto upozornil 😀
@ivanulienka81 Keď ti príde predvolanie z RÚVZ na tvoje meno, tak je jasné, že odkiaľ by mali tvoje údaje a údaje tvojej malej, ak nie od pediatričky...ona by mala nahlasovať len počet neočkovaných detí v tom danom mesiaci, ale hold, sú brutálne aktívne 😝
Moja je 7.9. 🙂 ale je to preto, že sestra ma presviedčala, že u nás sú 7 šťastné čísla v celej rodine 🙂 moja sestra je 7.7, sestrine dvojičky 7., manžel je 7. mesiac ...
mm si zase robil srandu, ze sa mala narodi 29.9. lebo vtedy maju moji chlapi meniny, hoci som mala termin 23.9. ... a budis, stalo sa 😀
Ja som prvýkrát začala rodiť 23.8. a termín som mala 15.9. 🙂 , ale potom si to rozmyslela, keď som ležala na sále, tatko v bielom a že ideme na to 😀 ...tak sme išli domov...
@milankovazuzana no mne robi radost som velmi rada že ho mam,mi sme boli všetci chori okrem maleho akosi ho to preskočilo asi preto že ho kojim 🙂 🙂
@chrum Jáj, tak to mi je ľúto, my sa zatiaľ držíme.Si dobrá, že stále kojíš, mne sa nedalo, ale čo už.Presne tak, hlavne, že sú drobci zdravučkí.
@milankovazuzana no presne hlavne že je maly zdravy ano kojim ale chcem odstavit lebo sme zavisli a aj vnoci otravujeme 😉
@chrum aha, ja mám v noci kľud.Michaelko je veľmi dobrý od narodenia tam hore mi to niekto zariadil, aby v mojom veku som stíhala 😀
@milankovazuzana asi hej ale ja akosi v mojom veku a nestiham na toho loptoša 🙂 🙂 🙂 asi stranem
@chrum Čítam, že chodíte do d.centra, aj my chodíme, každý deň.Malý je tam nadmieru spokojný a veľa sa naučil, hlavne nebáť sa iných detí.Pozerám, že máš 3 detičky, aké krásne mená si im dala.Úplne normálne, ale nádherné, dnes už pôsobia exoticky.Aspoň sa nevolajú tak, ako ostatné deti, to je na jedno kopyto.
@milankovazuzana dnes tam ideme prvy krat uvidim či sa nam bude pačit ☹ ☹ maly je na deti zviknuty
@chrum tak to je dobre, uvidíš, čo a ako.Môj tam sedkal na zemi a hral sa, ale najviac pozoroval detičky.My sme začali chodiť v 11. mesiacoch.Sme tam nadmieru spokojní. 🙂 tak Vám obom budem držať palce, aby tá 1. návšteva dopadla dobre.
@chrum ahoj ..ja som malú kojila do 13 mesiacov,potom som ju uz nemohla strašne hrýzla,mala som modré prsia a aj tak to uz mala namiesto cumla 🙂 ale som rada že po všetkých problémoch čo som mala sme vydržali toľko,myslela som že max.týždeň..zatiaľ mi tiež nebola chorá,klop klop..aj ak je v styku s chorým čomu sa nevyhneme dám jej hneď homeopatiká a je 🙂 a teraz uz môžem chodiť aspoň do roboty 🙂 trošku si vylepšiť k tej almuzne :(
Prajeme Vám krásneho Valentína plného lásky 🙂 Kristínka a Daniela 🙂
baby man taku otazocku:co obliekate detom pod oteplovancky,len pancusky alebo ...? 😒

ahojte a u nas je čislo 16 😀 rada sa prpojim 🙂 🙂 🙂