icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

panki
19. feb 2012

@janica81 Ahoj, tak toto je otázka momentálne mne šitá na mieru. Pred týždňom sme sa presťahovali do nového domu a riešila som asi pol roka, či ju dať do vlastnej izby alebo nie. Najprv som bola odhodlaná, potom keď sa to približovalo bolo to pre mňa nepredstavitelné a to podotýkam, že ešte nikdy nespala s nami v posteli (od malička to neznášala) ale aj tak mala som ju v postieľke ale pri mne. Nakoniec ma blízke "okolie" presvedčilo aby som to skúsila (nové prostredie-nová izbička) a teraz som vďačná, že je tam. Sme tu 6 nocí a z toho mi 4 prespala celé, čo sa nestalo celých jej 17 mesiacov, a ešte jedna vec....zobúdza sa mi veselá, bez plaču a rozpráva sa z Mackom Pooh čo som jej maľovala na stenu 😀

zuzanockamt
19. feb 2012

@daniela85 a o ktorej skolke v MT uvazujes? ... ja planujem az od troch rokov, resp. 2 a pol (dufam, ze skor nebudem nutana)

daniela85
19. feb 2012

@zuzanockamt
Tu na.vrútkach..mám to len cez cestu,takže aj v zime to bude ok...

zuzanockamt
19. feb 2012

@daniela85 aha, ja uvazujem v MT pri urade prace, mam to pri panelaku, tak uvidim, ci bude skolka vyhovovat, ale vraj su dobri

daniela85
19. feb 2012

@zuzanockamt tam chodila neter občas ked mali cez prázdniny zavretú svoju škôlku,a sestra.tiež vravela že je dobrá.ale tu kam ju chcem dať chodila priatelova dcéra,a tiež chválil...a ak nás vezmú tak budem rada..nemusíme sa rano a poobede trepať autobusom 🙂

sjusiquatro
20. feb 2012

@janica81 No aj ja som uz uvazovala nad druhým 🙂 len este chcem schudnut lebo sa ma to este dako drzi tie kilogrami ..drzim dietu 4 den tak hadam dako vydrzim 🙂 uvidíme ale asi tak by som brala augustove alebo zase septembrové 2013 babo...uvidime ako bude 🙂

janica81
20. feb 2012

@sjusiquatro noo chudnutie... 🙂 tema na pobavenie..uz 5 mesiac cvicim...dala som dole uz 6 kg..ale este stale mam nabalenych 6 navyse...cize najprv tie musim zrazit a potom hor sa zase pribrat 27 😀 😀 😀

sjusiquatro
20. feb 2012

@janica81 no ved musim zhodit aby som potom mohla pribrat 🙂 na ja som 15kg pribrala...fuuuu 27 to dufam ze nebude pri druhom 😀

janica81
20. feb 2012

@sjusiquatro noo ja som sa celkom fajn zaobalila 😀

happy3
22. feb 2012

ahojte uz sme doma z lyzovacky 😉

happy3
22. feb 2012

@daniela85 dik za info a tych homeopatikach 🙂

happy3
22. feb 2012

@janica81 jaaj tak toto je nieco pre mm,ze kedy dalsi prirastok do rodiny,keby bolo na nom uz mam asi aj odrodene 😀 .Ja by som chcela asi tak rozdiel 3roky 😉 .S malym chcem byt do 3rockov doma a az potom ho dat do skolky 😉 .

janica81
22. feb 2012

@happy3 a kde ste t boli? a ako ste to zvladli?

happy3
22. feb 2012

@janica81 boli sme na Orave konkretne Oravska polhora 😉 a bolo supeer,maly sa vysankoval a vyblbol na snehu az az aj mamina s tatinom 😀 Jurko si bol zo zaciatku taky neisty na tom snehu,ale na druhy den uz ako doma 😀 .Bali sme sa ako zvladne 4hodinovu cestu,ale zvladol,tak sa uz tesime na leto,snad uz tento rok pojdeme k moru 😎 .

janica81
22. feb 2012

@happy3 my sa tiez chystame v lete k moru...urcite 😀 uz mam aj pokladnicku zalozenu 😀 ze na dovolenku !!!

happy3
22. feb 2012

@janica81 no ja sa musim opytat mm,ci ma uz tiez zalozenu pokladnicku na dovolenku 😀 😀 😀

janica81
22. feb 2012

@happy3 ja som kupila taku v TESCU plechovu, neda sa otvorit, nakonci ked ju naplnis sa otvara ako konzerva 😀 jedina sanca nieco nazbierat, lebo otvaratelne pokladnicky pravidelne na konci mesiaca vycistim 😀

gumimaci
22. feb 2012

@janica81 my mame takuto http://gadgets.faster.sk/clanky/pokladnicka-s-p... moj ma potom prehlad a nedovoli mi siahnut 😀 😝

daniela85
23. feb 2012

@happy3 zaa máličko 🙂

daniela85
23. feb 2012

No aj ja by som brala druhé bábo tak o tri štyri rôčky...ale moj chlap uz nechce...že sa.dá radsej vykastrovať ako ďalšie dieťa... :( ale tak nikde neni napísané že o tých pár rokov budeme ešte spolu 🙂)

happy3
23. feb 2012

@daniela85 jeej ja taketo chlapske reci neznasam(bez urazky) 😠

happy3
23. feb 2012

nas maly si nasiel novu zabavku,dnes mi snad 5krat strhol zaclonu z okna 😠 ,pomoooc ☹

daniela85
24. feb 2012

@happy3 no ja tiež nie... :( ale tak zas ho na jednej strane chápem...ma dve deti pred našou kikou a 43 rokov....takže tak...a zas by som nechcela mať doma večne unaveného a frflaveho deda 🙂))

lukra
26. feb 2012

Dievca tá, stalo sa vam pri detoch, ze im prestalo chutit jest? Totiz v pond. sme presli vsetci brusnou virozou a iba mala odmieta cokolvek. Stale poplakava, pri polievke ju napne a vyvrati...trosku som z toho mimo ::( mohli by to byt mozno aj zubky, lebo 8m. nenarastol ziaden (ma 4a4 vpredu)

daniela85
26. feb 2012

@lukra ahoj ja myslím že to môže byť zúbkami...nasa tiež odmieta jedlo ked jej idú...len pije a pije...

lukra
26. feb 2012

@daniela85 ahoj, vazne?? Trochu si ma ukludnila...pije dobre, dnes nechcela opat jest, tak manzel jej dal vyvar do poharika a musela vypit. Fakt mam obavy, aby sa jej z toho dietovania nieco nestalo.
Vy uz urcite mate viac zubkov ako my (8).

happy3
27. feb 2012

caute,chcela som sa opytat,ze ci vasi drobci este beru vigantol,nam dr povedal,ze ho mame este davat 😒

majjjka24
27. feb 2012

@lukra aj Mirko ked mu idú zúbky papá viacej mliečka a menej vareného.. a to ich už má 14 🙂

@happy3 aj nám ho kázala dávať, hlavne v zime, v lete už nemusíme, telo si vytvorí na slniečku dostatok 😉

lukra
27. feb 2012

@majjjka24 snad to bude ono....lebo inak nevidim iny dovod. Manzel jej dal vypit slepaci vyvar, ze aspon nieco od masa prijme 🙂 dakujem za reakciu

lukra
27. feb 2012

@happy3 nam dr.povedal, ze len do roka. svagrinej dr.zas ma davat do 2r. 🙂)) mame na vyber...