♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@happy3 @zuzanockamt Mirko od začiatku chodil na pätách, až dupe pätami ako moj muz... ten ked ide po poschodi, a ja som na prizemi, mam pocit, ze na mna spadne strop 😀 😀 a Mirko chodí po špičkách, ked sa chysta nieco vyviest, alebo ked napriklad nedovidi, co je na stole, pripadne policke a chce volaco uchmatnut 🙂
Dievčatá, ak vás to nebude obťažovať a nie ste konkurencia 🙂 mohli by ste dať Mirkovi nejaké hlasy? JE V KATEGORII NAJSMEJKO.
Je potrebné sa pod fotkou prihlásiť s AZET KONTOM a potom prepísať kod z obrazku. Tým, že dáte like, hlas nedáte.
Dá sa hlasovať každú hodinu... do 21.3.
MOMENTALNE SME NA 1 MIESTE, ale ostatni su nam v patach 🙂
Ďakujem krásne za každý 1 hlas 🙂
tu je link:
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fle...
ani ja nemam azet konto 🙂 🙂
😀 ideme sa pochvalit uz konecne pouzivame nocnik aj na nieco ine nez ako stolicku 😉 ,uz dva dni 😀 😀
@happy3 super...ja tiez kebyze mam cas myslim ze dost ju trafim..kakat vravi, ale vacsinou uz ked tlaci, ale da sa odpozorovat, lebo sa vtedy zasije...a cikat?? vzdy po zobudeni ju dam na nocnik a vycika sa....aj niekedy cez den trafim...ale do leta to nesilim... 🙂 ale postupne skusame...
aj my sme sa dnes 1x vykakali do nocnika 😀 som sa tesila ako blazon. a potom sme to spolu isli splachnut do velkeho zachoda, ktori sa Petkovi naramne paci. Hlavne ked tam moze nahadzat cely toaletny papier 🙂
Tak o kakani a cikaní do nočníka môžme my len snívať 😠 ani sekundu tam neobsedí, ako keby ju to pálilo......už ma poráža...keby aspoň trochu zredukovala spotrebu plienok, bolo by to fajn🙄
Ahojte maminky... tak dnesna poradna za nami....mame 13,5 kg a 90 cm 🙂 ockovanie za nami..chvalabohu uz dlho dlho nic... 🙂
chcem sa vas opytat v com davate drobcov spinkat? ci do overalu alebo uz maju pyzamko. lebo mam pre Petka paradne pyzamko ale uz to neni take to prave babatko uz je ako taky velky chlap a ja nechcemmmm ☹
@adga25 ja davam pyzamo uz dost dlho, mozno uz aj polroka ... odkedy prestal nosit veci vel. 86, ... mam to aj praktickejsie pri nocnom prebalovani ... pod pyzamom ma vzdy bud body s kratkym rukavom alebo tielkove body, takze chrbat nema nikdy holy, kedze tiez sa nerad prikryva
My tiez mame overal na noc a pod nim bud bodynka s kr.rukavom,alebo ked bolo zimsie mikina este na vrch...a tiez nema rad byt zakryty...odkopava sa....a na nocniku neobsedi...ani pri prvom sa mi to nepodarilo,utekal mi z neho ,naucil sa az na wcko... 😉
caute maminky,a kde spavaju vase deticky este v postielkach alebo uz normalne na postely?Chceme kupit uz malemu normal.postel 😉 ,ale nejak si ho neviem predstavit spat sameho na postely 😅
kočky davate ešte drobcom pančušky alebo ponožky 🙂

@zuzanockamt my podobne,za ruku sme ho zacali vodit az ked sa zacal sam pustat a pokusal sa o prve kroky.