icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

happy3
11. mar 2012

@zuzanockamt my podobne,za ruku sme ho zacali vodit az ked sa zacal sam pustat a pokusal sa o prve kroky.

majjjka24
12. mar 2012

@happy3 @zuzanockamt Mirko od začiatku chodil na pätách, až dupe pätami ako moj muz... ten ked ide po poschodi, a ja som na prizemi, mam pocit, ze na mna spadne strop 😀 😀 a Mirko chodí po špičkách, ked sa chysta nieco vyviest, alebo ked napriklad nedovidi, co je na stole, pripadne policke a chce volaco uchmatnut 🙂

happy3
13. mar 2012

@majjjka24 presne ako nas maly,a ked sa ho opytam, ze preco chodi po spickach ako baletka,tak to robi este na just a zacne sa rehotat 😀

majjjka24
14. mar 2012

Dievčatá, ak vás to nebude obťažovať a nie ste konkurencia 🙂 mohli by ste dať Mirkovi nejaké hlasy? JE V KATEGORII NAJSMEJKO.
Je potrebné sa pod fotkou prihlásiť s AZET KONTOM a potom prepísať kod z obrazku. Tým, že dáte like, hlas nedáte.
Dá sa hlasovať každú hodinu... do 21.3.
MOMENTALNE SME NA 1 MIESTE, ale ostatni su nam v patach 🙂
Ďakujem krásne za každý 1 hlas 🙂
tu je link:
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fle...

happy3
15. mar 2012

@majjjka24 rada by som zahlasovala,ale zial nemam Azet konto ☹

majjjka24
15. mar 2012

@happy3 ochota sa cení 😉

chrum
15. mar 2012

ani ja nemam azet konto 🙂 🙂

happy3
15. mar 2012

😀 ideme sa pochvalit uz konecne pouzivame nocnik aj na nieco ine nez ako stolicku 😉 ,uz dva dni 😀 😀

janica81
15. mar 2012

@happy3 paráda...a pýta sa , či len skusate?

happy3
15. mar 2012

@janica81 no kakat sa uz trosku pyta a cikat na neho čiham a stale sa pytam ci netreba,ale na den mame uz len dve plienky 😉

janica81
15. mar 2012

@happy3 super...ja tiez kebyze mam cas myslim ze dost ju trafim..kakat vravi, ale vacsinou uz ked tlaci, ale da sa odpozorovat, lebo sa vtedy zasije...a cikat?? vzdy po zobudeni ju dam na nocnik a vycika sa....aj niekedy cez den trafim...ale do leta to nesilim... 🙂 ale postupne skusame...

adga25
15. mar 2012

aj my sme sa dnes 1x vykakali do nocnika 😀 som sa tesila ako blazon. a potom sme to spolu isli splachnut do velkeho zachoda, ktori sa Petkovi naramne paci. Hlavne ked tam moze nahadzat cely toaletny papier 🙂

panki
16. mar 2012

Tak o kakani a cikaní do nočníka môžme my len snívať 😠 ani sekundu tam neobsedí, ako keby ju to pálilo......už ma poráža...keby aspoň trochu zredukovala spotrebu plienok, bolo by to fajn🙄

happy3
16. mar 2012

@janica81 ja som tiez povedala ,ze cez leto uz oducime uplne,ale teraz trenujeme 😀 .Ja sa Jurka opytam ci ideme kakat alebo curat a uz leti pre nocnik a rychlo si sadne aj obleceny 🙂 on to zatial berie ako hru a paci sa mu to 😉

janica81
16. mar 2012

@happy3 presne takto je to u nas...poviem, ides cikat?? a uz upaluje po nocnik 🙂 niekedy aj vyzlecieme a nic, niekedy sa pokus meria 😀

majjjka24
17. mar 2012

@happy3
@janica81 u nás presne tak isto, ked sa spytam, ides cikat? tak upaluje 😀 😀 ale Mirko uz aj ukaze na plienku, cca od16mesiaca... a utekame, niekedy stihneme, niekedy nie..

janica81
20. mar 2012

Ahojte maminky... tak dnesna poradna za nami....mame 13,5 kg a 90 cm 🙂 ockovanie za nami..chvalabohu uz dlho dlho nic... 🙂

happy3
21. mar 2012

@janica81 jeej Neluska je riadna babisko 😀

janica81
21. mar 2012

@happy3 to Ti teda poviem a aký čertík ešte 🙂

adga25
23. mar 2012

chcem sa vas opytat v com davate drobcov spinkat? ci do overalu alebo uz maju pyzamko. lebo mam pre Petka paradne pyzamko ale uz to neni take to prave babatko uz je ako taky velky chlap a ja nechcemmmm ☹

hobit
23. mar 2012

@adga25 my este pouzivame overal a asi pri nom aj ostaneme, Tobi odmieta byt zakryty

zuzanockamt
23. mar 2012

@adga25 ja davam pyzamo uz dost dlho, mozno uz aj polroka ... odkedy prestal nosit veci vel. 86, ... mam to aj praktickejsie pri nocnom prebalovani ... pod pyzamom ma vzdy bud body s kratkym rukavom alebo tielkove body, takze chrbat nema nikdy holy, kedze tiez sa nerad prikryva

janica81
23. mar 2012

@adga25 my mame overal take teplejsie...Nela nechce byt zakryta a v tom jej nie je zima.... 🙂 a celkom si to rada oblieka 🙂

panki
24. mar 2012

@adga25 my už máme tiež dlho pyžamo, ale spávame v spacom vaku stále.....tiež neznáša byť zakrytá 🙂

happy3
24. mar 2012

@adga25 my pouzivame na spanie raz overal raz pyzamko 😀 Ale z pyzamka sa dokaze uz povyzliekat 😉

krtica11
24. mar 2012

@adga25 my už dosť dlho pyžamko pod vrch mu dam tielko a kedže nechce byť vobec zakryty tak punčošky a tenke ponožky a super prespime celu noc.Spaci vak sme museli dať už preč lebo mu vadilo že sa v nom neda hybať a hlavne behať po postielke 🙂

katarinajurikova
25. mar 2012

My tiez mame overal na noc a pod nim bud bodynka s kr.rukavom,alebo ked bolo zimsie mikina este na vrch...a tiez nema rad byt zakryty...odkopava sa....a na nocniku neobsedi...ani pri prvom sa mi to nepodarilo,utekal mi z neho ,naucil sa az na wcko... 😉

happy3
25. mar 2012

caute maminky,a kde spavaju vase deticky este v postielkach alebo uz normalne na postely?Chceme kupit uz malemu normal.postel 😉 ,ale nejak si ho neviem predstavit spat sameho na postely 😅

chrum
26. mar 2012

@happy3 ešte v postielke spime 😀 😀 no sice viac menej sa tisne ku mne do postele 🙂 🙂

chrum
26. mar 2012

kočky davate ešte drobcom pančušky alebo ponožky 🙂