icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

ericka310
12. aug 2012

@jajus101 nie si sama....nas drobec je taky isty, niekedy mam pocit, ze cely den nic ine nerobim len kricim, upozornujem.....tiez sa nevie velmi sam zahrat a ked, tak len nachvilku. Je strasne zive dieta.
@krtica my sme akurat dnes pozerali na hracky pre nasho drobca k narodeninam, vybrali sme mu taku 3-poschodovu garaz pre auticka s cestou. Dufam, ze to bude mat uspech, ked sa tak rad hra s autickami. Myslim, ze dobrou zabavou moze byt aj lego stavebnica. Nas maly ma jednu staru, este po svojom tatkovi a rad si sklada, ale len ak si niekto sklada s nim.

daniela85
13. aug 2012
danabel
26. aug 2012

Ahojte septembrovky, plánujete už oslavu a darčeky pre drobcov? Nejaké inšpirácie aj na torty? Ďakujeem 🙂

happy3
26. aug 2012

@danabel planujeme planujeme 😉 Zatial sme vymysleli dielnicku s naradim (pracovny stol)predcasne dostal novy nabytok do izbicky 😉 ,urcite bude nejake autko a torticka bude Krtko alebo vlacik 🙂

adga25
29. aug 2012

Ahojte kocky, vsetky ste si tu dovolenkovali len nam to nejako zase nevyslo ☹ A tatinko bol stale v praci,zaskakoval za vsetkych co boli na dovolenke. Ale slubil ze buduci rok uz pojdeme /tuk tuk - si radsej zaklopem aby to bola pravda/. Nove mame asi to ze maly mi uz zacal chodit do jaslyciek, zatial tam este nespava, zacne az v septembri. A od oktobra nastupujem naspat do prace 😒 Nad darcekmi rozmyslam uz davno lebo musim dat typy celej rodine /dedkom,babkam, tetam, krsnym atd.../ Maly zboznuje lietadla a vrtulniky takze nieco take musim pozerat. On aj auta skusa ci lietaju 😀

daniela85
31. aug 2012

Ahojte no my určite tortu krtka,a vsetko co s ním súvisí 🙂

happy3
31. aug 2012

@daniela85 cauko,tak aj u nas vedie Krtko 😀 uz sme aj uhackovali krtka a mal uspech 😉

sjusiquatro
4. sep 2012

@danabel
@happy3 Ahojte aj my ideme kupit pracovný stol s naradim 🙂) pozeram na nete dačo---aj plastový stol so stolickami MAmut idem objednať...torta bude madagaskar ..to by pozeral od rano do vecera vkuse 😀 rozmýšlala som nad autom mcqueen,vlačikom thomas aj tých ma rád ale tak madagaskar to vyhral... 😀

sjusiquatro
4. sep 2012

Aj my sme boli V Bulharsku 29.8 sme sa vrátili bolo super aj v lietadle malý vydržal v pohode tak som bola rada...no hned na druhý den zvracal musela som zavolat doktorku ale tak zvladol to v poriadku potom ho este 2 krat aj prehnalo...2 dni bol taký unavený iba lezal ale potom už v pohode 😀

happy3
8. sep 2012

@danabel
@sjusiquatro Tak my sme uz dnes oslavovali 2rocky 😀 .Krtkova torta mala uspech ,Jurko pri krajani upustil a slzicku,zlatko moje malinke ☹ .Jaaaj len asi este nechape preco dostal taku ohromnu fuuuuru darcekov 😀 😀

sjusiquatro
13. sep 2012

@happy3 Tak my dnes máme 2 rôčky 🙂 joooj v sobotu bude párty 😀 a čo malý dostal....

happy3
13. sep 2012

@sjusiquatro cauko,posielame velke gratulko a nech si to drobec v sobotu uzije 🙂 🙂 🙂 .dostal sameee hracky 😀 😀 😀 ,sadu polnohospodarskych strojov,auta,dielnicku,drevenu stavebnicu,hovoriaceho krtka 😀 ,knizku,naradie,nejake oblecenie aspon 15 ks 😀 ,a to je snad vsetko 😉

sjusiquatro
13. sep 2012

@happy3 dakujeme...tak super potom podostaval 🙂 aj ja idem pokutat do dracika ten pult z naradim..aj tie stroje by som mohla popozerat tiez ma rad bagre a traktory 😀 boze v tom draciku toooolko hraciek ani neviem niekedy co vybrať 😀

happy3
13. sep 2012

@sjusiquatro tak bager,traktor,kombajn sa mu pacili naj naj 😀

mandragora22
19. sep 2012

ahojte zienky, chcem vam dat do pozornosti jednu z mojich ponuk, kedze sa toho potrebujem rychlo zbavit, mozno vas to zaujme, v pripade rychleho jednania postovne zdarma:
https://www.modrykonik.sk/bazar/baliky-obleceni...

ospravedlnujem sa, ze to davam tu do temy, ale rada by som to co najskor posunula dalej a akosi sa "stracam" v bazare, kedze nemam to plus, nevyplati sa mi to kvoli mojim nizkym cenam. dakujem za pochopenie!

happy3
26. sep 2012

@majjjka24
@klaudia85 a dalsie co mam v priateloch mi prosim nic nelajkujte v albumoch pre priatelov,nemam zaujem aby mi to komentovali aj ostatne mamicky,nemamicky ,diiiiik

klaudia85
26. sep 2012

@happy3 no ja už od dnes nelajkujem nič a hotovo.

happy3
27. sep 2012

@klaudia85 diiik 😉

chrum
8. okt 2012

kočky chcem sa opytat to sa vam všetkym už pytaju na nočnik všetky dvojročne deti ,iba my sme posledny čo sa nechceme a mame plienku 😢

panki
8. okt 2012

@chrum neboj aj my ešte veselo plienkujeme 😉 a už ma to prestalo aj trápiť, príde čas aj na nás neboj 😉 raz im to prepne v tych malých hlavičkách a odučia sa samé....

chrum
8. okt 2012

@panki ale už klme hovorim martinko kto sa pokakal a on že anička 🙂 na sestru to zvali ale na šerbel ani za svet može tam sediet aj hodinu a nič nerobi daš mu plienku a hned si urobi čo ma 🙂

happy3
8. okt 2012

@chrum
@panki cauko,nebojte ani my niesme este bez plienok 😉 .Aj ked sa drobec niekedy vypata 20krat kakat-cikat (niekedy mi to pripada,ze ma skusa ci som stale v strehu 😀 ) stale davame plienku lebo nakoniec nieco skonci aj v gatach 😀 .Ja si z toho hlavu nerobim a odplienkovanie a celkovo vychovu prcka neberiem ako sutaz.Nezoberiem mu predsa plienku a potom ho budem trestat ,ze ho necham behat pocikaneho a pokakaneho len aby sa cim skor naucil pytat 😠 a ako pise panki :aj na nas pride 😀 .

panki
8. okt 2012

@chrum
@happy3 najlepšie na tom je, že keď ju vystihnem, že to na nu ide, poviem jej "poď na záchod ako velke dievčatá" a ona na mna "nie maminka schovaťsa idem" vlezie pod stôl, alebo na svoje ine miesta, vykaká sa dojde "maminka kakala som" 😀 no a maminka sa môže aj na hlavu postaviť.

happy3
8. okt 2012

@panki 😀

happy3
8. okt 2012

@panki ja ked sa pytam Jurka ci sa mu chce kakat vacsinou je odpoved "urcite nie" 😀 ,ale zas ho musim pochvalit,ze obcas dobehne a vypyta sa aj sam 😉

panki
8. okt 2012

@happy3 tak to už je dobrý pokrok, už vám to dlho nepotrvá. Nám sa ešte vypýtať nikdy nepodarilo...ešte sme asi nedozreli na toto, ale zasa sme dozreli na iné veci....akurát tie až tak neušetria peniaze 😀

happy3
8. okt 2012

@panki no ja si myslim,ze kym pojdeme do skolky,tak uz budeme bez plienok 😀 😀 😀 😀 😀

chrum
8. okt 2012

@happy3 moj maly sa vtedy ked kaka do plienky tak vtedy sa najlepšie hra speva si 🙂 🙂 🙂 vtedy je anielik aale smrad okolo neho poto ked sa vykaka povie že ma kako a ked sa ho opytam do sa pokakal do plienky povie že anička 🙂 🙂 vyhovori sa na sestru

ericka310
8. okt 2012

@chrum aj my mame este plienky....pytat sa este stale nepyta, ale ked ho dam na nocnik väcsinou spravi co ma...no a potom ho velmi chvalim......snad sa raz dockam a maly ma prekvapi.....myslim, ze netreba velmi silit k oducaniu, kazde dieta je ine...jedno pochopi hned, inemu to trva dlhsie, ale raz sa plienky zbavime 🙂

krtica11
9. okt 2012

@chrum ahoj neboj ani mi neni sme ešte bez plienok nechce sa vôbec pýtať.Tiež len všade počujem že už je velký už by nemal mať plienky ale čo už však sa há 🙂 dam dočkáme aj mi