icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

chrum
10. okt 2012

@krtica11 no každy presne a to ma ešte plienku neni na to už velky asi sa mu slabo venuješ ,a pritom robim presne to iste ako ked som mala dievky male tie sa mi začali pytat ked maly rok a pol

katrin31
10. okt 2012

@chrum presne toto aj ja neznasam..on ma este plienku? ved by uz mal cikat sam..a co urobim ked si sadne na nocnik alebo na zachod a povie mi ze nejde..a potom si tam uz v tej den ani nechce sadnut..este jednoducho nie je cas..

chrum
10. okt 2012

@katrin31 ja mam všetkych na haku to neni až take podstatne podstatne je to že je zdravy

krtica11
10. okt 2012

treba jedným uchom dnu a druhým von kašlime na nich ved aj pre tých našich pride ten správny čas.Babky zmenme temu blížia sa vianoce máte už niečo vymyslene pre drobcov?

zuzanockamt
13. okt 2012

Ahojte 🙂
ste sa tu bavili o plienkach, tak nas krpec ma este tiez plienky a predpokladam, ze este nejaku dobu ich mat aj bude ... ja ho do nicoho nenutim, ked obcas prejavi zaujem si sadnut na WC-ko, tak si sadne, ale neurobi nic ... pride ten spravny cas, ked sa sam rozhodne, ze plienku nechce ... a to uz chodi od 3. septembra aj do klasickej skolky a vobec nemaju problem s plienkami 🙂

stanka02
13. okt 2012

Moj drobec uz zacal chodit do skolky. Plienku cez den nema, pekne sa pytal, pokial nezacal chodit do skolky, lebo tam ich davaju naraz cikat kazdu chvilku a nejako sa sem tam zabuda pytat. Do skolky chodi 2 tyzdne a tam sa zatial /klop, klop/ nepocikal ani raz. Na noc mu este davam plienku, ta je mokra tak raz za tyzden, nikedy aj za dva. On zacal pekne sam cikat na nocnik, proste to cez leto prislo samo a terz je u nas hit cikanie ako ocino na WC-ko a ocikavanie stromov vonku. Urcite je este cas na uplne odplienkovanie.

stanka02
13. okt 2012

@zuzanockamt hm, tak to mas stastie, lebo v nasej skolke bola podmienka, ze bez plienok. Inak by sme zostali doma.

zuzanockamt
13. okt 2012

@stanka02 no hej, mame velke stastie na skolku 🙂 ... zatial som spokojna

happy3
13. okt 2012

@zuzanockamt ja ked mam pravdu povedat ani mi to nevadi,ze mame este plienku,ved sa to naucili vsetky deti,tak sa naucime aj my 😉

adga25
3. nov 2012

Ahojte baby, mam na vas otazocku. Kolko zubkov uz maju vasi drobci? Lebo tomu mojmu sa konecne vytlacili horne ocaky, spodne ocne zuby ma asi tak 2 mesiace a 4-ky zubky mal komplet este pred ocakmi.

happy3
12. nov 2012

@adga25 cauko ,nas junior ma 18zubkov.A poradie rastu neries kazdemu dietatu rastu zubky inak,hlavne ,ze narastu 🙂

happy3
12. nov 2012

ak sem niekto zabludi,tak prosim o radu ake nosne kvapky pouzivate pre deti a hlavne ,ktore mate oskusane a zabrali,diiiik 😉

panki
12. nov 2012

@happy3 ahoj ja používam morskú vodu Mar, tú streknem raz, po chvílke sa vysmrkáme a potom streknem Nasivin soft od jedneho roka z rozprašovačom.

krtica11
14. nov 2012

ahojte baby tak sa musíme pochváliť už začíname tretí týždeň bez plienok.Dávame už len na spanie som rada celkom sa nám darí. 🙂

lukra
19. nov 2012

Aj ja tak isto ako pise panki 🙂

katrin31
20. nov 2012

@krtica11 my sa stale trapime..zachod ani nocnik nechce ani vidiet.tak zatial sa pocikava..uvidime..

krtica11
20. nov 2012

@katrin31 neboj ono to príde stále treba chváliť ked´ sa mu to podarí a tá radosť zo splachovania.Tiež to bola drina prvé dni len doma a von sme dá vali plienku po dvoch dňoch úspech aj vonku sa pýtal.Treba len čas a trpezlivosť 🙂

panki
21. nov 2012

@katrin31 nie ste v tom sami. My sa tiež trápime, už som skúšala všeličo možné aj nemožné ale úplne bez úspechu. Ani splachovanie nás nezaujíma, ani nálepky na nočník, ani pekne nohavičky. Straaaaašne je tvrdohlava.....ale tak má byť aj po kom. 😒

katrin31
21. nov 2012

@panki no presne.ja som uz tiez skusala vsetko..aj na cokoladu som ho dokonca lakala..ale ani to nezabralo..tak neviem ci to mam nechat tak alebo co..dnes je treti den co mu davam dole plienky a nic..ani naznak ze by si bol aspon ochotny sadnut na zachod..

katrin31
21. nov 2012

@krtica11 ale on mi vobec nesadne na zachod ani na nocnik..vobec..a mozem vymyslat co chcem..

panki
21. nov 2012

@katrin31 mne zasa niekedy sadne na nočník, každe ráno to máme rutinu. Ale už som skúšala aj tu metódu "Odplienkovanie za týždeň" akurát, že jej aj po týždni vôbec nevadilo, že je v mokrom alebo pokakaná. tak som to nechala tak a teraz niekedy chcem začať odznova, len sa musím obrniť obrovskou dávkou trpezlivosti. Lebo ona sa mi pri kakaní schová tak pod stôl alebo pod postel, že ju ani nedočiahnem a zasa siliť to nechcem, lebo jej to sprotivím a budeme mať plienky do 5 rokov 😀 stále skúšam hladať nejakú zámienku, zábavu ako ísť na záchod-nočník, ale zatiaľ bez úspechu

katrin31
21. nov 2012

@panki a presne to iste..on ked kaka tak sa schova za zaves, alebo pod stol a ked ho zoberiem tak prestane kakat..a place..tak ho nechcem takto trapit.no ja prave skusam to odplienkovanie, dnes treti den a ani naznak zlepsenia..je mu to jedno.na zachod ani na nocnik ani nahodou..do zachodu sa mi vycikal iba raz v aprili..odvtedy nic.ked som ho aj prehovorila nech si tam sadne tak po chvilke povedal ze nejde a viac si tam sadnut nechcel..

panki
21. nov 2012

@katrin31 aké su tie deti podobné 😀 no nič musíme to dobojovať, doteraz mi to nevadilo nejak extra, ale veľmi rada by som to do februára, kým pôjdeme na zápis do školky zvládla.

katrin31
21. nov 2012

@panki no ja tak isto..a este na zaciatku februara rodim tak by som to aj preto dovtedy chcela stihnut.

krtica11
21. nov 2012

@katrin31 ani náš nechcel ale vždy som zobrala knižku tie má veľmi rád a jeho som posadila a čítali sme si.Len to netreba robiť na silu lebo sa mu to sprotivý možno ešte neni ten správny čas držkám palce aby sa vám to podarilo 🙂

katrin31
21. nov 2012

u nas ani knizka nezabera..je to marne..

katrin31
21. nov 2012

@krtica11 asi este pockame..

panki
23. nov 2012

@katrin31 ahoj. Tak dnes som začala s odplienkovaním, nechtiac, zistila som že mi došli plienky. Ešte sa mi to nestalo tak to beriem ako znamenie 😀 a už sme sa stihli aj pocikať aj pokakať a to je ešte len ráno. 😒 ale už si to všimla a hned sa išla prezliekať. Som zvedavá ktorá z nás vyhrá tentokrát a vydrží dlhšie. Ale som odhodlaná vydržať, ale to možno aj moja dcéra. 😀

katrin31
23. nov 2012

@panki no ja davam od pondelku iba na spanie..ale bez vysledku..a ty uz nedas ani na spanie?

panki
23. nov 2012

@katrin31 na spanie dám to jasne. Bez výsledku? to znamená, že perieš a sušíš dookola? To si ma moc nepotešila, ja to tiež nevidím ružovo, ale zatiaľ som optimista. Dám vedieť ako sa darí