Snažilkovanie od apríla/dubna 2009
Ahojte, chcela by som začať túto novú tému, pretože sa chceme snažiť od apríla o babatko...a zaujimalo by ma, čo mám ešte za tie dva mesiace spraviť a čo robíte vy, aby ste boli čo najviac fit a pripravené na tehulkovanie 😵
moni, tak to si si to snazenie ani neuzila 😀 😀 😀
pata sak pockaj zacnete sa snazit a hned tu budes pomenej 😝 😝 😝
hmm, pravda 🙂 😀 ale nevadilo mi to 😀 tie // mi to vynahradili 😀 nikdy nezabudnem - sme prerabali vtedy byt a byvali este u nasich, urobila som si rano test v sobotu a sli sme potom na byt robit..... a manzel v jednu chvilu - to fakt bdueme mat babo??? 😕 😅 😀 to bolo zlateeeeee 😵 mu to doslo az po par hodinach 😀
Moni...tak uz to tam mam aj ja...ten kurzorik iny 🙂 sa mi to paci 😵
Desmodka, ale sak ti vravim, ze aj ked sa budeme snazit, tak cez den sme v praci a to tu budem urcite 😉 😀 😀 sak to by manzel neprezil take caste snazenie 😝 😀
ahojte...no to dufam, ze v blizkej buducnosti tam bude "baba" 😀 😀 Maly bude vyteseny.... naposledy ked mi to povedal, tak som mu povedala ze uz tam baba nie je, a asi to pochopil , bo mi to od vtedy nepovedal...zatial... 😉
Jooj baby, ako sa mate? mne sa straaaasne nic nechce robit, nejaka som znudena ci co... hlava ma trosku boli, asi by som sa mala ist vyvetrat... 😝
Evulik, ani mne sa nic nechce...trebalo by mi danove priznanie robit, ale vobec nemam chut...sa radsej bavim na nete... 😅
joooj akurat minule hovorili v telke ze aj ked je zima este tak ze jarna unava sa uz prejavuje...ze by??? nejako zavcasu 😀
ta neviem, to ja asi mam zimnu unavu, bo mne sa uz dlhsie nic nechceee 😝 😀 😀
baby, inac treba vylucit aj kavu pred tehu? Ja pijem nescu dva krat denne, niekedy len raz...
zienky tak ja som po obede, terez by som tak zalahla do postele 😀 noc bola divoka ma spermie nahanali a to doslova myslim... pred spanim som tu citala o azoospermiach no a sup.. uz ma v noci nahanali 😀 😀
pata ja ta len natahujem 😀 jasne ze sem musis chodit konecne sa to tu rozbieha, tak to nemozeme stopnut..
evulik maly je rozumny a ked videl ze si smutna pri babe tak to pochopil, zlaty je
evitka a ty si kam zmizla??
moni tak este aj s bursko si makala??? no pekne..
desmodka, no to je taky nas veeeelky rozum... 😀 uvidime co z neho vyrastie 😝
desmodka...takze nahanacka zo spermiami??? 😀 😀 mne konci mrcha, tak ma mozno tiez ponahanaju vecer 😝 😀 😀 😀 😀 aj ked manzel je nejaky chory, tak uvidime 🙄
ja som tu len kukam aj do temy Kyretaz...bola som kus v meste lebo mi uz doma sibe
evitka no bola som ja v tej teme a vidim ze aj oni su z toho sexu mimo 😀 😀 😀
pata u mna boli skarede, hlavicka poskodena, biciky chybal... normalne prisery 😠 😠
evulik bude to playboy 😉
Desmodka, tak to si mala ozajstnu nocnu moru 😨 ...musis citat ine temy!!!..napr. tuto nasu 😵
desmodka, playboy??? a to si ako na to prisla??? 😀 Inak strasne ho bavi fotenie, tancovanie ..on akoze breakuje 😀 😀 paci sa mu jedna pecnicka od SDA a podla nich tancuje ...aj na brusku sa toci na zemi tak teda neviem...asi ho na nieco potom dame 😉
dobre ranko, zienky... peknu soboru prajem, tu kraaasne svieti slniecko, idem sa vyvencit 😀
evulik, pozri na tej jeho kukuc, baby pojdu ponom ako po vypinaci 😀 😀
pata, dnes som bola na plazi, jaaaaj to uz bolo lepsie (aj to len preto bo som si pisala s kamaratom s tuniska)
to som si uz vsimla viackrat mne sa sniva furt o tom co zazijem posledne, teda pred spankom si musim vzdy uzivat 🙂 juj dnes som nejaka ukecana... baby de ste?????
evitka tak dalsia napisala 6 tyzdnov bez.... citalal si?? 😒 😒
ihed uz si nas opustila??
ahoj desmodka.... no ma veru pekny kukuc... 😀 Ma modre oci, len sranda ze ani muz ani ja nemame modre... ale v rodine sa najdu na oboch stranach modre kukadla tak asi zdedil po niekom z nich 😀 A co mas dnes na plane desmodka? Juuuj aj mne by sa mohlo aspon snivat o plazi 😵
Cafte baby, ja uz mam dnes za sebou lyziarske preteky s detickami...pekne som vymrzla, uz som doma asi dva hodiny, ale stale mi je zima 🙄 ted oddychujem...idem si dat kavicku 😵
ahoj pata...my sme boli vonku s krpcom a tiez sme pekne vymrzli 😀 ale co pre neho clovek neurobi 😉 behali sme po snehu, sa mu to ratalo...
ahojte zienky
evulik esteze ich mate aspon v rodine 🙂, to by uz bolo upodozrievania 😀 😀
pata tak na pretekoch ste boli??? to musela byt sranda
my sme zhanali ciapku na lyzovanie, bo drahy zistil ze nema ciapku a ide lyzovat.. horsie ako male dieta... teraz zohnat poriadnu ciapku je dost narocne teda... sme museli ist normle do nr na nakupy 🙂... potom som bola vencit havinka no a teraz uz len oddychujem
no ved to desmodka... ale je to cely tatko..keby rodili chlapi tak by si mysleli ze nie je moje 😝 😀
Evulik, ozaj je maly fesacik 😵
no a na pretekoch sranda...v takej zime 😀 esteze nepretekam, ale uz len trenujem deticky...takze na pretekoch ich len odstartujem a mam klud 😵 lebo v tej zime pretekaju deti v kombinezach a mne zima vo vetrovke a oteplovakoch 😅 ale bolo fajn, mali sme prve miesta 😵
baby, ja som dostala taku chut na bebe puding s mandarinkami...tak som si ho spravila a uz som dva spucila 😅 😀 co vy porabate?
pata, ja som zjedla par kuskov babovky a sadla som za net, kuk co je nove... 🙂
strasne ta nehoda v Polomke... 😒 ☹
http://www.fertilityfriend.com/home/desmodka
baby ja len skusam ci mi to funguje 🙂 nevsimajte si to...
pata tak si ty si takato trenerka.. super.. a gratulujem k vitazstvam...ja som robila punding vcera ale aj s cucoriedkami a piskotami :D hmmmmmmmmm
evulik tak babovka
ja osm dnes ani sladke nemala.. no mala by som to napravit
no jo...ja uz som tolko ludi naucila lyzovat, ze to ani zratat neviem 😵 a aj celorocne mame lyziar.klub s asi 30 detmi...no ale dufam, ze buducu zimu uz nebudem trenovat, ze budem tehuuuu 😵
pata, urcite uz budes tehu... 😉
pata hmm, to boli luda od nas 😒 ☹ som pocula v radiu rano ze sa stalôa nehoda a ked som sa dozvedela ze ludia z BN 😒 vcera sme cely den mali zapnte TA3 ☹ strasne ☹ ☹ ☹
Moni, tak to mi je luto... 😔

jaaaj, vy ste toho popisali 😀
desmodka hej,na prvykrat, zacali sme uz na konci jedneho cyklu, tak tam to nevyslo, ale hned v duhom hej 😀
pata dakujem 😵 ani neviem, tiez som u niekoho videla iny ukazovatel a klikla som nan a vybrala si aky sa mi pacil 😀 neviem uz presne.....ak sa ti da kliknut na moj, alebo na nejaky odkaz tam, tak ta to hodi na tu stranku 😉
pata zavislot od konika? v tehu som nou trpela 😀 😀 😀 a dost silno 😀