icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

milagrosss20
11. okt 2012

@janicka11 ano presne tak daj si do googla tehotenska kalkulacka...a vypocitas si to..

janicka11
11. okt 2012

@juranka e nene ja negratulujem ešte,až zajtra ak by,skor si mylsím aby sme sa zatial otom ešte nebavili..pravda?

milagrosss20
11. okt 2012

@juranka hlavu hore moja uvidis 😀

minicko
11. okt 2012

@nelabela chod na stranu 95, tam pisem pre @voskovka a vysvetlujem..od tej strany si skus precitat moje prispevky a pochopis 🙂

ursulienka1
11. okt 2012

@juranka 27.8 bol prvy den poslednej menstruacie
30.9 boli 2ciarocky na teste

nevestickaaaa
11. okt 2012

@ursulienka1 a bola si už aj u lekára?

cammille
11. okt 2012

Jeej ako ste sa rozpisali, clovek vyjde von vyvencit deti a za tu chvilu hned 4 strany 😀 😀

@minicko super, ze to tak easy beries, a ja by som tiez nepocuvla lekara a snazila sa asi hned, ved telo samo vie, kedy je pripravene otehotniet 😉 svagrina prisla o babo v aprili, lekar kazal cakat 3 cykly, tak cakali, a odvtedy sa opat snazia a nic, mozno keby zacali hned, tak by uz bola tehu, zbytocne takto straca cas...

cammille
11. okt 2012

@voskovka joj moja no to mi je luto, a co doki povedal, co s tou cystou ? opat ti dal vyvolavacku ci ako ? juuj, nech uz to mas vsetko v poriadku a mozte sa pekne v klude snazilkovat 🙂

drnduliak
11. okt 2012

caute holky tak ja som dnes bola na kontrolach a dopadli fajn, uz mozem vysadit lieky, doktor na orl bol zlaty, poslal ma aj na rontgen, pytal sa ze ci som tehotna, vravim, asi nie, a on ze tak sup-sup do prace 😉 tak mozme sa zase snazit, akurat tento mesiac sme uz asi prepasli ovulaciu, ale nevadi 😉

cammille
11. okt 2012

@juranka no mne sa pri druhom tiez ciarka objavila az tak cca o 5-10 minut, a dnes uz ma 16 mesiacov 😅 😵 takze drzim palceky, vyzera to nadejne 😉 ale nechcem ti robit plane nadeje, takze radsej len potichucky 😉

cammille
11. okt 2012

@drnduliak tak to je sper, ze si zdrava ako ryba 😉 tak sup na muzika 😅

ursulienka1
11. okt 2012

@nevestickaaaa ano, hned v pondelok som mu volala objednal ma stredu
urobil USG a bolo to potvrdene 5tyžden, malicka hneda bodka.
dalsia navsteva bola vcera, cize o tyzdne, 6 tyzdne, zobrali mi krv 5skumaviek, USG, vylucil mimomaternicove a zhnedej bodky je malicky fliacik 4mm, a uz mu bije aj srdiecko 🙂 krásny pohlad, este krajsi pocit
kontrola o 3tyzdne, krv moc, USG

cammille
11. okt 2012

@nelabela jej parada uz si v tabulke, tak to budeme spolu testovat 😀 😀 tesim tesim 😅

janicka11
11. okt 2012

@cammille to inak poznám,chvilku som smalou vonku vratim sa a nestíham čítať príspevky od vás..haha 😀

nelabela
11. okt 2012

@minicko
takze na konci mesiaca 🙂
budeme spolu cakat

nevestickaaaa
11. okt 2012

@tadaminka áno, mešká už 12 dní, testy sú negatívne, príznaky žiadne... no na hlavu je to celé 😀

cammille
11. okt 2012

@janicka11 vsak to, uz som asi zavisla na MK, ked sem sadnem tak ani neviem ako cas bezi 😅 ale idem radsej co to porobit kym deti spia 🙂 este vecer dobehnem na minutku ( hodinku 😀 😀 😀 )

nevestickaaaa
11. okt 2012

@juranka práveže nemám, mám rapiclear, ale ráno som robila mamatest... na tom rapicleare nevidím nič, na mamateste je najslabší duch akého som kedy videla. možno si ho tam naozaj iba domýšlam, lebo ho tam už strašne chcem...

minicko
11. okt 2012

@cammille podla zalezi aj kedy sa to stane..ja som bola uplne len na zaciatku,takze mne kvazi prisla ms a zobrala so sebou vsetko..doktor povedal,ze ak by som si nerobila test a nevedela,ze som tehotna,tak by som to ani nezistila..vraj sa to stava kazdej 3 zene a velmi vela z nich o tom ani nevie..sam mi po kontrole v pondelok povedal,ze sa odporuca cakat aspon jeden cyklus,ale to je na mne..asi to fakt velmi zalezi od osobnosti kazdej zeny ako sa cez to dokaze preniest..a samozrejme aj od tyzdna resp mesiaca, v ktorom sa to stane..JA VSAK NEMIENIM STRATIT TENTO MESIAC! chcem letne babo 😀

nevestickaaaa
11. okt 2012

@ursulienka1 super, takže srdiečko videl v 6tt? 🙂 gratulujem a moc sa s tebou teším!! 🙂

minicko
11. okt 2012

@nevestickaaaa ver mamamtestu! je naspolahlivejsi v rannom stadiu 🙂

janicka11
11. okt 2012

@cammille jjeeej to poznám,ked mám zapnutý notas nedá sa mi nič dorobiť ani urobiť..a furt nechápem prečo...neviete??No zahadne,dnes som si notas radčej nezapla,mobil pychla do spálne na nabíjačku radčej kedže aj od tial možem na koníka sa dostať,a urobila som kopec roboty,Upratala,povysavala,poumyvala.hrala sa s malou,navarila🙂a teraz som malu uspala,a ja som sa pustila do vás vas čítať..haha

janicka11
11. okt 2012

@ursulienka1 aj ja Ti moc gratulujem k maličkej fazulečke,,držkajte sa

nelabela
11. okt 2012

@cammille
no tesim aj ja...to je fajn ked mas niekoho presne rovnako...a ovu ti vychadza ako?

nevestickaaaa
11. okt 2012

@minicko ja viem, však som aj kázala drahému, aby kúpil mamatest, ale nemali, tak kúpil toto... nevadí, však to je jedno, otestujm zajtra ráno a uvidíme čo bude 🙂

drnduliak
11. okt 2012

@cammille no este mam ist na alergologiu, ale to je v pohode, hlavne uz ziadne atb 😝

ursulienka1
11. okt 2012

@nevestickaaaa áno, bolo to úžasné taký biely fliačik, ktorý tam poskakoval v pravidelnom tempe, vybroval, až mi slzy vybehli, krásne 😉
mám 10ročnú dcéru, ale pri nej mi to ani neukázali, aj obrázok mam len jeden 😢

ursulienka1
11. okt 2012

@janicka11 dakujem velmi pekne, je to úžasné ako nás táto stránka spája 🙂

nevestickaaaa
11. okt 2012

@ursulienka1 už je iná doba, dnes ti už pomaly aj farbu očí povedia cez ultrazvuk 😀

drnduliak
11. okt 2012

@egyy helou, pridaj sa do nasej cakatelskej tabulky🙂