icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

drnduliak
11. okt 2012

@nevestickaaaa @tadaminka baby ja som brala tri mesiace ked som bola tehu lieky proti alergii, tiez sa to neodporuca, ale ja som zase na radu lekara dala, radsej ako sa zadusit alergickymi priznakmi 😅 aj mykozu mi liecili, dokonca v 1. trimestri, aj herpes som mala, asi 3x a vzdy som si nanho davala tu masticku vectavir...podla mna zase nie je dobre striktne odmietat vsetky lieky, lebo sa to moze vypomstit a ohrozit aj tehotenstvo...radsej sa rychlo preliecit a byt rychlo zase v poriadku 😉

ursulienka1
11. okt 2012

@nevestickaaaa to je pravda ked som cakala sarah, to uz je 11rokov ,mi urobili 3krat USG, ziadny komentar k tomu nic, obrazok mam len jeden, aj ten som si musela vyprosit, pohlavie mi nevedeli vobec povedat, cisarsky som mala pod celkovou anestezou ☹
verim ze toto tehotenstvo bude ine

janicka11
11. okt 2012

@ursulienka1 veru tak,,,spája spája moc 😀 Je skvelé s niekým kto zažíva také isté pocity si písať atd. 🙂 🙂

milagrosss20
11. okt 2012

aj ja céééééééééééééééééééééééééééééééém 😅

drnduliak
11. okt 2012

@janicka11 na ja tiez zapinam notbuk az ked mala spi 😉 inak by som toho doobeda vela neurobila hihi 😀 😅

nevestickaaaa
11. okt 2012

@drnduliak jasné, ja som si v tomto vždy nechala poradiť od lekára. ono je to vždy tak, že lieky sú pre tehotné nevhodné, ak nie je riziko choroby väčšie ako riziko samotného lieku. Tak ako píšeš, ak máš vysokánske teploty, tak teplotu treba určite striasť dole aj keď na to treba lieky, s tým nič nenarobíš... ale ak teplotu nemáš, tak na čo zbytočne brať lieky? ja som si tiež párkrát za tehu dala nejaký panadol alebo niečo, ale to už som sa musela cítiť hrozne.

janicka11
11. okt 2012

@drnduliak hahaha veru tak,,už som to par krat skusila aj zo zapnutýmno katastrofa,došiel drahý z práce o 14:30 a ja mu vcarvím nestila som upratť,anni dovariť..a hned vedel že som zase erdžovala na konovi,,hahaaaa

cammille
11. okt 2012

@nelabela ovu mavam 15DC, takze by mala byt cca 18.10., no takto o tyzden 😅 😀 a tebe ako ?

nelabela
11. okt 2012

ja som mala 18 DC, takze 20. 10. no neviem teda ci to bude rovnako, ale ovu test si urobim asi od stredy, neviem

nelabela
11. okt 2012

idem ja uz prec, tak zajtra uvidim co preventivka

drnduliak
11. okt 2012

@nevestickaaaa ja som este aj rodila s ATB lebo som mala toho pozitivneho sptreptokoka 😅

drnduliak
11. okt 2012

waaau, mame super tabulienku 😉
minicko.................................................NEOCAKAVA
nevestickaaaa........................................30.9.
seginiatko................................................2.10.
juranka.....................................................7.10.
janicka11.................................................TEHOTNAAAAAAA
alenkapalenka.........................................12.10.
ddanuskaa................................................14.10.
voskovka .................................................15.10.
zaza26......................................................16.10.
tadaminka..................................................16.10.
zuzik82.......................................................17.10.
eva3107....................................................17.10.
mahulenka...............................................17.-19.10.
milagrosss20..........................................22.10.
drnduliak...................................................26.10.
cammille...................................................31.10.
nelabela......................................................31.10.
taniskaskorokubikova................................1.11.
katka2309....................................................3.11.
andromeda13...........................................5.11
erinka12345..............................................7.11
blondy12.....................................................8.11

milagrosss20
11. okt 2012

@drnduliak ale nas tu je v tom zozname 😀

minicko
11. okt 2012

pekny zvysok dna vam prajem..vecer si vas docitam 🙂

seginiatko
11. okt 2012

ahojte babule, ani necitam tych poslednych 30 stran kt mi usli za tyh par dni, este do soboty som mimo a od nedele sa pripajam znova online k vam 🙂 kramy uz skoncili, hadam stihneme s mm aj tento mesiac plodne dni 😅 tak sa majteee 🙂

voskovka
11. okt 2012

ja nechcem odist len dame pauzu.nebudem tu tak intenzivne pisat.som ani nedufala ze mi nieco povie,mala som divne bolesti ako mesiac predtym.mam uzivat gynex tak uvidime....nechcem brat antikoncepciu...

voskovka
11. okt 2012

@cammille no tentorkat lavy vajecnik,tam odkial malo ist vajko.....on i mysli ze mam s tym problem,lebo akoze ide k ovulacii a potom sa akosi vytvori krvava cysta...tuto mam väčšiu 5,5cm....no co mam k tomu dodat....nic...iba som sklamana viac ako keby som nebola tehu.ze mozme sa mi snazit aj tak prd platne...

cammille
11. okt 2012

@voskovka to verim ze si sklamana, ale neboj, doki to nejak poriesi, snad ten gynex pomoze, nech sa ti to znormalizuje, lekari vedia ako riesit taketo veci😉 da ti to do poriadku a o par mesiacov si tehu😉

voskovka
11. okt 2012

@cammille inak nejaka nova tehu?nechce sa mi citat.

cammille
11. okt 2012

@voskovka dnes tehulka ziadna, zatial len zopar dusikov mame, juranka, alenka a nevesticka, tak kiezby to babam klaplo!😉

voskovka
11. okt 2012

@cammille zajtra idu testovat?

gabikatn
11. okt 2012

@juranka dakujem 🙂

barbora87
11. okt 2012

Ahojte babule ako sa mate?nejake dobre spravicky?

surikatka200
11. okt 2012

@cammille, no ja by som najradsej tiez tak ale dufam, ze aspon tri mesiace vydrzim (ak sa nam podari), len ako to utajit, ked to je taka radostna spravicka, podla mna to z tej zeny aj vyzaruje uz, ked je zrazu ina, no ved uvidime 🙂 kazdopadne su to prijemne radosti

surikatka200
11. okt 2012

@voskovka - ahoj, nebud smutna, je lepsie, ked uz vies na com si, a uvidis, tabletky ti pomozu raz dva a coskoro budes tehu 😵 my ti budeme drzat palce velmi, hlavne ver, ze sa to upravi. my zeny sme silne stvorenie vydrzime toho vela. vela stastia! ja mam napr mierne zvyseny prolaktin ktory moj mily pan doktorko nechce riesit, cize co ja mozem vediet, ze ci sa nesnazime zbytocne? to ukaze len cas.....

zaza26
11. okt 2012

ženy,ja dnes mám už prsia naliate,boľavé,ako mávam vždy pred krámami,toto asi nemdopadne pozitívuš ☹, robila som ešte jeden testík poobede a že negatívny bielo-biely,ale furt cítim,že to nemôže byť pravda:D tie testy sú nejaké pokazené abo čo 😀

eva3107
11. okt 2012

@zaza26 moja nechcem ta sklamat ,ale ja tak isto mam naliate a bolave prsia jak slak ☹ a tiez to mavam takto pred mrchou takze si myslim ze tehu nebudem 😢

zaza26
11. okt 2012

@eva3107 ale ešte máme nato do utorka,ty do stredy čas,tak uvidíme 😎

eva3107
11. okt 2012

@zaza26 Som rada , ze myslis pozitivne 🙂 no uz tomu neverim., minulý mesiac presne tak isto a mrcha prisla presne naden :(

alenkapalenka
11. okt 2012

@zaza26 nechce sa mi to citat spatne, ale aj ty si dnes testovala?