Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
@minicko takze ja uz asi mozem zabudnut 🙂
ahojte baby rada by som sa ku vám pridala,tiež sa snažíme a včera som tu strávila asi 2 hodiny kým som to všetko prečítala 🙂 😉
@alenkapalenka ale cosi..ved zas kazda zena je individualna..niektorym ako si citala to ukazalo az po dvoch tyzdnoch meskania..kazdej inak rychlo rastie hcg..nezuuuufaj,ved mozno si mala posunutu ovulku a je este skoro..jasne to je az vtedy,ked dostanes ms..aj to nie vzdy..moja kolegyna mala prve 3 mesiace,zistila,ze je tehotna az ked jej zostalo v robote zle na odpadnutie..tak som jej kazala urobit si vecer test a hned mi volala,ze je..a to uz bola skoro v 3 mesiaci 🙂
no baby, moji duchovia zo včera úplne zmizli ☹ tak neviem, čo si mám už o tom myslieť... už sa trošku hnevám na to moje telo, robí si so mnou čo chce... dnes 41DC
tak ja mám dostať ms 14.10 ,ale dnes som si skúšala urobiť test a neviem či sa mi to zdá,ale ja tam vidím čiarku 🙂 alebo s to len nahováraam 😕 prridám fotku čo na to poviete
@minicko no dnes som 12 dpo, aj podla bt, takze som ju nemala posunutu...ale niekedy mi ms aj meska, takze este kludne moze dojist...no uz mi nic ine nezostava, iba cakat, kedze testy mi nic neukazuju
@nevestickaaaa aj moj zmizol!!!!!
@liana189 no sup, cakame :D
@nevestickaaaa a ku dr. nechceš ísť? 😨
ahojte dievčata, takže dnes rano sa dostavila mrcha ☹ hnusoba jedna...ale ja sa nevzávam, hlavu hore, na konci mesiaca snažilkujeme opäť. Kto sa pridá?
taky dusik to je? či? 😝
@liana189 aj mne sa tam zda 🙂
a ostatné ste sa ešte dnes nettestovali čo v blízkych dňoch neočakávate 🙂
dakuje veľmi ste ma potešili,no budem spokojná až ked tam budú riadne kolajnice 😎
@zaza26 som objednaná na pondelok, skôr nemal voľné ☹
@alenkapalenka čo sa to včera dialo???
@zaza26
@liana189 to sme vsetky 12 dpo :D sranda...a najprv duhy a teraz nic... mna to len zmiatlo, ze ty si este dni pred ms a ja uz som mala mat...
@nevestickaaaa ja neviem, ale vsetkym trom vcera ukazalo a dnes ani prd...sranda...

@minicko môj je 10dpo negatívny