icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

zaza26
12. okt 2012

@alenkapalenka ale mne včera z ranného len takého,že to ai vidno snád nebolo,asi som ho tam chcela vidieť 😀 dalsí mi už ukázal bielobielubelobu :D

liana189
12. okt 2012

@alenkapalenka ja už mám dcérku skro 2 ročnú a ked som si vtedy myslela že som tehotná tiež som sa testovala tak 3 dni pred a tiež tam bola taká čiarka a ked mi meskala jeden den bola som na preventivke a povedala som doktorke že som asi tehotná a ona že ako som na to prišla tak ma objednala o 3 dn a už to tam bolo

alenkapalenka
12. okt 2012

@zaza26 no ja som tiez mala uplne slabunke...aj to len v istom uhle pohladu...aj dnes sa objavil, ale este slabsi ako vcera...takze asi nas len sibe

alenkapalenka
12. okt 2012

@liana189 ale taka, ze sa ti ukazala hned a bola to ciarka a nie dusik?🙂

zaza26
12. okt 2012

@alenkapalenka 😎 vídime čo chceme vidieť mám taký pocit 😀

alenkapalenka
12. okt 2012

@zaza26 no ved :( kuuurnik...

liana189
12. okt 2012

@zaza26 ten čo som si robila dnes je mamatest s citlivostou 10 a včera som skúšala pepino test pružkovy ale tam nebolo vidno nič 😒

alenkapalenka
12. okt 2012

@zaza26 este ma vies co napadlo...vcera som robila iny test ako dnes...vcera pepino a dnes wondfo,ten z netu...nemoze to byt aj kvoli znacke?? Sice oba boli 10 tky...ty si si robila oba z rovnakej znacky?

alenkapalenka
12. okt 2012

@liana189 piseme o tom istom :D a mne prave pepino ukazal ducha

liana189
12. okt 2012

@alenkapalenka bol tam len dusik

liana189
12. okt 2012

@alenkapalenka tak vidíš to je asi dobre znamenie 🙂 🙂

alenkapalenka
12. okt 2012

@liana189 pockam do zajtra a ked nic, vyskusam aj ja este mamatest 🙂 ten som este nemala...co to stoji?

liana189
12. okt 2012

@alenkapalenka mysllim že 4 euro stál

alenkapalenka
12. okt 2012

@liana189 dost,nie?pockam este ci nedojdu zajtra a uvidim...

janicka11
12. okt 2012

@liana189 Ahoj vítam ťa aj ja azaroven pomaly ale isto gratulujem 😀
@alenkapalenka Ahoj moja,držkám palčeky,,Inak ja osm s atiež testovala pepinom,,maju ho v dmke že dva ks za jednu cenu..oplatil sa tak som ho vzala.Jeden mi ešte ostal 😀

liana189
12. okt 2012

@alenkapalenka no aj ja si myslím že dosť,ale mám dojem že naše lekárne tie lacnejšie ani neobjednávajú 🙂 škoda že u nás nie je dmka
@janicka11 dakujem,dúfam že tie 2 čiarky tam nájdem aj zajtra pri testovaní 🙂 🙂

janicka11
12. okt 2012

@liana189 Určito budeme tomu veriťť,,,jjj

minicko
12. okt 2012

babinky,dnes nemam velmi cas tu byt..tak vam prajem pekny den a dufam,ze vecer budem mat co citat ;)

alenkapalenka
12. okt 2012

@janicka11 takze je dobry, ked tebe hned tak pekne ukazal 🙂
@liana189 skus si objednat...ja som si 10 ks za nejakych 6 eur objednala

janicka11
12. okt 2012

@alenkapalenka i je dobrý,,,ked mi ukázal hentak večer o 19:00 a ešt ek tomu v ten den ako som mala dostať tak asi je dobrý..

alenkapalenka
12. okt 2012

@janicka11 tak sa idem zmierit s tym, že ja tento mesiac nic :D

janicka11
12. okt 2012

@alenkapalenka Mojjaa jak vieš že tento mesiac nič?už si nebodaj dostala? ☹

nevestickaaaa
12. okt 2012

No kocky, ja som z toho už mimo, dnes som robila 3 testy, každý iná znacka a 2 vysli negatívne a 1 s duchom... Duch bol na mamateste. Tak zase budem testovat zajtra, už iba zo zvedavosti, spolahnem sa az na dokiho v pondelok večer 🙂

juranka
12. okt 2012

@zaza26
@alenkapalenka
@liana189 gratulujem, ja tiez vidim 2 ciarku 🙂 objavila sa ti v priebehu tych 5 min?
@nevestickaaaa
@cammille
a vsetky ostatne, lebo vas je tu uz pozehnane...dnes som bola u tej gyndosky, v podstate nemam nic noveho, zobrala mi krv na hcg, ale nedufam v to...vysledok bude az v utorok, pichla mi nieco do zadku, ze keby to bolo pripadne tehu tak je to na udrzanie tehu a keby nie tak do 10 dni, ze pride mrcha. a keby neprisla tak sa mam ohlasit a urobi mi hormonalny profil, ze co sa to deje s tymi mojimi hormonami 😒 nechce sa mi dnes robit dalsi tehu test lebo vcera rano som si robila a pola tam ta 2 ciarocka az po uplinuti viac minut po 5 min. takze tomu ani neverim ale aj tak si este pre istotu urobim zajtra rano, este mam 1 mamatest. keby som bola tehu tak zajtra by sa uz mala urcite objavit druha ciarka v pozadovanom termine, sak aj ta injekcia na udrzanie by tomu mala urcite pomoct keby som bola tehu...uvidime este zajtra

som citala, ze nic noveho babenky @nevestickaaaa este ziadna mrcha? to mozno budes na tom podobne ako ja 😒 ale aj tak drzim palce aby ti to vyslo 😉

juranka
12. okt 2012

@alenkapalenka v mamateste su ale 2 testovacie pasiky, nieje to taka zla cena ja som to kupila za 3,55 eur

nelabela
12. okt 2012

ahojte, tak dnes som bola u dokuho, spravil mi ster na cyto a pozrel tie hormonalne testy co mi robil pred pol rokom a vsetko bolo ok. robil mi aj sono vnutorne a vo vajecnikoch sa mi robia male folikulz, nie jededno normalne velke vajicko, ale male. zda sa mi ze to nazval PCO, nejake polyciklicke. ale ze ovulacia moze normalne prebiehat.

takze uz som mala slzy v ociach...v utorok mi este nejaky jeden hormon ide vysetrit, co sa posiela do bratislavy a uvidim.takze som taka smutna a sklamana. ten duphaston mi uz nedal, mala som ho pol roka, ze uvidime ako sa mi telo bude chovat. takze nic moc... neratam s tym, ze sa mi podari tak lahko otehotniet emoticon

alenkapalenka
12. okt 2012

@janicka11 este nie...ale uz nemam dobry pocit z toho...to by bol ten duch zo vcera silnejsi a nie slabsi
@juranka tak to je vpohode...vyskusam nabuduce aj ten 🙂
@nelabela drzim palce, nech to dobre dopadne a nech ti pomoze

juranka
12. okt 2012

@nelabela jaaj to mi je luto 😒 ako dlho sa snazilkujete?

juranka
12. okt 2012

baby, ktore ste mali vyvolavacky, po kolkych dnoch vam prisiel ten menzes?

nelabela
12. okt 2012

@juranka
4 mesiace...al;e nechapem ked mam hormonalny profil normalny tak preco sa to aj tak robi?