icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

voskovka
12. okt 2012

@alenkapalenka babenky mne uz pondelok pride ten gynex....ze balenie 26eur....a taka mala flasticka...a citala som vela vela pozitivneho ze pomaha pri otehotneni....tak som zvedava.mozno si teda aj my doprajeme vianocny darcek...verte tomu ze aj kebyze otehotniem a viem to,tak to dam muzovi pod stromcek.....juuuuj len ci ta moja tlčhuba ci by som vydrzala to tajit hihihi...

zuzik82
12. okt 2012

@voskovka noooo ja by som asi nevydrzala....🙂)predsa by to boli dva mesiace...uf 🙂 ...

dasiacik
12. okt 2012

@zuzik82
Presne ako hodinky,maximálne ale to naozaj len výnimočne s jednodňovým meškaním 🙂 A ty ako? 🙂

zaza26
12. okt 2012

@nevestickaaaa mamatest ti ukázal toho dušíka?a ostatné si použila aké testíky??tie neg.?ja som si dnes chcela kupiť mamatestík,ale nemali ho 😒

alenkapalenka
12. okt 2012

@zuzik82 dakujem 🙂 aj ja som taka,do ovu pohoda a potom panika 🙂))

zuzik82
12. okt 2012

@dasiacik nooo ja som mala doteraz presne jak hodinky,ale posledne dve boli jedna s jednym dnom meskajucim a to druhe,minuly mesiac az 3 dni...uvidime tento mesiac...ked to meska,tak si zena uz moc namysla,tak lepsie ked to nabehne v den ked ma,ak sa neuchytilo

alenkapalenka
12. okt 2012

@voskovka to by si nevydrzala :D ja by som to vykvakala asi kazdemu 🙂) a uvidis,doktor vie co robi...dobre bude 🙂

tadaminka
12. okt 2012

@voskovka co je ten gynex?

dasiacik
12. okt 2012

@zuzik82
Vieš,že aj ja som mala tie posledné teraz také meškajúce jeden deň? 🙂 Dovtedy mi roky chodili na deň presne.To už máme aj nervičky,lebo dúfame,že už snáď tento mesiac to vijde 🙂

nevestickaaaa
12. okt 2012

@alenkapalenka aj tak by som nevydrzala, vies kolko testov som ja spravila do dnesneho dna??? 😀

alenkapalenka
12. okt 2012

@nevestickaaaa no ja robim len kazde rano a uz muz cumi na mna jak na zavislaka ze ci som normalna,ze co nevydrzim do ms???🙂 a ze mi testy pobere,lebo mi prepina :D no vtipne...kolko si urobila dnes?? Ale tak ty si natom inak ako ja...u teba to je skoro jasne vzhladom na to meskanie...ja si to len namysam...vravim,uz mam taky pocit,ze do nedele do pride

nevestickaaaa
12. okt 2012

@zaza26 včera som robila 2 testy - mamatest a rapiclear. Na obidvoch bol duch. Dnes rano som spravila 3 - rapiclear, nejaký womansecret ci co a di tretice mamatest. Dnes bol duch iba na mamateste. Este mám v suplicku clearblue digitálny, ale ten skúsim asi az v nedeľu, ked je taký drahý 😀

nevestickaaaa
12. okt 2012

@alenkapalenka Jaj, to ja nie, ja tak každý druhy-tretí deň, až teraz ked bol duch, tak by som testovala aj kazdu hodinu :-

voskovka
12. okt 2012

@zuzik82 dva mesiace isto nie...ten cyklus asi nic kym ta cysta nezmizne,ale potom mozno ten november..

juranka
12. okt 2012

@nevestickaaaa jeeej aj ja chcem ☹ ale velmi sa tesim za teba, je to taky krasny pocit ked sa ti to tam objavi 😀 gratulujem ti zo srdiecka 🙂

juranka
12. okt 2012

@nevestickaaaa aky je to druh testu ?

market26
12. okt 2012

ahojík kočeny nechci nic říkat ale na testu je výsledek platný ten co se ukáže po 3-5minutách,,,ne po několika hodinách,,,,ta čárka je velmi slabá, zkus si udělat test po pár dnech, ta čárka se tam musí ukázat během té vyčleněné doby,,,já to poznám dělala jsme dvakrát a hned byl pozitivní,,,je možné že hladina hcg byla ještě nízká a proto se to ukázalo tak pozdě, ale zkus si udělat druhý test po víkendu,,,papa

alenkapalenka
12. okt 2012

@nevestickaaaa aha tak, som myslela,ze kazdy :D myslim,ze kazdy druhy staci..to len ta nasa nedockavost nepusti

alenkapalenka
12. okt 2012

@market26 a po kolkych dnoch od ovu sa ti to ukazalo?

voskovka
12. okt 2012

@tadaminka akesi kvapky z nejakych bylin... 😕

juranka
12. okt 2012

@nevestickaaaa dnes 43 DC, asi preto mi nechcela urobit ultrazvuk lebo by to asi bolo zbytocne, asi jej stacila iba ta krv, vies ked bude neg. tak je to 100 percent a bude sa zaoberat niecim inym, napr. tymi mojimi hormonami. dost som tento mesiac spinila a to asi znaci malo progesteronu, mozno ani ovulka nebola a preto nieje podnet na vyvolanie mrsky 😒 ale sak nezufam, ved to bol len prvy mesiac snazenia sa 🙂 nic to neznamena...len ma mrzi, ze to tak dlho trva teraz, uz by som mohla mat ajdruhu ovulku, keby som bola normaaalna 🙂

market26
12. okt 2012

já jsme si udělala test po 5t, u dcerky jsme si myslela že ještě nejsem a u drobca co čekáme jsme to cěděla hned 5den

market26
12. okt 2012

kočeny nevěřte všemu, chce to hlavně klid a nestresovat se, ono to samo přijde, dcerka se nám povedla na 4 pokus a syny sme tak trochu neplánovali, teda tak brzo a v když měla dcerka 8m, byla jsme opět těghotná,,,,chce to jen klid

nevestickaaaa
12. okt 2012

@juranka na tom obrázku myslíš? to je mamatest 10

nevestickaaaa
12. okt 2012

@alenkapalenka tak keďže ja som už mala taký vysoký DC, tak som neverila, že by mohla druhá čiarka ukázať, takže som to už nesilila, ale nehovorím, že neboli aj dni, kedy mi šiblo a spravila som aj dva testy 😀

katasa
12. okt 2012
nevestickaaaa
12. okt 2012

@juranka kokso, ale však 43DC, to je už 6tt, to by už aj na ultrazvuku mala byť fazuľka vidieť, nie??

zuzik82
12. okt 2012

@market26 to ty si to vedela uz 5 den po ovulke???alebo test si si robila?? 🙂

zuzik82
12. okt 2012

@nevestickaaaa tak ale ultrazvuk vraj robia na 10tt...zevraj skor neodporucaju 🙂

julka31111
12. okt 2012

@zuzik82 ahojj no ja nic nove dnes som bola na oslavicke hihi :D no tiez ma tlaky v podbrusku a citlive bradavky a tiez krize ma velmi pobolievaju no neviem asi to nejako nevyzera ruzovo 😒 😒 😒 ako si ta pridam do priatelov chcela som potvrdit no neviem ci som to urobila :D