icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

juranka
13. okt 2012

@nevestickaaaa ahoj, tak este som si raz urobila test a bol negat., uz mi asi z toho sibe....cakam ked pride ta mrcha nech mozeme obratit list a snazit sa znova 😉

nevestickaaaa
13. okt 2012

Dnešný mamatest negatívny. Už sa v tom vôbec nevyznam....

nevestickaaaa
13. okt 2012

@juranka moj test tiež negativny... Už nech je pondeloidem k dokimu. Ale ako vidis u mňa, na testy sa neda spiliehat.

minicko
13. okt 2012

@nevestickaaaa jednoznacne to tam je!supeeeer..takze jedna z nas troch (ja,ty,katka) to uz dokazala..wueeeej, dobre sme my hovorili,ze sa neplati stracat cas pol roka 😀 ja takuto ciarocku ocakavam na konci mesiaca 🙂

eva3107
13. okt 2012

Dievčatá držím vám palce 🙂 , prečítať vás je teda fuška 😅 ja sa ešte nechcem testovať , chcem vydržať do toho 17.10 a potom testnem i keď si sôr myslím že nič z toho , pretože mám boľavé a naliate prsia ako skoro vždy pred menzesom tak asi nič z toho.. 😒 ..
No verím ,že budúci mesiac bude úspešnejší 😉

alenkapalenka
13. okt 2012

@juranka
@nevestickaaaa akoto, ze nic???tak to uz je ake cudne...mala si aj dnes mamatest?

dasiacik
13. okt 2012

@eva3107
Ahojky,dobré ránko 🙂 Tak aj ty očakávaš,resp. neočakávaš mršku 17.teho? 😀

katasa
13. okt 2012
alenkapalenka
13. okt 2012

@nevestickaaaa aha teraz som si vsimla,ze mamatest, prepac 🙂

liana189
13. okt 2012

ahojte baby tak aj ja som si robila ,ale nejky pruzkovy a že jedna čiarka 🙂 tak mi to vysvetlite ked včera tam boli dve 😢

alenkapalenka
13. okt 2012

@liana189 celko to testovanie uz je nejake cudne...kazdej najprv ukaze nieco a potom nic...ani po par minutach nic???

liana189
13. okt 2012

@alenkapalenka jja už asi oslepnem z tých testov,no možno je tam duch,ale to si myslím že si to skor nahovaram ako tam je 🙂

alenkapalenka
13. okt 2012

@liana189 a ten sa tam kecy ukazal,hned?

voskovka
13. okt 2012

cauko....no kto je tehu?nieco new???

liana189
13. okt 2012

počkam kym vyschne 🙂 ...možno tam niečo uvidím 😀

nevestickaaaa
13. okt 2012

@minicko no uvidíme čo bude, lebo dnešný ranný test je negatívny... absolútne ničomu už nerozumiem, takže už nebudem nič riešiť a počkám, čo mi v pondelok povie doktorko, nechcem si robiť zbytočné nádeje, aj keď je už neskoro, včera som sa veľmi potešila... 😖

nevestickaaaa
13. okt 2012

@liana189 ja som na tom rovnako, vo štvrtok 2 testy, 2 duchovia, v piatok 3 testy a iba 1 duch a dnes 1 test a negatívny... testom už asi neverím, však si zo mňa srandu... 🙂

nevestickaaaa
13. okt 2012

@alenkapalenka áno, rovnaký test aký včera ukázal // 🙄

liana189
13. okt 2012

@alenkapalenka nie hned už do toho čumím asi bol hodiny,tie testy sú akési divné 😀

alenkapalenka
13. okt 2012

@liana189 podla mna ti potom ukaze 🙂
@nevestickaaaa no ja uz tomu nerozumiem...asi sa treba naozaj riadit iba vysledkom do 5 minut :(
@voskovka ahoooj...zatial po starom 🙂

liana189
13. okt 2012

no ešte mám 2 testy na zajtra a na pondelok,tak som zvedavá čo bude zajtra 🙂

nevestickaaaa
13. okt 2012

@alenkapalenka a ty ako? testovala si? však aj ty si mala vo štvrtok ducha, nie?

alenkapalenka
13. okt 2012

@nevestickaaaa mala hej, ale po hodine...takze po tychto debatach som asi prestala aj verit na duchov :D...a dnes som netestovala, neviem preco, ale mam pocit, ze do zajtra pride ms... uz som s tym nejak aj stotoznena :D

alenkapalenka
13. okt 2012

@liana189 a co? nic sa nezjavuje???

milagrosss20
13. okt 2012

@katasa jeeej ake piekne kokos 😀

nevestickaaaa
13. okt 2012

@alenkapalenka no ja ti nechcem robiť zbytočné nádeje, ale podľa mňa, ak raz duch na teste je, tak je jedno, či je tam po 5tich sekundách alebo 5tich hodinách. Keď test vyschne, ducha vidieť lepšie, ale ak tam tá druhá čiarka nie je, tak na test môžeš čumieť aj 2 dni a neobjaví sa 🙂 ale však uvidíš, budem držať palce, aby mrcha neprišla aspoň najbližších 9 mesiacov 😉

alenkapalenka
13. okt 2012

@nevestickaaaa no to si myslim aj ja 🙂...ale ten moj duch bol strasne slaby...to len ked som si test dobre natocila, to bolo vidiet...neviem no....ale ty si mala peknu ciarku, podla mna ty si na 99% jasna :D a robis stale z ranneho mocu?

nevestickaaaa
13. okt 2012

@alenkapalenka včera bol z ranného moču negatívny, tam, kde bola čiarka som robila až okolo obeda, takže na ranný moč už kašlem, asi sa vymykám všetkým tabuľkám a pravidlám 😀
aj tak si myslím, že si mala testnúť aspoň zajtra ak nepríde mrcha 🙂

alenkapalenka
13. okt 2012

@nevestickaaaa ale to som si uz u jednej baby vsimla, ze poobede mala silnejsie ciarky ako rano 🙂)...zajtra ked nedostanem, otestujem...dnes uz kaslem nato...lebo ja ked to ocuram, sledujem to aj tri hodiny :D

nevestickaaaa
13. okt 2012

@alenkapalenka áno, veľmi dobre to poznám 🙂 tak veľmi túžim po bábu, že si pripadám už úplne mimo, som už ako psychopatka 😀