Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
@nevestickaaaa no to bude asi najlepsie...takze zajtra uz neskusas?vydrzis?🙂
@alenkapalenka neviem, ci vydržím, ale budem sa snažiť, uvidím ako to zvládnem 😀
@nevestickaaaa ja podla ms, ked nedojde...ocuram 🙂
a je to v ... začala som špniť, takže tento mesiac nič z toho. a už som sa tak tešila ☹
@alenkapalenka zajtra? 🙂
@nevestickaaaa cooo...to akoze dosla ms ci co to?
@alenkapalenka zatiaľ nie, ale asi príde, začala som špiniť ☹
@nevestickaaaa do kelu...no uvidis o par hodin,ci to bude ms ci co...nechapem,u teba som tu brala uz na 99%
@alenkapalenka šak to, že aj ja... mužovi som to zatiaľ ani nepovedala, ten sa tak strašne tešil... no čo už, začneme odznova
@nevestickaaaa no to ma mrzi...ale co ti to potom tak dlho meskalo...a ti duchovia??? No uz tomu nechapem vobec :/
@alenkapalenka no mne o tom hovor. 🙂 som taká zmätená ako uz velmi dlhi nie... No nic, uvidíme, či sa to rozbehne alebocobude... Určite dám vedieť, ked bude niečo nové 🙂.
Ďakujem tí strašne moc za podporu 😉
@nevestickaaaa 🙂 nieje zac, ved to robime vzajomne 🙂...a mna posledne dve hodiny zacalo akoby pichat v podbusku..nie bolestivo,ale tak zvlastne..uz nech je rano,nech viem aj ja,ci to pride ci nie
@alenkapalenka ja budem ráno drzat palce, daj vediet čo bolo, verím, že mrcha mrchata nepride 🙂
@nevestickaaaa spinit môžeš aj v začiatkoch trhu,tak snáď to je tvoj prípad🙂veľmi držím palce!!
@alenkapalenka ja sa necudujem, ved ta druha ciarka na mamateste bola az po casovom limite a je to tak ako je to tam aj napisane (na tom teste) to nic, ja uz som sa z tym zmierila (ze to nebude take iste ako s prvou dcerkou...ju sme splodili na prvy krat), len nech uz pride ten menzes aby som mohla zacat znova 😉
@nevestickaaaa dakujem...a potom dam vediet...uz nech to je jedno alebodruhe, len nech to uz viem 🙂
@zuzik82 tiez si myslim,ze este to moze byt stale dobre 🙂
@alenkapalenka tak tak,po takom meskani to kľudne môže byť aj tato možnosť🙂..uz aj ja chcem stredu nech viem,lebo bruško boli,prsia tiež a som utahana jak zbity pes!!
Prajem vám ženy pekny a hlavne pokojný večer ...veľa síl v očakávaní poz.testikov!;-)
@zuzik82 no mi hovor...prsia uz aj mna zacali boliet,co sa mi nepaci...a unavena tiez...doteraz som lezala v posteli 🙂
@juranka no bude to tak...ciarka musi byt asi hned...
@alenkapalenka som si tym ista a este pri nasich DC s nevestickou, tam by mali byt uz riadne kolajnice 🙂 to nic budeme sa tesit na buduce...mna uz od rana riadne boli podbrusko alo pri ms. tak typujem uz mozno zajtra pride mrska 🙂
@nevestickaaaa zlatko nezufaj, este to nemusi nic znamenat. ved niektore zeny maju aj menzes na zaciatku a su tehotne tak pokoj a pockas na pondelok 😉
@juranka tak ked to nieje tehu,nech to pride cim skor...ze mozeme zacat znovu...a s tymi ciarkami..ved niekomu pekne na 8 den vidno skoro jasnu palicku...a my tu zufalo po hodinach hladame duchy :D
@alenkapalenka aspon som sa poucila, ze si nemam robit ziadne nadeje, ked sa ta druha ciarka neobjavi v ten pravi cas 😉
@alenkapalenka aaaaaale uz som na prášky,stahy mám v noci take akokeby sa mi tam niečo robilo a uz skoro 4 deň podbrusko☹ale tak pichavo...čuram akokeby som popila sudy vody...snáď to opäť nieje zápal☹
@alenkapalenka ale ja som si hned myslela, ze aky cudny cyklus mam teraz 🙂 doteraz som mala BT uplne ukazkovu a tento mesiac stupala teplotka strasne malo, na tej stranke fertilityfriend sa mi aj urobil ten cerveny kriz, ze kedy som mala ovulku ale aj tak si myslim, ze som ju ani nemala, preto asi ani ta mrcha neprisla, je to celkom pochopitelne. teraz ked mi dali v piatok tu injekciu, tak dnes rano mi hned stupla aj teplota na 36,9...dostavili sa aj normalne predmenstruacne bolesti brucha. len nechapen, ze preco sa to stalo prave teraz, v ten mesiac ked sme si povedali, ze ideme na to. doterz bolo vsetko v poriadku....asi je to psychika 😉 treba sa ukludnit a pojde to 😀

@alenkapalenka už nebudem robiť ďalšie testy, som z nich iba zbytoče zmätená.Musim už vydrzať do pondelka :