icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

tadaminka
15. okt 2012

@juranka drzim palce 🙂

ddanuskaa
15. okt 2012

@tadaminka daj vediet ako ti to dopadne 🙂 prajem všetko dobréééé

alenkapalenka
15. okt 2012

@tadaminka uz ani meskajuca mrcha pri pravidelnom cykle nieje priznak na spoliahnutie ;)

tadaminka
15. okt 2012

@ddanuskaa dakujem 🙂 jasne ze dam vediet ..uz som celkom nervozna v noci som sa furt budila a chodila na zachod kontrolovat mrchu 😒 ja viem musim sa ukludnit a pozitivne mysliet 🙂 obcas je to ale tazke 😀

tadaminka
15. okt 2012

@alenkapalenka vsak prave, po minulomesacnej skusenosti hadam az ked to bude na sone tak uverim 😀

alenkapalenka
15. okt 2012

@tadaminka ja mam taku teraz...kurnik, neviem to uz asi naozaj psychikou sme si tie priznaky privolali 🙂

drnduliak
15. okt 2012

@alenkapalenka no pre nas zeny na MD uplne nepredstavitelne 😉

tadaminka
15. okt 2012

@alenkapalenka psychika je kamoska, ked nieco moc chces preco by nepomohla, akurat je blbe ked ta fyzicka stranka veci chyba 😀 u mna to bolo aj tym ze som sa zacala strasne sledovat, zrejme take vseliake veci boli aj predtym len som si ich nevsimala

milagrosss20
15. okt 2012

@tadaminka veru veru na priznaky sa neda spoliehat 😀 ja uz som ich mala kopec.... chiiiii a citis sa na to?

tadaminka
15. okt 2012

@milagrosss20 citim sa na to jasne, len to som sa uz aj predtym, som bola uplne presvedcena ze som tehu, priznakov som mala colu kopu .... no a mrcha prisla jak hodinky

alenkapalenka
15. okt 2012

@drnduliak ved sa snazim to zamenit, nech aj ja mozem vyspavat po ranach :D
@tadaminka no to som sa zacala aj ja...ale keby sa aspon samej sebe dalo povedat, ze neries, nechaj tak 🙂 lebo ti to len zhorsuje

zaza26
15. okt 2012

@ddanuskaa ja by som teraz mala dostať 11.11. ak to bude 28 dnový cyklus 🙂 ako to zaktualizujem??alebo mi ten dátum prosím niekto zmeníte? 😕

cammille
15. okt 2012

Caute baby🙂 tak ja som dnes 12dc, ovu za dverami..tesim sa ako na vianoce😀

@alenkapalenka Moja nesmut, kym ms neprisla, tak je nadej, a ona ani nepride!!!😉

alenkapalenka
15. okt 2012

@cammille uz prisla :/ zmenite aj mna v tabulke?...a uz ani neviem na kedy, kedze to mam nejake cudne...na fertility mi ukazuje 11.11

cammille
15. okt 2012

@alenkapalenka jooj moja to mi je luto:| dokelu !!! No ale nic, hlavu hore a dalsi mesiac uz bude tvoj!😉

alenkapalenka
15. okt 2012

@cammille no v to dufam, lebo uz ma to zacina hnevat 😒

milagrosss20
15. okt 2012

@alenkapalenka Do kelu to mi je smutno teda ☹ ja tiez uz cakam takze budeme dalej spolu snazilkovat... 🙂

cammille
15. okt 2012

@alenkapalenka ja viem, cloveka to mrzi, hneva..hlavne ta myslienka, ze co ked je niekde chyba a co ked sa to nepodari nikdy..ja som tym tiez presla..a pozri, uz mam 2 deticky🙂 aj ty raz budes mat, len nie vzdy bohuzial idu veci tak ako by sme chceli..ale o to vacsia radost to bude potom!😉

alenkapalenka
15. okt 2012

@milagrosss20 hm, aj mne...tak teda pokracujeme dalej...teda vlastne teraz mame pauzu 🙂
@cammille keby som si aspon bola ista, ci je vsetko ok, tak to tak neriesim...ale nemam ani paru, gynekologicka mi raz rocne venuje 10 sekund ultrazvuku, pricom sa vzdy bavi so sestrickou o predchadzajucej pacientke, takze ledva pozrie, ci je to ok...a to je vsetko...asi zmenim a bude...

milagrosss20
15. okt 2012

@alenkapalenka tak zmen gynosa ak nie si spokojna s nim...

alenkapalenka
15. okt 2012

@milagrosss20 no asi niesom...a navyse skoro nikdy tam nieje...a ked je, tak do 11

eva3107
15. okt 2012

@alenkapalenka co je to za stranka? Das mi prosim link? 😕

milagrosss20
15. okt 2012

@alenkapalenka tak potom na co cakas co ak tiez mas s tym problem ako ja alebo nieco ine?a zbytocne sa s tym trapis vies ako to myslim nie?

alenkapalenka
15. okt 2012

@eva3107 co ma teraz namysli? 😕

alenkapalenka
15. okt 2012

@milagrosss20 ved presne nad tymto rozmyslam, ze asi zmenim doktora a pojdem na nejake vysetrenia

milagrosss20
15. okt 2012

@alenkapalenka no tak nepremyslaj dlho ked chcete mimi 🙂

alenkapalenka
15. okt 2012

@milagrosss20 mas pravdu...ved nic ma to nestoji a aspon sa nieco dozviem

milagrosss20
15. okt 2012

@alenkapalenka Presne tak a dnes si aj dostala takze v pohode chod teraz ked mas mmsku aspon ti vezmu krv na hormony....

alenkapalenka
15. okt 2012

@milagrosss20 a nie lepsie potom, nech ma aj prezrie?

milagrosss20
15. okt 2012

@alenkapalenka ako chces ty ale ja uz by som si hladala dr a presla k nemu...necakala by som zbytocne cas uteka a mi starneme 😀 chiiiiii