icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

alenkapalenka
15. okt 2012

@milagrosss20 mam vyhliadnuteho...teda isto chcdm ist k nemu...dokonca ma ambulanciu 3 kroky od vchodu,kde byvam...to je natom najhorsie,ze starneme :D...kolko mas ty? Teda ak to nieje tajomstvo 🤐

anka12
15. okt 2012

Ahojte baby ,pridávam sa k vám ak môžem ,lebo ako vidím máte to tu už riadne rozbehnuté 🙂

milagrosss20
15. okt 2012

@alenkapalenka ale co si nie je to tajomstvo...ja mam 25 a ty?a tak potom necakaj a rob 😀 chiiiiii ale uz to ze si rozhodnuta odist je super nema zmysel byt niekde kde nemaju zaujem..

seginiatko
15. okt 2012

Ahojte baby, co nove ? u nas nic, vcera nam to dako nevyslo, zacali sme a aj rychlo skoncili, boli sme uplne odrovnani po tej ceste... no nevadi, dnes vecer hadam dojde mm domov skor ako o 22.00 a dame sa do toho 😅 snad dovtedy nezaspim 😀

alenkapalenka
15. okt 2012

@milagrosss20 nie, ani nemam dobre referencie na nu...len ma nic netlacilo odist od nej...ale uz pojdem...ja som o rok starsia 🙂

milagrosss20
15. okt 2012

@alenkapalenka Mnooo vidis a ja ze to je najlodnejsi vek a kukaj tu....csss 😠

cammille
15. okt 2012

@anka12 ahoj Anka, tak vitaj u nas a nech coskoro patris medzi tehulky🙂 to bude vase prve babo? A zacinate len teraz alebo uz mate nieco za sebou?😉 a pridaj sa do nasej tabulky s terminom najblizsej ms🙂

cammille
15. okt 2012

@milagrosss20 najplodnejsi vek je vraj okolo 20..ale neviem, ja som pri prvom mala 23 a tiez to trvalo 5 mesiacov..a kolegyna 40rocna otehotnela na prvy sup..takze to je indivindi🙂

alenkapalenka
15. okt 2012

@cammille do tej 30tky,ked sme ok,by nemal byt problem...aj ked uz neviem ci po 25 to nejde dole vodou :/ ale tiez svagrina mala 35 a na prvy sup...ale zase druha ma 37 a trapi sa uz dva roky a zatial nic...tak uvidime, ako to vyjde nam

drnduliak
15. okt 2012

@alenkapalenka veru zmen lekara ak treba, hlavne ak chces byt tehotna... 😉 ja som tiez pri prvom tehu chodila k dr. co som s nou nebola az taka spokojna, vela veci robila len tak povrchne, ani sono nemala, na posledny ster na streptokoka uplne zabudla, musela som sa sama pripomenut, to sa divila, ze sak ona si myslela, ze sme to uz robili...hned po porode som od nej odisla

milagrosss20
15. okt 2012

@cammille tyyy kokos pecka no ale to aj podla mna zalezi na tom osude ze kedy mas mat v tedy bude...mi mozeme ciet ale ked este nemame mat tak nebudeme mat..

alenkapalenka
15. okt 2012

@drnduliak ja som chcela odist hned ako otehotniem, ale kaslem nato, idem hned...este tento tyzden si pojdem po kartu... a mozno mi aj nieco odporuci, co by som pred tym mohla brat

drnduliak
15. okt 2012

@cammille @alenkapalenka @milagrosss20 ja mam susedu co ma 43 a o mesiac termin porodu 😉 nebojte nic holky, sme mlade, krasne, plodne a ked budeme chciet, stihneme este aj 5 deti 😉 😀

seginiatko
15. okt 2012

@milagrosss20
@cammille baby ja mam 31, pri malej som otehotnela na prvy sup- v ten mesiac sme to skusili iba 2x ,2 dni po sebe a uz bolo 🙂 to som mala 28 vtedy a teraz to na prvy sup neslo, i ked je pravda ze to bolo iba raz pocas plodnych dni v septembri. ale ked sa teraz nezadari, kupim asi ovu test , ci mam ovulku, i ked hlien by bol.. az nadmieru 😠

drnduliak
15. okt 2012

@alenkapalenka 😉 presne tak, chod, ja som sa tiez tak vychtila ze idem het a sla som 😉 len si zisti, ci ta ten tvoj vytypovany dr. vezme...moja story inak dopadla tak, ze moj dr. mal pred mesiacom tazky infarkt a teraz sice zije, ale zrejme sa uz z toho nikdy nepozviecha 😖 ☹ tak jeho pacientky zobrala ina dr. ale bola som u nje piatok a vyzera byt v pohode, tak haaadam nebudem musiet zase menit 😒

cammille
15. okt 2012

@milagrosss20 ano ja si tiez tak vravim, ze ked boh da, tak vtedy to bude..a naozaj verim, ze o tom aj tak nerozhodujeme my, niekto sa moze snazit a nic, a niekto zas aj napriek ochrane otehotnie..bude tak ako ma byt🙂

alenkapalenka
15. okt 2012

@drnduliak taktak...musi to vyjst
@seginiatko to si mala dobre stastie teda 🙂 mali by sme si brat priklad

drnduliak
15. okt 2012

@seginiatko ved to je dobre ze mas hlien 😉 ovulacia bude, neboj 😉

cammille
15. okt 2012

@seginiatko ste naozaj stastny par!😉 kiezby vam aj druhe tak rychlo vyslo!🙂 ono je to dost o stasti, vraj na prvy sup sa to podari cca 20%parom..

milagrosss20
15. okt 2012

@cammille presne tak ako hovoris niekto len pozrie a uz je tehu a niekto neviem co robi a nic ☹

drnduliak
15. okt 2012

@milagrosss20 @camille @alenkapalenka baby ja som citala v jednom mamickovskom casopise taku super myslienku, ze ludia si vedia zariadit, aby deti nemali, ale len ten hore vie zabezpecit, aby nam boli dopriate 😉 podla mna je to uuplna pravda a clovek si uvedomi, aki sme v mnohych veciach uplne bezmocni

cammille
15. okt 2012

@drnduliak presne tak, si to vystihla..🙂

milagrosss20
15. okt 2012

@drnduliak ved ano tak to je a hlavne v nasich tekvičkach 😀 chiiii ja som taka ze ja proste verim aj v anjelov a hovorim s nimi mozno sa vam to zda divne ale proste verim a vzdy ked mi slo o nieco velmi dolezite som prosila a mala som to...sice teraz moc to neako neide ale vzdy prosim a verim ze do konca tohto roka budeme cakat mimi....

seginiatko
15. okt 2012

@drnduliak no dufam,ze je aj ovulka 🙂 musime to tento tyzden naplno vyuzit, chcem tentokrat letne babo 😀 i ked to len kvoli sebe lebo aj ja som letna 😀 ale ked bude neskor, nevadi..

@cammille dakujem. a to ozaj iba 20% na prvy sup ? teda ...

cammille
15. okt 2012

@milagrosss20 veru, no ale ja to beriem pozitivne, aj obdobie snazilkovania ma svoje caro, mozno by mi aj bolo luto ak by sme skoncili skor ako by sme stihli zacat😀 takze si to treba uzit, a mysliet pozitivne🙂

alenkapalenka
15. okt 2012

@cammille ja uz sa chcem milovat pre radost hlavne...a nie preto, ze podvedome robim dieta 🙂...a darmo, neda sa to na povel nemysliet nato 🙂...uz pre mna aj snazilkovanie straca caro...

milagrosss20
15. okt 2012

@cammille tutu mutu hej?ze teraz je ho dostatok 😀

drnduliak
15. okt 2012

@cammille veru ma to svoje caro, treba si to vychutnavat 😉 aj ked sme obcas netrpezlive...ale aspon raz dva tri krat za zivot nemusime strachovat, ze co ak sme tehotne 😅

drnduliak
15. okt 2012

@milagrosss20 no veru, tolko sexu ako za posledny cas som uz daaavno nemala 😉 a je to prijemne, co si budeme klamat 😅

seginiatko
15. okt 2012

@cammille no to my sme tak pri prvom snazeni skoncili 😀 2x a bolo. potom sme este raz tutu mutu stihli a uz som bola u dr, ze spinim, takze sme to mali zakazanee... 🙂