Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
@bebe2013 tak snad ti pridu zajtra...vyskusame spolu 🙂
@alenkapalenka plati!
@bebe2013 ja som si objednala aj ovulacne, keby to teraz nevyslo, ze si to kus odsledujem
@alenkapalenka aj ja som aj ovulacne objednala 🙂
@bebe2013
@alenkapalenka ja som zvedava za vas....a strasne vam to prajem
@alenkapalenka ked to tentoraz nevyjde, kupim si ich aj ja, len si neviem predstavit, ako sa ma clovek uvolnit pri tom sexe, ked si musi sledovat bazalnu teplotu a cikat na pasiky. 😀
@bebe2013 v sobotu?..nie uz zajtra?🙂
@alenkapalenka zajtra, ak dojde konska davka testerov, v sobotu, ak budem musiet pouzit clearblue.
babenky toto sme dnes lepili do detskej...
@alenkapalenka
@bebe2013
@alenkapalenka daj hned vediet, ako si dopadla. budem na teba rano mysliet. 🙂
@bebe2013 dam 🙂..uz som taka zvedava...aj na teba...jedine, co ma sere je to, ze moze to aj nemusi ukazat...keby to bolo hned jasne aspon, ze clovek vie
@alenkapalenka ved to, preto s tym clearblue cakam minimalne do soboty.
@bebe2013 no ale ani to ti nemusi ukazat...aj ked mozes byt...daktorym ukaze na 8 den...niekomu po 14....
@alenkapalenka
@bebe2013 aj ja scem uz testovat ale nemam co.hahahhaha
@voskovka tu uz asi iba trpezlivost...a vlasne to aj nam... 🙂
@alenkapalenka dufam, ze mne to ukaze hned a nebude ma to trapit. Ale ja si robim nadej aj s tym, ze je kopec zien, ktore mali MS este prve mesiace tehotenstva...
@bebe2013 prave na toto je aspon dobre meranie BT...to vidis, ked ti klesne rapidne teplota, ze ide ms...inak sa pri tehotenstve drzi hore... no a aj ja chcem aby mi to ukazalo hned, lebo potom este vo vacsom napati dalsie dni... a to uz bude skor sklamanie
@alenkapalenka urcite mas pravdu. Ale to sa mi zda uz nejake strasne technicke a stresujuce. Trocha mi to zavana vyrobnym procesom a fabrikou. Preto som nerobila ani ovulacne testy ani meranie bazalky. uz by som vobec nemohla prestat na to mysliet.
@bebe2013 ale nie, je to iba sledovanie vlastneho tela...aspon ja som chcela zistit, kedy presne mam ovulaciu, lebo som nevedela...ale vyslo mi to presne tak ako udava kazda aplikacia zalozena iba na dlzke cykla...co ti tam oznaci, ze 14 dc...takze uz to viem, ze vtedy a potom mozem polavit...urcite sa tiez nechcem stresovat kazdy mesiac viac a viac...ja to tak aj beriem, ze mozno sa fakt aj pol roka nepodari...a mozno hej...
ahojte kocenky.. 😀 😀 chcela by som sa opytat ci aj vy ste take nedockave ako ja.. 😀 ja uz sa snazim od minuleho roka od augusta 😀 a stale nic ☹ s prestavkou 3 mesiace 😒 vcera som bola u gynekolog.. a mi robila vsetke mozne vyteri a mi predpisala vitamin e a celaskon myslite ze mi to pomoze?? zistila mi ze mam aj vytoky tak mi predpisala polygynax 😝 a mi dala aj papierik nech ide priatel na vysetrenie na spermiogram co si vy myslite otom myslite ze sa mi to konecne podari?? alebo co mi navrhujete??? 😖 😖 uz by som strastne chcela miminko 😀 😀
@julka31111 hojte,tak pevne verím abudem ti teda vám držať palčeky nech vám to víde..možno neaký klud a nachvilku na to zabudnutie dosť pomože..Uvidíš.. 🙂

@alenkapalenka nie, ja som to hned platila kartou. Ale hovorim, kupovala som to cez amazon. Slovenske stranky sa mi zdaju strasne komplikovane, na minime z nich sa da platit visou, a platba cez banku alebo dobierka sa mi zdaju otravne.