Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
ahojte baby.kramy nikde.mna uz picne.idem do prace dneska musim a vcera som aj horuci kupel dala,aj caj zensky pijem a nic...
Ony dojdu!
Baby, ten spermiogram sa ako vybavuje? Treba od môjho gynekológa výmenný lístok, alebo od urológa, obvodného či ako? A kde sa to robí v Trnave?
@mahulenka87
@julka31111 Babule, v tejto teme sme este v nadeji, ze vsetko pojde hladko a prirodzene. Skuste sa pozriet v temach, ktore sa specialne venuju spermiogramom a umelym oplodneniam.
jaaaj tu je vesela debata a je ze nic, lebo mi tu nic neukazalo....no na teste dnes ani naznak :( ale este vyskusam o par dni...a ked nic, tak odznova
ahojte babulky,akosi je tu debata trošku inak stavaná nie??inak krásny dník.. 😀
@alenkapalenka uz ti meska, alebo skusas stastie este pred? ;)
@vrs skusam pred...este len 9 pdo, takze uvidime... som bola nedockava 🙂
@alenkapalenka mi hovor o tom ;)
@vrs ty si ktory dpo?...no nic, ja este musim cakat lebo nechcem byt hned sklamana, skoro som to ocuravala :D
@alenkapalenka ja by som mala v nedelu dostat! tak uvidim ako to prve snazenie dopadne ;)
Caute dievcata 😉 Ako sa dnes mate ?
Ziaden pozitivny testik zatial ? No som zvedava na najblizsie dni 😉 Vidim, ze viacere uz netrpezlivo cakate, tak drzim palce !! 🙂
@cammille
@vrs
@alenkapalenka
@janicka11 no som zvedava ktora spusti tu liniu / / ciaročiek... 😝
@alenkapalenka kokso...na tejto obrazovke tam vidim taku slabu ci mam fatamorganu?
@voskovka ja ti neviem,rano som nevidela nic,ked som prisla domov a stelovala to z kazdej strany,sa mi zdalo,ale drahy vravi,ze tam nic nieje,ze som paranoidna 🙂 kazdopadne,kupila som si dalsi
@alenkapalenka a ja mam asi oci tiez navigovane na dve ciarky...a sa mi zda ze vedla je taka slaba slabunka...
@alenkapalenka no mne sa tam tiez javi nejaky ten dusik, ale mozno je to tiez len preto, ze ho tam chcem vidiet 😀 jaaj, no som zvedava na dalsi 😅 kedy bude ? 😀

@janicka11 hm lenze nato sa neda nejako zabudnut ked nieco velmi chce a sa tesi nato velmi.. keby aze sa to prirodzene nepodarilo su viacej moznosti ako napr.. umele?? plati sa nieco? ja som pocula ze prve tri su zadarmo len lieky sa platia ako to je?? jej a dakujem no mohlo by sa to prirodzene konecne podarit bola by som najstastnejsia :D