icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

julka31111
13. sep 2012

@janicka11 hm lenze nato sa neda nejako zabudnut ked nieco velmi chce a sa tesi nato velmi.. keby aze sa to prirodzene nepodarilo su viacej moznosti ako napr.. umele?? plati sa nieco? ja som pocula ze prve tri su zadarmo len lieky sa platia ako to je?? jej a dakujem no mohlo by sa to prirodzene konecne podarit bola by som najstastnejsia :D

voskovka
14. sep 2012

ahojte baby.kramy nikde.mna uz picne.idem do prace dneska musim a vcera som aj horuci kupel dala,aj caj zensky pijem a nic...

bebe2013
14. sep 2012

Ony dojdu!

voskovka
14. sep 2012

@bebe2013 aľeeeeeeeeee keeeeeeeeeeedy......na vianoce nie? 😒

vrs
14. sep 2012

@bebe2013 vy sa odkedy pokusate?

mahulenka87
14. sep 2012

Baby, ten spermiogram sa ako vybavuje? Treba od môjho gynekológa výmenný lístok, alebo od urológa, obvodného či ako? A kde sa to robí v Trnave?

bebe2013
14. sep 2012

@mahulenka87
@julka31111 Babule, v tejto teme sme este v nadeji, ze vsetko pojde hladko a prirodzene. Skuste sa pozriet v temach, ktore sa specialne venuju spermiogramom a umelym oplodneniam.

bebe2013
14. sep 2012

@vrs od juna
@voskovka ked bude babatko tam hore pripravene, ze uz je cas ist k maminke.

vrs
14. sep 2012

@bebe2013 a skusate len tak, ci sa zadari..alebo presne kontrolujes plodne dni a pod..lebo po tych vsetkych prispevkoch,co som tu precitala, mam pocit,ze nic pre to nerobim..my sme zacali len tento mesiac..

bebe2013
14. sep 2012

@vrs prve 2 mesiace som tomu nechavala volny priebeh, teraz to zacinam sledovat.

vrs
14. sep 2012

@bebe2013 asi to aj ja tak urobim,aj ked nechcem to nejak prehanat,aby som nebola moc pod tlakom..ako to je teraz s tebou?kedy asi budes vediet,ci sa zadarilo? ja by som mala v nedelu dostat svoje dni,tak uvidime..

alenkapalenka
14. sep 2012

jaaaj tu je vesela debata a je ze nic, lebo mi tu nic neukazalo....no na teste dnes ani naznak :( ale este vyskusam o par dni...a ked nic, tak odznova

janicka11
14. sep 2012

ahojte babulky,akosi je tu debata trošku inak stavaná nie??inak krásny dník.. 😀

vrs
14. sep 2012

@alenkapalenka uz ti meska, alebo skusas stastie este pred? ;)

vrs
14. sep 2012

@janicka11 ako inak/co mas na mysli?

alenkapalenka
14. sep 2012

@vrs skusam pred...este len 9 pdo, takze uvidime... som bola nedockava 🙂

vrs
14. sep 2012

@alenkapalenka mi hovor o tom ;)

janicka11
14. sep 2012

@vrs no šak nič v zlom iba sa mi zdá že si sa pýtala na umeleé oplodnenie atak,a my sme sa tu bavili viac menej o tom že normálne tehotenstvo....nič viac..

vrs
14. sep 2012

@janicka11 ja nie! to si si ma pomylila..ved my prvy mesiac este len skusame 🙂

alenkapalenka
14. sep 2012

@vrs ty si ktory dpo?...no nic, ja este musim cakat lebo nechcem byt hned sklamana, skoro som to ocuravala :D

vrs
14. sep 2012

@alenkapalenka ja by som mala v nedelu dostat! tak uvidim ako to prve snazenie dopadne ;)

cammille
14. sep 2012

Caute dievcata 😉 Ako sa dnes mate ?
Ziaden pozitivny testik zatial ? No som zvedava na najblizsie dni 😉 Vidim, ze viacere uz netrpezlivo cakate, tak drzim palce !! 🙂

voskovka
14. sep 2012

@cammille
@vrs
@alenkapalenka
@janicka11 no som zvedava ktora spusti tu liniu / / ciaročiek... 😝

alenkapalenka
14. sep 2012

@vrs tosi trpezliva,ja by som mala dva dni pred ms uz tri testy urobene 🙂
@voskovka no to aj ja...uz nech dakto s tym zacne

alenkapalenka
14. sep 2012

toto je z rana :(

voskovka
14. sep 2012

@alenkapalenka kokso...na tejto obrazovke tam vidim taku slabu ci mam fatamorganu?

alenkapalenka
14. sep 2012

@voskovka ja ti neviem,rano som nevidela nic,ked som prisla domov a stelovala to z kazdej strany,sa mi zdalo,ale drahy vravi,ze tam nic nieje,ze som paranoidna 🙂 kazdopadne,kupila som si dalsi

voskovka
14. sep 2012

@alenkapalenka a ja mam asi oci tiez navigovane na dve ciarky...a sa mi zda ze vedla je taka slaba slabunka...

cammille
14. sep 2012

@alenkapalenka no mne sa tam tiez javi nejaky ten dusik, ale mozno je to tiez len preto, ze ho tam chcem vidiet 😀 jaaj, no som zvedava na dalsi 😅 kedy bude ? 😀

cammille
14. sep 2012

@voskovka a ty ako ? mrcha este nikde ? a chlapci sa uz maju lepsie ? 😉