icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

cammille
17. okt 2012

@juranka jaaj uz nech aj tebe ta mrska dojde, ved normalne sa mi zda to cakanie nekonecne....a to este nie som ty 😒 😀

alenkapalenka
17. okt 2012

@cammille moznoze vyslo z predvcerajsieho...ono vsetko nyvytecie...a par ich aj prezije...takze vsetko je mozne ;)

cammille
17. okt 2012

@alenkapalenka jaj no kiezby si mala pravdu 😅 moc tomu neverim, ale ktovie, mozno aj motyka vystreli 😀 ale co uz, kaslem na to, vsak pride zas dalsi mesiac 😀

seginiatko
17. okt 2012

@cammille jaaaaj to poznam 🙂 a svagrinu najblizsie pekne vypoklonkujte von 😀 tak verim,z e vecer nebudete unaveni a ze nikto neodjde na navstevu 😉
@juranka tak uz len dufat, ze dojde a ratat na novo. drzim palce. lebo inak treba vysetrit hormony a stitnu zlazu... 😢

minicko
17. okt 2012

@alenkapalenka moj o mk vie..len sa usmieva na tom..ale vraj aspon nezatazujem jeho 😀

alenkapalenka
17. okt 2012

@cammille no takto sme presne my skoncili minuly mesiac, a aj tak som bola jak postihnuta pred mrchou, ze ved to mohlo vyjst 🙂 sex bol v piatok rano, v sobotu/nedelu bola ovu a potom az v nedelu v noci bolo...takze presne mimo

alenkapalenka
17. okt 2012

@minicko aj moj sa o tom postupne dozveda...ale len take "normalne" veci mu hovorim :D nie,ze si tu piseme o vytokoch, duchoch, pichaniach v bruchu...

cammille
17. okt 2012

@seginiatko no ved presne to som mala chut urobit, povedat jej ze moja pozri, my s muzom mame svoje povinnosti, pridi potom 😀 😀 ale chapes, ona je inak celkom v pohode, tak sme ju nakoniec vpustili dnu...a veru, dufam ze vecer veru uz nikto nepride na navstevu 😀 😀 ...hm, svokra tu uz dlho nebola 😀 😀 😀 asi vypneme mobily a odpojime zvoncek a bude !!! 😀

seginiatko
17. okt 2012

@alenkapalenka no moj asi podobne, ale hlavne s amu paci to, ze tu vzdy najdem nieco dobre za super cenu na bazare 🙂

cammille
17. okt 2012

@alenkapalenka presne, sice do vecera uz bude asi neskoro, ale nadej ostava, aj tak v kutiku duse verim, ze moznooooo 😅 😀 😀 ale som rada, lebo ked to tu s vami takto rozoberiem, uz mi to nepripada az take tragicke 😅

minicko
17. okt 2012

@alenkapalenka ved toto..keby vedeli,ze sa tu riesia aj tieto veci,tak uz by to asi nerozdychali 😀

alenkapalenka
17. okt 2012

@seginiatko ja som si tu bazar este ani raz neotvorila...nemam komu kupovat :/

drnduliak
17. okt 2012

@cammille a to treba po "akcii" akoze co? vyvesit sa zo stropu? 😅 ja vacsinou bezim na zachod, lebo mavam problemy s mocovymi cestami a dr. mi radila, aby som sa vzdy co najskor sla vycikat, lebo vraj mozu byt tieto veci aj sexom sposobene... 😕 takze prevncia akoze... 😅 tak dufam, ze niekedy otehotniem 😀 😀 😀

seginiatko
17. okt 2012

@cammille 😀 jaaaj tak drzim palce nech dnes na vas vsetci zabudnu a daju vam pokoj 😅

alenkapalenka
17. okt 2012

@minicko by odpadli...debaty typu: mam ruzovy vytok...pockaj odfotim ti...aha ano, vidim to...je to tam :D

cammille
17. okt 2012

@drnduliak to fakt ? no zo stropu som este nevisela 😀 😀 😀 ale som myslela, ze je lepsie ostat asopn 15-20 minut lezat a nie hned sa postavit, aby mali spermijky vacsiu sancu...aj ked viem, ze tie sikovne tam ostanu tak ci tak, ale predsa....

drnduliak
17. okt 2012

@alenkapalenka no ako na zaciatku som bola aj zdesena, ked som si citala niektore diskusie ze co vsetko sa tu rozobera, ale uz som tusim imunna 😀 alebo lepsie nainfikovana 😅

seginiatko
17. okt 2012

@alenkapalenka neboj, pride cas ked budes mat komu kupovat 🙂 treba verit

alenkapalenka
17. okt 2012

@drnduliak napadobne 🙂 ale vela veci som sa tu dozvedela, takze je to na nieco dobre 🙂
@seginiatko ved stale verim...co mi ine ostava

seginiatko
17. okt 2012

@cammille tak ja som pri malej nestihla lezat, max asi minutku, ale potom si sedela - haaa priznavam bolo to v autee 😀 😅 😔 ale vytieklo to asi tak po 10-15 minutach az. no ked som nechcela byt tehu, jasne mimo plodnych dni ale hned som aj tak utekala na wc a doslova "vytisla" to von 😀 no minuly mesiac som lezala a same to asi za 10 sek vyslo von. a vcera to tam drzalo ze pooool hodinu baby, tak v kutiku duse dufam - to som lezala asi 10 min a aj po postaveni to este drzalo dnu 😵 tak tiez neviem ci to ma akysi vyznam ci nie , som z toho jelen..
@drnduliak

drnduliak
17. okt 2012

@cammille haha, to uz mame za sebou dalsie cislo 😅 😅 vraj pomaha orgazmus 😉 a je to prijemnejsie ako lezanie 😵

cammille
17. okt 2012

@drnduliak chlapsky orgazmus ? tak to pohoda, no problem 😀 😀

alenkapalenka
17. okt 2012

@drnduliak no to je zevraj najlepsie, tie stahy to dostanu az tam, kam to ma ist

drnduliak
17. okt 2012

@cammille 😀 😀 😀 haha, no, ten by sa zisiel veru 😅

cammille
17. okt 2012

@seginiatko no hej, ono to as lepsie drzi dnu, ked je tam ten spravny hlienik, sa tam tie spermijky vnoria a nevypadnu tak lahko...

seginiatko
17. okt 2012

@alenkapalenka ano ano, to je vraj najidealnejsie , ked ma aj zena orgazmus 🙂

seginiatko
17. okt 2012

@cammille tak to asi som vcera mala, lebo bol lepkavy ako lepidlo 🙂 a dnes je uz iny , krmeovejsi a menej lepkavy ..

drnduliak
17. okt 2012

@cammille no tak u mna sa asi nic nevnara, ja mam vzdy pocit ze vseeetko ide von 😠 ...a to hned 😅

alenkapalenka
17. okt 2012

@seginiatko a my sa stale snazime tak este nafazovat, ze ja som tak 5-10 sekund ponom 🙂 no ale zatial to nefunguje, tak neviem :D

seginiatko
17. okt 2012

@alenkapalenka tak to skuste aby ste boli zaroven spolu 🙂 nam to velmi dlho trvalo kym sme sa dopracovali na to spolocne 😵