icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

cammille
17. okt 2012

@milagrosss20 dnesny ovu testik 🙂

cammille
17. okt 2012

Kiezby som take palice mala aj o 2 tyzdne😀😀

surikatka200
17. okt 2012

@tadaminka - jejoo vsak ty si tehotna, tak to gratulujem 🙂 ja to nestiham vsetko citat 🙂) to je super spravicka, este si asi nebola u doktora vsak? ja si to teraz sledujem prvykrat tak vazne. tak to ste rychli. tak prajem, nech babatko krasne rastie a ste zdravi a krasne chvile 😉

surikatka200
17. okt 2012

@tadaminka, na ktory den si testovala?

tanickaskorokubikova
17. okt 2012

minicko...................................................Neocakava
janicka11.................................................TEHOTNAAAAAAA
tadaminka.................................................TEHOTNAAAAAA.
zuzik82.......................................................17.10.
mahulenka...............................................17.-19.10.
barbora87................................................18.10.
juranka....................................................21.10
milagrosss20..........................................22.10.
lencul..................................................... 22.10.
drnduliak...................................................26.10.
seginiatko..................................................26.-29.10.
voskovka...................................................27.10
cammille...................................................31.10.
nelabela......................................................31.10.
taniskaskorokubikova................................31.10.
katasa............................................................1.-7.11.
katka2309....................................................3.11.
andromeda13...........................................5.11
anka12........................................................5.11.
erinka12345..............................................7.11
pa_mi..........................................................7.11
blondy12.....................................................8.11
alenkapalenka...........................................11.11.
zaza26...................................................... 11.11.
ddanuskaa.................................................12.11
dasiacik......................................................13.11.
nevestickaaaa......................................... 15.11.
eva3107..................................................... 15.11.

surikatka200
17. okt 2012

@cammile, aj ja som take mala, a teraz este priblizne 6 dni do menzesu, tak uvidim, ale nejak tomu nedavam nadej uz som v nejakej blbej nalade vzdy takto po ovulke, drzim palce 🙂

katka2309
17. okt 2012

@tatanka1 drzim silno prsty...nech su tam dve ciarky 🙂

tadaminka
17. okt 2012

@surikatka200 dakujem 🙂 no ja som naivne myslela ze to pojde na prvy krat 😀 na gynde som nebola ale bola som na kontrole so stitnou zlazou a tam mi zobrali krv aj na hcg, testovala som na 27dc vtedy mi zvacsa chodi mrch alebo aj den skor

janicka11
17. okt 2012

@tadaminka Ahooj graulujeeem 😀 😀
@cammille Noo pevne verím že nám o tri týždne ukážše testík s takýmito čiarami aj tehotenský,,ha??tutu mutu

juranka
17. okt 2012

@tatanka1 vitaj a sme vsetky zvedave ako ti to dopadlo 😉 urcite daj vediet 🙂

juranka
17. okt 2012

@seginiatko urcite to spomeniem u dokiho ked ten menzes nedorazi...
@tatanka1 juuj, to som si precitala az nizsie, ze prisla mrcha 😒 to nic ved na prvy krat to malokomu vyjde 😉

juranka
17. okt 2012

@emmushka jeee, gratulujem, nech je vsetko v poriadku 🙂 drzim palceky 😀

zaza26
17. okt 2012

čaute ženy,ja vás nestíííííííííííííííham čítať,nepíšte tak vela :DD malého mám chorého,dnes som behala kade tade po uradoch a ked varím a ostatné povinnosti,som už večer totálne unavená kokos :-/ chceme druhé bábo,ale ked mám byť úprimná,neviem ako to zvládnem 2 deti,peťo skoro stále pracovne na cestách...teraz 3.den mrchujem,tak som zvedavá,či na ten 13 dc (mávam zvyčajne vtedy ovulku) bude vôbec doma. pribudli nejaké tehulky?nevládzem čítať dozadu tých 20 strán 😕

juranka
17. okt 2012

@zaza26 jedna nova tehulka je 🙂

zaza26
17. okt 2012

@juranka čítam,že tadaminka a ešte emmushka,či? o stranu dozadu akurát čítam 😀 Gratulujem baby,len tak dalej,nech to tu pribúúda,snad sa aj my dočkáme čoskoro 😕

juranka
17. okt 2012

@zaza26 ano teda aj tretia je, tu som zabudla lebo nie je v tabulke 😉

voskovka
17. okt 2012

dobru nocku kočeny idem do hajan.

zaza26
17. okt 2012

@cammille inak toto sa aj mne stáva,že mám ovu testíky aj 2 dni po sebe pozitívne,no mne celkovo aj počas cyklu mimo ovu ukazuje fuuuurt 2 čáry :D a aj skoro rovnaké veru :D aj v albume mám u seba po ovulke ovu testy ,skušala som porovnavať s tehu,či silnie ovu test :D vraj to niekedy ukáze tehu skôr ako tehu test

zaza26
17. okt 2012

@juranka tretia je kto?

tatanka1
17. okt 2012

no u mna sa uz rozbehol cyklus :( ale nevadi lebo ani som moc neocakavala ja som bola pocas ovulky v nemocnici a na konci ovulky som prisla domov. a to sme 1x skusili... no tak bola mala sanca 🙂. dufali sme ake fakt mala sanca. takze realne az teraz zacneme naplno a v spravnom case 🙂.
my mame obe deti dost rychlo splodene 🙂. jedno na 1x 🙂 a druhe asi po 2-3 mesiacoch. pri prvom som ani nevedela co je ovulacia 🙂) na tom sa do dnes smejeme ked sa ma kamaratka pytalaze kedy som mala ovulku (ona mi robila v nemocke test z krvy ci som tehu- domaci test vysiel pozit) a ja ze to co je 🙂). no tak na mna pozerala 🙂. ale to sme bili mladi a neskuseni 🙂 a hned ako sme sa rozhodli sa aj zadarilo. pri druhom to uz sme vedeli ci. a ako 🙂 a aj sa podarilo dcerku - teda pri dievcatku treba may styp tesne pred ovulkou ( dievcebske soermie vysrzia dlhsie a chlapcenske su rychlejsie). a aj sa podarilo po cca 2 mesiacoch teda tretia mrcha neprisla . som sa rozpisala 🙂.

tatanka1
17. okt 2012

@cammille silno gratulujem!!!

tatanka1
17. okt 2012

moj dalsi termin ms by mal byt 12.11.

janicka11
17. okt 2012

@voskovka dobru nocku moja

juranka
18. okt 2012

@zaza26 ved janicka11, tadaminka, emmushka...tak to myslim v kratkej dobe 😉

alenkapalenka
18. okt 2012

dobre raaanko...gratulujem tehulkam...co mate dnes v plane? ja zase pracovne...ani skusat este nejdeme, este je skoro :/ nudne obdobie ta ms...ani sex, ani nervy :D

misena01
18. okt 2012

ahojte. mozem sa ku vam pridat? zajtra doberam poslednu tabletku HAK a povedali sme si ze tomu nechame volny priebeh.. tak som sama zvedava kedy sa nam podari 🙂 myslite ze je treba cakat nejaky ten mesiac po vysadeni alebo sa na to mozeme hned vrhnut. dakujem a pekny den vsetkym 🙂

mahulenka87
18. okt 2012

Tehuľky, gratulujem 😀 a tíško závidím...
Mňa už pobolievajú prsia, kríže aj bruško... takže očakávam mrchu. A popri tom som ešte chorááá 🙄

tadaminka
18. okt 2012

dobre rano zienky 🙂 tehu mam potvrdene aj z krvi 🙂 takze tie divne vone a chute tento krat ozaj nieco znamenali..jeeeeej ....len ten herpes ma este stale trapi dufam ze coskoro zmizne a uz ma ziadna choroba nepostihne... teda nas 😀

cammille
18. okt 2012

@janicka11 joj kiezby si mala pravdu 😅 velmi by som chcela letne babo, prveho mam v januari a druheho v juni, a neporovnatelne...

@tatanka1 dakujem, ale to nie je tehotensky testik, ale len ovulacny 🙂 takze na gratulaciu si budem musiet este nejaku tu chvilu pockat 😅

cammille
18. okt 2012

@zaza26 ja tiez mavam vzdy aj 2-3 dni pozitivny, dokonca dnes rano mi vysla uplne brutal tmava ciarka, takze mozno ta ovu bude dokonca az dnes, som z toho jelen...niekedy je lepsie tie testy nerobit, len ma to zbytocne matie 😀 😀 ale uz je to jedno, vcera vecer sme este co to poriesili 😀, tak ak sa podari, tak sa podari, ak nie, tak nie, uvidime 😅 😵