icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

cammille
18. okt 2012

@drnduliak ja mam len 27dnovy😀 pri tak dlhom cakani aj 1 den potesi😀

seginiatko
18. okt 2012

@cammille no mne tak hlien z vecera do rana uplne ze zmizol.. ale ja to uz na tento mesiac nechavam tak, kedze uz je neskoro pre mna apson si myslim. .. uvidime o dva tyzdne, len musim nakupit testy lebo by som testovala uz aj zajtra 😀

seginiatko
18. okt 2012

@drnduliak ja mam 24-28 , ti poviem je to kratko, ale kd sa snazime tak uuuplne staci aj 24 😀

milagrosss20
18. okt 2012

@cammille tha test sa ma robit poobede nie?nie rano ci?to nic uz skusajte uz vcera ste maly tutkovat chii

drnduliak
18. okt 2012

@seginiatko @cammille ved aj ja mam len 26-27 dni a za normalnych okolnosti na to furt nadavam, ze kazdu chvilu beham s vlozkou 😀 len teraz mi to pride akosi strasne dlho.... 😠

cammille
18. okt 2012

@milagrosss20 hocikedy v priebehu dna, ked nepijes predtym 2hod a samozrejme nie z ranneho..a vsak vcera sme aj moja, nic neboj😉

seginiatko
18. okt 2012

@cammille
@drnduliak
@milagrosss20
@tanickaskorokubikova
@zaza26
baby a aj vsetky ostatne, taka otazocka: Myslite, ze vadi ak denne dviham moju malu herecku aj 150x ? ma 13 kg ... ja nad tym uz dlhsie uvazujem. pri prvom tehu som mala v 10 tt problemy, nakoniec som lezala 3 mesiace , tak preto uvazujem nad tymto...

drnduliak
18. okt 2012

@seginiatko @cammille a ozaj ako sa to rata na konci cyklu? viem ze prvy den krvacania je aj 1 DC a ten stary cyklus je v ten isty den akoze posledny den, ci proste ten den sa uz nerata? chapete co myslim? 😅 lebo ked dostanem kramy az vecer napr. tak by este ten den mal platit aj na novy aj na stary cyklus, ci?

milagrosss20
18. okt 2012

@seginiatko podla mna by si nemala dvihat tazke a hlavne ked chces otehotniet v tedy nie...mala by si mat relativny klud...

milagrosss20
18. okt 2012

@cammille hoci kedy?mne bolo povedane ze najlepsie poobede a tak ako hvoris nic nejest a nepit cca hodku a pol aby bol dobry test...

drnduliak
18. okt 2012

@seginiatko co ja viem, ci vadi, ja tiez mam 13 kg bambulu doma, chodime s muzom tancovat, cvicim na stacionarnom bicykli, pijem alkohol... 😀 musime otrkat babo hned od zaciatku 😅

cammille
18. okt 2012

@drnduliak
@seginiatko tak to mate super!!!😉 ale jasne, normalne by nevadil ani 60dnovy cyklus, ale pri snazilkovani cim kratsi, tym lepsi😀

seginiatko
18. okt 2012

@milagrosss20 ach tak to sa neda, uvazujem uz dlhsie ako co najmenej ju dviihat, no minimalne 2-3x denne ju musim dvihnut - von a do postielky ... no uvidime vdaka za nazor

seginiatko
18. okt 2012

@drnduliak a vidis toto ma nikdy nenapadlo, ale tak logicky je posledny cize napr 237 den aj zaroven prvy nie ? ak nejako 😀

milagrosss20
18. okt 2012

@seginiatko ako myslis moja..ale v podstate ako pise drnduliak az na ten alkohol 😀

drnduliak
18. okt 2012

@milagrosss20 sak sem tam ked je prilezitost, nie staaaale 😅 😀

cammille
18. okt 2012

@seginiatko nemalo by to vadit, ja som v podstate cele tehotenstvo zdvihala maleho a v pohode..ale zas kt!nvie, kazda sme ina, hlavne ju dlho nenos, ale zdvihnut a polozit je ok🙂

milagrosss20
18. okt 2012

@drnduliak to je kazdeho osobna vec moja ja ti nehovorim chiiii ja nepijem vobec takze s tym nemam problem skor s tym ze som fajcila a nieekdy mam chut na cigu chiii

cammille
18. okt 2012

@milagrosss20 mozes kludne pocas celeho dna, a netreba to brat tak vazne, aj tak je to viac menej len orientacna informacia😉

seginiatko
18. okt 2012

@milagrosss20
@drnduliak No baby hadam sa tu nebudte ondiat ako na fotoblogoch niektore 😠 😲 😀

milagrosss20
18. okt 2012

@cammille tha ja skor dam na tie testy ako na meranie BT

milagrosss20
18. okt 2012

@seginiatko nie preco???co si janie som ten typ kazdy ma pravo na svoj nazor takze tak neako...

cammille
18. okt 2012

@seginiatko ondiat? 😀 snad niee..😀

seginiatko
18. okt 2012

@cammille no ja viem uzasne slovo ale na rychlo som si nepsomunal na ziadne lepsie 😀 😝

cammille
18. okt 2012

@seginiatko nahodou, super slovo😀😀 sranda musi byt😀

cammille
18. okt 2012

@milagrosss20 ved jasne, ja zas sa riadim viac hlienom, krckom a priznakmi, testikom si to uz iba checknem😉

eva3107
18. okt 2012

@zuzik82 žial áno a dokonca o deň skôr :(

drnduliak
18. okt 2012

@seginiatko ? ja som v pohode....mne napr. pocas prveho tehu byvalo velmi zle a co mi pomahalo, bol poharik piva 😉 tak deci-dve...uplne mi to potlacalo revoluciu v zaludku 😉

milagrosss20
18. okt 2012

@cammille a hlien no ten mam aj jalen vzdy ho mam taky vodnaty a teraz je taky ako soplik biely nie uplne ale je tam a dost ho mam mozem mat zapal?

seginiatko
18. okt 2012

@milagrosss20 kebyze mas zapal urcite by ta min bud nieco svrbelo ci uz vnutri alebo vonku alebo bolelo. ja mam da sa povedat stale nejaky vytok , uz som to riesila aj s dr, bral kadejake vytery, stery a neviem co vsetko mozne, nakoniec aj tak vzdy prisli dobre vysledky, ze nic nemam. jednoducho moja sliznica produkuje viac vytoku a je to vraj normalne a mam sa vraj radovat, lebo kebyze nie je ziaden vytok vtedy sa skor zavedie dajaka infekcia lebo je to suche - presne ako s usnym mazom 🙂 ale niekedy je to na nervy.. co uz..