Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
@alenkapalenka mne sa tiez zda, ze je tam taky naznak ciarky. Ked dojdu nove testery, tak mozno uz budu jasne II.
@alenkapalenka nadej zomiera posledna ;)
@bebe2013 pisali mi dnes,ze posielaju 🙂 a este som si jeden kupila na vikend :D
@vrs pravda...len nech niekedy aj vyjde
@vrs zvysena teplota je dobry priznak...ja mam uz tri dni okolo 37...kec stupa je to dobre...a aj ked je zle,nie?
@alenkapalenka nechcem si to moc pripustat,aby som nebola potom sklamana..a hlavne, to by bola ina bomba..na prvy sup,keby sa zadarilo..bez nejakej velkej namahy ;)
@vrs no ved nie, uvidime...bude to tak ako to ma byt 🙂
@bebe2013
@alenkapalenka
@vrs
@voskovka ahojte bqbulky.prajem krasnt vecer...mozem sa spýtať neviete ci aj cez ms sa da otehotnieť?teda ja ani moc cez ms nemam chuť nasex ale uplne ma to napadlo teraz...
@janicka11 hmmm...podla mna sa to skor neda 🙂
@alenkapalenka hmmm,díky za názor moja,bo som kdesi čítala teda jedna mamička tu písala že zostala tehotná počas ms a neplánované....tak sa len pýtam....
dobre ranko....no testovala ste sa niektora??? co dnes planujete???
@alenkapalenka @voskovka baby, ja by som aj mohla spravit test,lebo dnes alebo zajtra by som mala dostat ms..ale bojim sa,ze to je skoro a nic neukaze..este asi pockam..
@vrs podla mna uz mozes...ak tam nieco je, uz by ti mal aspon naznak ukazat
@alenkapalenka ok, tak zajtra vyskusam ;)
@vrs
@alenkapalenka
@bebe2013
@janicka11 ja som dnes zistila ze mam zvyseny hlien a presne taky aky mám u ovulky.....mozno mam fakt ovulaciu a treba ukecat muza....na ťuťu muťu...som z toho jaksi paf...a som zvedava co mi povie doktor vo stvrtok...kedze uz bude 14 dni po pichnuti vyvolavacky a nic...inak viete co ma napadlo ze by som sa mohla aj ja z prče testnut...hm...
@voskovka
@janicka11
@alenkapalenka
@vrs dnes rano som spravila test a zatial nic. Tak som si kupila motivacny biely makucky hunatucky fusak s kapucou a uskami pre babatko.
@alenkapalenka a kedy mas mat mrchu???
@voskovka najskor v utorok az stvrtok...

ja mam taky pocit,ze nic z toho nebude..dnes mi je cely den nejak zle,aj teplotu zvysenu mam, nic mi nechuti..to budu kramy jak vysite..