icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

ddanuskaa
20. okt 2012

@dasiacik hahhahahhaha ja som na tom rovnako 😀 😀 😀

ddanuskaa
20. okt 2012

@fericire
@dasiacik a na čo ste prisli? Ako by ste to svojim polovičkám oznámili?

dasiacik
20. okt 2012

@ddanuskaa @fericire
Sme také tri rozkošné paranoidky 😀

majinka29
20. okt 2012

Ahojte, ak mi po pol hod z pozitivneho testu zmyzla druha ciarka mozem aj tak verit ze som tehotna?

fericire
20. okt 2012

@ddanuskaa podla mna aj tak vsetky moje predstavy stroskotaju,pretoze ak by som na testiku zbadala dve // tak by som asi okamzite zdvihla telefon a volala mu 😀

fericire
20. okt 2012

@majinka29 kolko ti meska ms?

ddanuskaa
20. okt 2012

@fericire ty si asi moje dvojča? 🙂 ja by som urobila to isté? nevydržala by som.... 🙂

ddanuskaa
20. okt 2012

@majinka29 neviem ti poradiť 😒 treba asi len počkať a o 2 dni zas testovať

fericire
20. okt 2012

@ddanuskaa alebo by som mu len sms poslala 😀 nevydrzala by som cakat ani len kym by prisiel z prace 😀

majinka29
20. okt 2012

Len dva dni. 🤐

dasiacik
20. okt 2012

@ddanuskaa
No,ja sa v prvom rade snažím byť maximálne nenápadná 😀 Čiže,keby náhodou nedostanem jedného krásneho dňa mrchu,tak mu to,samozrejme,hneď nepoviem.Počkám buď na prvú foto a šup do obálky a do schránky a rýchlo preč z domu,následne čakajúc na reakciu 😀 Alebo,prípad číslo dva-malé papučky,alebo niečo malé milé bábätkovské na vankúšik a možno rovnaký scenár ako predtým 🙂 Čiže rýchlo z domu preč a čakám čo bude 🙂 Alebo,ja neviem 😅 Alebo,po milovaní,alebo ráno po zobudení 😀

dasiacik
20. okt 2012

@fericire
Asi aj ja 😀 Teraz mám len silné reči 😀

fericire
20. okt 2012

@majinka29 skus opakovat test tak o dva dni ako pise ddanuskaa

majinka29
20. okt 2012

ja by som zanim utekala do roboty..🙂

ddanuskaa
20. okt 2012

baby musím ísť....mám prácu takže pokecame potom.....papa 🙂

majinka29
20. okt 2012

teraz mi pise kamoska.. jej mama robi na biochemii v nemocnici a vecer ide do smeny. tak idem tam a vezme mi krv.. lebo ani do rana by som nevydrzala..🙂 uz som ani nedufala.. a robila som si ho pred dvami hodinami a zrazu.. veeej.. no po pol hodine kukam a je len jedna ciarka..:/

dasiacik
20. okt 2012

@majinka29
A transparent pred firmou "MILÁČIK,ČAKÁME BÁBATKO!!!" 😀

fericire
20. okt 2012

@dasiacik vsak to ze aj ja 😀 aj som si hvorila ze som kludna ze bud to vyjde alebo pokusame dalej ze ved nic si s toho nerobim najprv som sa na to ani neupla ze dufam ze to vijde ale teraz jak sa blizi mrcha som nejaka nedockava 😀

cammille
20. okt 2012

@dasiacik ja som pri prvom este cela rozklepana vysla z wc-ka s pozitivnym testikom a hned som ho ukazala muzovi..a ten len pozeral, ze co to je za usb kluc😀 a pri druhom zrovna nebol doma, a navyse sme sa v to rano zrovna pohadali, tak som mu len zavolala, ze asi som tehotna😀 tak sme sa vlastne udobrili😀

dasiacik
20. okt 2012

@fericire
Hej,presne 🙂 Tiež si počas mrchy vravím "veď nič sa nedeje,buď sa zadarí alebo nie".A potom valíme naplno a po plodných dňoch už nabieha nervozitka a už aj to že sa mi nechce vstávať ráno do roboty zvalujem na začínajúce tehotenstvo 😀 😀 😀

dasiacik
20. okt 2012

@cammille
😀 😀 😀 USB kľúč 😀 😀 😀
To zase môj je informovaný možno lepšie ako ja 😅

fericire
20. okt 2012

@dasiacik preeeesne tak aj ja mam po ovu priznaky 😀 i ked nejaky vytok a bolest pŕs a zvacsienie prs si asi nenahovaram 😀 jaaaaaa uz neviem... ten tyzden je neskutocne dlhyyyyyyyy

dasiacik
20. okt 2012

@fericire Ja už to ani neriešim keď ma bolia prsia,alebo sa zväćšia 🙂 To by som bola tehotná nonstop 😀
Ale,Tebe véééľmi držím palčeky 🙂

fericire
20. okt 2012

vsak práve aj mne sa zvyknu naliat pred ms ale nie tak skoro...mna moj drahy na to upozornil ze sa mi zvacsili...a ked som vychadzala zo sprchy ze mam nejake velke bradavky.som sa zacala smiat ten to tusim viac caka ako ja 😀

majinka29
20. okt 2012

..hmm ako tak kukam tak ja asi tentokrat tiež nic.. nemam ziadne ine priznaky.. unavena som ale mam aj choru stitnu zlazu tak to niekedy byvam..

dasiacik
20. okt 2012

@fericire
Cica,a ako dlho sa vlastne snažíte? 🙂

fericire
20. okt 2012

@dasiacik my sme len teraz zacali,preto mi to je cele vtipne ako ma moj drahy sleduje,lebo by to bol zazrak keby to vyslo na prvy krat .... teraz cakam prvy krat ci mrska vynecha

dasiacik
20. okt 2012

@fericire
Veď to je super,že Ťa tak sleduje 🙂 Tak ja verím,že Ťa tento mesiac mrcha už nenavštívi 🙂 A potom nemusí prísť už ani ku mne 😀

fericire
20. okt 2012

@dasiacik hej hej je zlaty 🙂 nezabudne to ukoncit vetou ty si naozaj tehotna 😀 hoci co co spravim alebo zjem hned som podla neho tehotna 😀 no nemusela by ma navstivit jak by som sa tesila.tak ja drzim aj tebe palceky nech nedoraziiiii

dasiacik
20. okt 2012

@fericire
Mne môj drahý práveže nič nehovorí,nechce to urieknuť 🙂 On len tak v tichosti dúfa a vždy keď mi príde mrcha mi povie:"neboj,budeme mať bábätko"...