Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
Ahojte, ak mi po pol hod z pozitivneho testu zmyzla druha ciarka mozem aj tak verit ze som tehotna?
Len dva dni. 🤐
@ddanuskaa
No,ja sa v prvom rade snažím byť maximálne nenápadná 😀 Čiže,keby náhodou nedostanem jedného krásneho dňa mrchu,tak mu to,samozrejme,hneď nepoviem.Počkám buď na prvú foto a šup do obálky a do schránky a rýchlo preč z domu,následne čakajúc na reakciu 😀 Alebo,prípad číslo dva-malé papučky,alebo niečo malé milé bábätkovské na vankúšik a možno rovnaký scenár ako predtým 🙂 Čiže rýchlo z domu preč a čakám čo bude 🙂 Alebo,ja neviem 😅 Alebo,po milovaní,alebo ráno po zobudení 😀
ja by som zanim utekala do roboty..🙂
baby musím ísť....mám prácu takže pokecame potom.....papa 🙂
teraz mi pise kamoska.. jej mama robi na biochemii v nemocnici a vecer ide do smeny. tak idem tam a vezme mi krv.. lebo ani do rana by som nevydrzala..🙂 uz som ani nedufala.. a robila som si ho pred dvami hodinami a zrazu.. veeej.. no po pol hodine kukam a je len jedna ciarka..:/
@dasiacik ja som pri prvom este cela rozklepana vysla z wc-ka s pozitivnym testikom a hned som ho ukazala muzovi..a ten len pozeral, ze co to je za usb kluc😀 a pri druhom zrovna nebol doma, a navyse sme sa v to rano zrovna pohadali, tak som mu len zavolala, ze asi som tehotna😀 tak sme sa vlastne udobrili😀
vsak práve aj mne sa zvyknu naliat pred ms ale nie tak skoro...mna moj drahy na to upozornil ze sa mi zvacsili...a ked som vychadzala zo sprchy ze mam nejake velke bradavky.som sa zacala smiat ten to tusim viac caka ako ja 😀
..hmm ako tak kukam tak ja asi tentokrat tiež nic.. nemam ziadne ine priznaky.. unavena som ale mam aj choru stitnu zlazu tak to niekedy byvam..

@dasiacik hahhahahhaha ja som na tom rovnako 😀 😀 😀