Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
@seginiatko u toho mojho to bude to iste,uz planuje ako sa potom opije v robote s kolegovcami,ze nech sa nehnevam ked ho donesu domov opiteho 😀
tak mrcha dorazila aj mne pri vcerajsom vzostupe z Dumbiera ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ,od nervov som si dala este Chopok,dnes uz osm ok,snazime sa dalej 😉 😉
caute zienky, co je nove? mna vcera rano skoro slak trafil, zobudila som sa ze mi treba strasne cikat a potom kuknem do zachoda a cervena potopa, taka rozospata som si pomyslela ze dosla mrcha. az po par sekundach sa mi hlava zatocila ked som si uvedomila ze mrcha nema co dojst aspon rok. lenze na papiery nic. spekulovala som co som take jedla a az ovela neskor som si sla dat vitamin E a napadlo mi ze to asi z toho, su to take cervene tobolky a jednu som si dala aj pred spanim lebo doki ze na herpes to mam brat casto. no poviem vam bol to fakt sok.
ahojte.. tak bola som u doktorky a vraj 3dni ked meskaju tak ze skoro testujem mam az po tyzdni.. mrcha furt nikde a okrem unavy, ziadne priznaky.. zajtra robim ale test.. tak som zvedava.. brusko boli trolinku ako pred mrchou ale ona stale nic.. a mam strasnu chut na sex.. da sa to brat ako priznak?
u doktorky ktora ale nieje gynda.. je to kamaratky mama.. internistka
dnes som 31DC
Čaute baby! Čo nové? Kontrolujem tabuľku či pribudli nejaké tehuľky 🙂 a musím povedať, že máme kráááásnu tabuľku s tými bábätkami 😀 Dnes sme boli pozrieť malé bábätko mojej kamarátky, tak som z toho taká nejaká rozhodená, keď som ich videla akú majú pohodku a aké je to bábo krásne a voňavé (teda nie stále 😀 ale väčšinou) ....aj ja už chcem. My máme tento víkend podľa ovu testov ovuláciu, takže máme kopec roboty 😀 . Podľa hlienu to tak ale nevyzerá, ja som už z toho jeleň 😕 ...tak ale keď ovu testy kážu, tak poctivo "zarezávame" 😀
Ahojte babulky
Ako sa mate?ja som dnes nejaka smutnaz tej mrchy :( a tento mesiac to nevyjde lebo mm bude v robote takze takk...
Drzim vam palceky!!!
ahojte.tak ja vam neviem mna tak nejak sem tam pichne vo vajecnikoch a v brusku tak nejak tahá....to bude urcite ta bliziaca sa mrcha 😒
ahojte babenky....ako Vam to ide so snazenim..pribudli nejake nove tehulky?? tu sa to ale riadne rozbehlo..nebola som tu tyzden a pribudlo tu skoro 100 stran 🙂 len tak dalej a vela stastia v oplodnovani !! 😀
dnes 35.DC alebo 2.DC??? 😖 už 2 dni mám slabulinkééé špinenie a až dnes BT poklesla. Bruško ma už pobolieva a tak v najbližších hodinách očakávam mrchu 🙄 . Ale naposledy! 😀
ahojte mozem sa k vam pridat aj ked sa snazime od oktobra? 😝
@barbora87 Nebud smutnaa, ja som mozno na tom este horsie s mm, moj chodi teraz stale na tyzdnovky do NL, takze sklbit plodne dni s vikendom je niekedy doost tazke, ale v novembri by to malo akurat vyjst hned prvy vikend, takze uvidime - aj ked uz tento mesiac som myslela, ze by to mohlo vyjst, no nic. Nevadiiii 😉
dobre ranko,tak 1,2,3 cakam ovulku a 17teho mrchu,drzme si palceky 🙂 🙂 🙂 🙂

@juranka mne dnes dosiel ale umieram...take bolesti a take hnusne zrazeniny krvi ze az.-