icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

cammille
22. okt 2012

@katarinka_brnka jeej tak vsetko najlepsie prajem, hlavne to vytuzene babatko😉

katarinka_brnka
22. okt 2012

@cammille dakujem to som od draheho dostala ako darcek ze sa zaciname tak nenasilne snazit o mimi 🙂

voskovka
22. okt 2012

@cammille tak dam na tvoj usudok 🙂

cammille
22. okt 2012

@katarinka_brnka krasny darcek😉 a este krajsi bude vysledok😉 nech sa coskoro dockate🙂

cammille
22. okt 2012

@voskovka no mala by si😀😀 takto o mesiac ocakavam tvoj pozitivny testik!!😉😀

minicko
22. okt 2012

caute baby,tak ja som tu 4 dni nebola (bola som odcestovana mimo svk) a vy tu hned 15 stran popisete?co ste sa zblaznili,to kto ma teraz citat????? 😀 takze poprosim od niekoho rychly update..podla tabulky pozeram,ze tu mame vela novych tvari..takze nejake tehulky,testovatelky a pod???? 🙂

katarinka_brnka
22. okt 2012

@cammille dakujeeem my sme prisli o mimi v auguste a ja som takto skoro nechcela bala som sa ale tak srdiecko neoklames :P

voskovka
22. okt 2012

@minicko ty sa tam dopln....kedy mas mat...

voskovka
22. okt 2012

@cammille kurna to by bol darcek na moje narodky....to by bolo....teda...

juranka
22. okt 2012

@katarinka_brnka jeeej, tak ti gratulujem 🙂 pekne si to uzite, inak ja si meriam BT keby nieco 😉
@cammille no mohla by sa uz uracit prist nech ma nestve...ale na druhej strane by som aj bola zvedava z coho bol ten dlhy cyklus. ja som rozmyslala, ci to nebolo preto, ze by som mala anovulacny cyklus a v case ked mal byt menzes tak som mala len take silnejsie hnede spinenie...ze by som mala teraz uz v podstate dalsi cyklus zacaty ale kedze mi pichli tu vyvolavacku tak to potom cele pokazili 😒

minicko
22. okt 2012

@voskovka ved ale ja neviem..vsak uz som to tu omlielala aspon 5x..ved po tom,co sa mi stalo netusim ako mi naskoci cyklus ☹ tak co si tam mam vymysliet termin? 😀

cammille
22. okt 2012

@katarinka_brnka to ma mrzi moja:-/ verim ze vam to coskoro vyjde, telo vie najlepsie kedy je pripravene, dlhe odkladanie a cakanie je asi zbytocne, dobre robite ze zacinate tak skoro🙂 silno drzim palceky,😉

cammille
22. okt 2012

@juranka no veru, to by aj mna zaujimalo ako je to mozne..normalne zahada:-/

cammille
22. okt 2012

@minicko no vitaj cestovatelka😉 tehulky ziadne nove, akurat nove terminy mrsiek😀 takze v podstate nic dolezite ti neuniklo😀

juranka
22. okt 2012

@katarinka_brnka juuj to ma mrzi, co sa vam stalo s babatkom, nech sa vam rychlo podari otehotniet 🙂 kedy mas ovulku, ci uz aj bola a teraz cakas na vysledok?

jarus_galbi
22. okt 2012

@fericire a ty mas dostat az o tyzden? to by som asi nevydrzala 😀 Ja som zacala nieco tusit podla toho hlienu, ktory uz mam asi od 5. oktobra, co je teda uz dost dlho na to, ze az teraz mi nieco test ukazal 😉 ja som testovala uz od toho piateho, ale vobec nic, skoda tych penazi 😅 Budem sa snazit testnut az zajtra rano, dufam, ze ma to nebude pokusat uz dnes poobede 😀

minicko
22. okt 2012

@cammille dakujem za oznam..ja skusim testovat koncom tyzdna,len tak..aj ked niekedy aj motyka vystreli..hlavne by asi vystrelo mojho doktora,ak by tam boli // 😀 ty co mas nove?

juranka
22. okt 2012

@jarus_galbi jaaj som na teba zvedava ako zajtra dopadnes 😀

cammille
22. okt 2012

@minicko no to by bola parada😉😀 tak som teda zvedava na tvoj testik!!😉 ja nove nic, som 4dpo, na testovanie este skoro, tak som v cakani😀

voskovka
22. okt 2012

@minicko ahhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaa sorry...to som zas ja prekuklaaaaaa 😒

janicka11
22. okt 2012

Ahojte maminky,babulky,,Tak zajtra ma čaká konečne kontrola svoja prvá.Dufam že všetko bude v poriadku, 🙂 A že som na pzaj tehotná.Teším sa myslite namna,poobede napíšem🙂A čo vy?

mahulenka87
22. okt 2012

@mahulenka87 a už je tu... 🙄

cammille
22. okt 2012

@janicka11 jeej tak jasne, budem na teba silno mysliet a drzat palceky!😉 a daj nam potom hned vediet!!😉

cammille
22. okt 2012

@mahulenka87 to ma mrzi moja 😔 dalsie kolo snad vyjde!😉

jarus_galbi
22. okt 2012

@juranka ani nehovor 😀 mrcha stale neprisla a v case, kedy mala prist, som aj mala ten pocit, ze uz-uz pride, no teraz vobec ani pocit. Mozno to spravim aj dnes, no keby bol duch, zasa by som bola na vazkach 😀 tak radsej zajtra rano, ale bojujem so sebou 😀 a ked bude, tak asi volam dokymu, to uz mozno bude aj dalsi tyzden, kym sa k nemu dostanem 🙂

voskovka
22. okt 2012

@mahulenka87 nezufaj zapis novy necakany termin....🙂

janicka11
22. okt 2012

@cammille Ahoj dakujem samozrejme hned sem napíšem.Som objednaná na 11:00 tak uvidím,velmi sa teším,aj som nervozná 😝 Už aby to bolo zamnou.

seginiatko
22. okt 2012

@voskovka
@janicka11
@cammille
@juranka baby a vsetky ostatne ahojte. Tak ja som dnes rano u svokry spadla zo schodov , poslednych 5 som sla vzduchom a po riti.. takze ak som nahodou tehu - este som len 6dpo, 21dc, tak neverim ze sa to vajko tam udrzi ☹ takze v piatok cakam mrchu. od vtedy ma inak dost boli cele brucho -teda podbrusko od pupku dole, ci je to padom alebo nie, neviem... ach... ☹

janicka11
22. okt 2012

@seginiatko Ahoj chnuda snád sa Ti nič vážne nestalo,,,davaj s pozor,a snád sa poštastilo a vajko sa tam ak je udržká🙂

juranka
22. okt 2012

@seginiatko chudiatko, snad sa ti nic zleho nestalo...