Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
@dasiacik vidis, a ja sa taham vzdy dole a mm nie a nie, darmo, je silnejsi 😀
@alenkapalenka
Aj začínajúci východ je ok 🙂 Ja som z TN 😝
@alenkapalenka 😀 😀
asi klasika alebo potom zena na chrbte a nohy hore cez mm plecia. aspon tak som pocula od mudrejsich 😅
@dasiacik vsetko je ok...hlavne, ked sa mame o com bavit, no nie?🙂))
@jarus_galbi
Dole nechoď 🙂 Keď sme dole sme za polená 😠
@jarus_galbi no pre nas si teraz ty ta mudrejsia ;)
@alenkapalenka
Netreba še bavic,treba dzeci robic 😀
@dasiacik ked nam to nejde aspon dristac o tom mozme :D
@alenkapalenka
Kto umí ten umí,kto neumí ten čumí 😖 😀
@ddanuskaa dnes som písala do jednej online gyn.poradne a tam sa to tiež jedna pýtala,gynekolog odpísal mať každé 2-3 dni pohlavný styk...a ja som sa dozvedela,že mám bud zápal,alebo cystu na základe toho čo som mu popísala aké mám bolesti ,zajtra idem radšej ku svojej gyn. nech sa na mna kukne :-/
Kočky,treba sa ísť mužom venovať a nie tu na koňovi cválať 🙂 Iného koňa treba ísť skrotiť a osedlať,ak chceme tých potomkov 😀
Šup,šup,ženy,na konééé 😀
@dasiacik heej, nevyhadzuj nas odtial :D sa tu potom budes nudit 😝
@dasiacik to preto ma ten mm stale taha hore 😀 ja som taka leniva niekedy, ze mam chut ho nechat robit si so mnou co chce a on ma vtedy taha hore 😀
@alenkapalenka jaaaj, to asi nie 😀 ja som tu najneskusenejsia 😅 a co sa poloh tyka, tak to uz detto 😀
@jarus_galbi nmo neviem neviem...tu ide o vysledok...a tebe sa to podarilo 🙂
@alenkapalenka tak zatial to vyzera, ze sa podarilo. tiez v to dufam, no stat sa moze este hocico 🤐 a my sme to vlastne teraz len skusali 😀 ale kiezby to kazdej z vas vyslo 😵 a kiezby bol aspon niekto z okolia TT, nech mam s kym kocikovat 🙂
@jarus_galbi o zlych veciach prosim ta ani len nerozmyslaj!!! 😉 drzim vam palce, ze to uspesne dotiahnete... a hadam vyjde aj nam ostatnym...kazdej a jednej...
@alenkapalenka ok, nebudem 🤐 a mna berte teda ako inspiraciu 😅 . A dnes budete mozno vsetky hore 😀 😀
@jarus_galbi si pis...si nasim vzorom 🙂
@alenkapalenka 😀 😀 uvidis, o chvilu si budeme vzormi navzajom 😵
@jarus_galbi dufam 😵
@jarus_galbi Baby mne Radili skusene zeny,ze od zadu,alebo na chlapovi.a tak sme aj pocali maleho
@gorka no aj my sme tak boli prevazne 🙂 a tiez sa nam asi zadarilo 😵 ale tazko povedat, ked ma mm dobrych sprinterov, prezili mozno aj tazke casy a nasli si svoju cestu kedy chceli 😀

@jarus_galbi vidim, ze obe nevieme napisat stvorenie :D