Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
pekne ranko vsetkym 🙂 chcela by som sa spytat ci pri snazilkovani beriete aj nejake vitaminy? kyselinu listovu alebo nieco podobne... pripadne ci to ma zmysel alebo je to len vyhadzovanie penazi... dakujem 🙂
@misena01 ahooooj...ja beriem kyselinu listovu, odporucala mi to gynekologicka, vraj znizi riziko razstepu chrbtice a nejakych genetickych poruch az o 70 percent....ale inak tie vitaminy pre buduce matky sa mi zdaju abytocne, obsahuju iba kyselinu listovu a nejake mineraly....radsej ovocie a zeleninu 😉
@misena01 aj ja beriem iba kyselinu listovú 🙂
@katka2309
@mahulenka87 dakujem za info 🙂 mate aj nejaku osvedcenu znacku? alebo je to uplne jedno. vobec v tom nemam prehlad tak budem vdacna za kazdu radu
@misena01 je to úúúplne jedno 🙂 Poradia ti v lekárni. Zloženie je to isté-čistá kys.listová, iný je len výrobca 😉
caute zienky, chvilu som tu nebola a citam ze vsetci su uz v nejake sukromnej skupine. preco? co take sa tam pise ze to nemoze byt tu? ani tabulka tu uz nie je aby som sa tesila ze pribudla nova tehula 😒
@tadaminka ahoj zlatko, spytaj sa @katasa ci ta supne do sukromnej temy, my sme sa tam niektore premiestnili, preto tu asi nikoho nevidis 😉 tam je aj ta super tabulka chichi. Ja mam dnes 5 DC (menzes po vyvolavacke...mi normalny nejako strajkoval chichi ) ale az dnes sa normalne brutalne spustil tak som ako zbity pes 😒 jaj ked pojdes za 2 tyzdne na ultrazvuk tak nech ti daju foto aby si nam to odfotila a poslala sem aby sme sa mohli tesit s tebou 😀
@juranka preco ti strajkoval, ci to sa nevie? tak uz odratavas do ovuly 🙂 dufam ze ti uz coskoro bude lepsie. urcite si vypytam fotecku, verim ze nezabudnem alebo odkedy som tehu nejak si moja pamat zobrala dovolenku. podla mojich vypoctov by som v den utrazvuku mala byt 7tt+2, to by malo byt vidiet aj srdiecko ci este nie?
Kočky prosím poraďte mi, Utekala som na autobus, dosť rýchlo aj ďaleko a keď som konečne dobehla a nastúpila tak som dostala strašne kŕče do podbruška, neviem čo si mám myslieť...musela som si rýchlo sadnúť, potom sa to upokojilo... ☹
Čo mám robiť do mrchy mám ešte tri dni a bojím sa urobiť si test ☹ a inak bolia ma pár dní aj slabiny ale to neviem či má nejaký súvis...Ďakujem za každú radu fakt
@tanickaskorokubikova ak nezvyknes takto behat, moze to mat iba suvis s kyslikom, kedze pri sviceni sa kyslik rychlo spotrebuje a zrejme pluca nestihali , tak to "odniesli" svaly - ako ked picha v boku. ak si myslis, ze mozes byt tehu, urob si test, no nemusi ti ani nic este ukazat. hlavne klud a ked tak uz len cakat na ms ci dorazi alebo nie.... Mohloto byt cokolvek...
@seginiatko Ahoj no ja som dosť aktívny človek takže športujem v podstate stále aj pred MS aj počas ale toto sa mi nikdy nestalo, normálne som mala pocit že v tom momente ked som sa zastavila zo mňa všetko vyjde že dostanem MS alebo dačo, proste to ani neviem velmi opísať, ja ked mám dostať MS tak cca hodinku cítim tlak potom idem na wc a v tom momente ked si sadnem proste dostanem, vyjde naraz tak vela a od vtedy mam normálne už MS, a prene ten pocit som mala ked som sa zastavila akurat chvalabohu nič nevyšlo 🙂
@tanickaskorokubikova tak skus si zajtra rano urobit test, mozno si tehu , ale nemusi ti to este ukazat , ale telo uz reagovalo inak 🙂 tak drzim palce nech to nie je nic zle 🙂
@seginiatko keď na test sa mi zdá skoro ja mám len 25-26dnový cyklus a do mrchy mám 3dni som 11DPO
@tanickaskorokubikova ono ti moze a nemusi ukazat. zlezi ak si tehu ako rychlo a kolko hcg sa ti tvori. niekomu neukaze ani ked ms meska 2 dni, niekomu ukaze uz 6dpo ducha. je to individualne. takze zalezi uz na tebe ci urobis test skor alebo nie 🙂
@seginiatko ja viem sama sa neviem rozhodnúť, test mám doma GSmamatest ale posledný :(
@tanickaskorokubikova tak ak je posledny, vydrz tie tri dni a urob si ak ti aspon 1 den bude meskat 🙂 ak teda dovtedy vydrzis 😉
@seginiatko No tak to snáď vydržím aj ked nezaručujem 🙂

@katasa. Nooooo ešteže si tu píšem a tu uz sukromnicky🙂...takze snazilky uz pomizli???su nejake kritériá do sukromnej debatky kocky??🙂