icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

anajska
4. nov 2012

@surikatka200 ved prave to obdobie cakania na menstruaciu je dlhe :( a co sa tyka toho lezania po milovani, ja robim taku mini sviecku 🙂 ale dlho nevydrzim 🙂 potom sa snazim chvilu lezat.. ale napr. vcera vecer som mala pocit ze zo mna vyslo len trosku, ale ked so sa rano zobudila, tak som normlane citila jak zo mna vyslo znova a dost :(( tak snad aspon jedna ostala a dostala sa tam kde ma 🙂

surikatka200
4. nov 2012

@anajska , ano, urcite tam ostali a putovali dalej a dalej 🙂 az k cielu, mali plavci 🙂 no vsak sa tu povzbudime navzajom, cize kedy cakas mrsku? ja 16.11. joj, ja uz tak velmi chcem // 😵 😵 😵

anajska
4. nov 2012

@surikatka200 ja uz necakam 🙂 ale ak by sa to nepodarilo tak až 17.11

surikatka200
4. nov 2012

@anajska tak tak spravne hovoris, veru ani ja necakam 🙂 treba tomu verit a tak aj bude. ake si mala prve tehu?mala si nejake priznaky este pred potvrdenim? ja si to neviem predstavit, ze ake to bude, ale musi to byt krasne, a hlavne, ked uz to babatko aj citit tie pohyby 🙂

anajska
4. nov 2012

@surikatka200 prve tehu prislo skor ako sme cakali, teda ani sme neplanovali a vlastne v strede cyklu sme sa vyhybali styku, ale ked neprisla mrcha tak som si robila test a bola som v soku 🙂 hrozne som sa bala... a prve dni vobec ziadne priznaky az o nieco neskor nevolnosti rano a cez den ked som sa nenajedla a preto som jedla kazde dve hodiny co sa potom odrazilo aj na vahe, kedze som pribrala takmer 30 kil :( ale uz su dole 🙂 inak len palenie zahy a vsetko ok 🙂 rodila som cisarsky - planovany a aj to prebehlo bez komplikacii.. az tomu nemozem uverit, ze vsetko tak prebehlo a ze som to zvladla a teraz sa aj bojim, ze co ak to dalsie uz take vpohode nebude...

surikatka200
4. nov 2012

@anajska , tak to sa vam teda rychlo podarilo, tak to sa musi aj druhe 🙂 neboj , co som pocula od bab, co maju dve deti, tak druhy porod je vzdy lepsi aj krajsi, predsa len telo uz vie 🙂 ja napriklad neznesiem vracanie, ja si to neviem predstavit, tie nevolnosti, ale v rodine ich mali vsetky zeny tak to asi caka aj mna, ale vydrzim to pre to malicke. kedy si rodila? ake velke mas babo?

anka12
4. nov 2012

@surikatka200 Už je tu tá mrcha hnusná ☹

mahulenka87
4. nov 2012

@surikatka200 😀 môžete sa snažilkovať aj každý deň, aj 2x denne... 😉 Najdôležitejšie je, že máte chuť a milujete sa s radosťou.
Zo mňa to tiež hneď tečie. Snažím sa aspoň 10 min ležať, nech sa tie najšikovnejšie dostanú kam majú a potom idem na wc... Niekedy aj zaspím, no aj po niekoľkých hodinách keď sa postavím tak to tečie 😅

anajska
4. nov 2012

@surikatka200 ja mam uz 21mesacneho synceka 🙂

lubenka96
4. nov 2012

Ja som si dnes nasla dve ciarky,po dvoch rokoch snazenia🙂neviete ci tu je nejake forum cerstvo tehotnych ?🙂dakujem

surikatka200
4. nov 2012

@lubenka96 , super, gratulujem ti 🙂 nech mas bezproblemove tehu, nasla som toto, cize by si mala mat asi julovy termin, vsak?
https://www.modrykonik.sk/forum/spolocny-termin-miesto/termin-porodu-jul-2013-2/

surikatka200
4. nov 2012

@anajska , to je zlate, to je akurat cas na surodenca, vsak 😎 , taka som nejaka namotivovana, cely den len sedim, pozeram si stranky o tehotenstve, a tak planujem a snivam 😵 ale uz pojdem spat za chvilocku, zajtra robotka vola, tak vidime sa 🙂

lubenka96
4. nov 2012

@surikatka200 velmi pekne ti dakujem aj za info 🙂

surikatka200
4. nov 2012

@lubenka96 , za malicko 🙂 a kto vie, mozno sa pridam aj ja, clovek nikdy nevie kedy ho // prekvapia 🙂 , hlavne kyselinu listovu papaj (ale to asi uz papas) , vela stastia!!

surikatka200
4. nov 2012

@anka12 , jaj mrsisko jedno, nepotesi, ale zase na druhej strane teraz si mozes dopriat to, co inokedy nie (vinko, aj ibalgin ked ti je blbo), a za chvilu mas ovulku, a bude dobre 🙂, raz sa ten kolotoc snazilkovania zastavi, a my vsetky sa prehupneme do inej fazy, len tomu treba verit 😉

surikatka200
4. nov 2012

@mahulenka87 , jaj tak vidim, ze aj vy mate podobne problemy 🙂 darmo gravitacia je gravitacia :D, ale aj tak ake su sikovne, ked sa tam dostanu (teda ta jedna), ja si vzdy davam aj hrubsiu intimku, a az potom rano sa osprchujem. ma tak napadlo, ktovie, aky ma moj muz spermiogram, by ma to zaujimalo, len to je este priskoro to riesit, ale snad je vsetko ako ma byt 🙂

lubenka96
4. nov 2012

@surikatka200 naozaj vdaka 🙂a este nepapam,zajtra kupime kedze dnes sme zistili ze cakame mimi🙂

mahulenka87
5. nov 2012

@lubenka96 gratulujeeem 🙂 nech to dobre dopadne 😉

lubenka96
5. nov 2012

@mahulenka87 dakujem pekne🙂

surikatka200
5. nov 2012

ahojte, tak ja som dnes vylovila posledny ovu testik, tak som si povedala, ze ho ocikam, nech uz ma to nelaka, a mala som ho pozitivny, dnes mam 16dc, ale ten hlien nemam, akurat troska spinim, hlien som mala na 12dc, tak ja som uz z toho ujo :D.

mahulenka87
7. nov 2012

včera 16 DC a ovulka... no s manželom sme sa povadili, tak nič nebolo. 😖 snáď nebude zase celý mesiac v čudu 🙄

surikatka200
7. nov 2012

@mahulenka87 , juuuuuuj, si si ho mala udobrit 🙂 vsak teraz jedovanie musi ist bokom, nemozeme stracat drahocenny cas, ja som toto mala na 12 dc presne, ale som sa nad to povzniesla a rychlo to ututlala. skuste dnes to by ste sa este mohli trafit 😉

mahulenka87
8. nov 2012

@surikatka200 povedal, že to by bolo zlé deti, keď sme pohnevaní 😀 Tak ale snáď ani včera nebolo neskoro 😉

mahulenka87
8. nov 2012

Babulky, to ste už všetky v súkromnej skupine? Nejak to tu stíchlo... 😨

misha1986
8. nov 2012

@mahulenka87 asi sú, treba založiť novú tému- napr. snažilky od novembra 2012

mahulenka87
8. nov 2012

@misha1986 myslím že by to bolo zbytočné... zase by sa to po čase zosúkromnilo. A sme predsa snažilky od septembra 😉

misha1986
8. nov 2012

@mahulenka87 no kým by to niektorá neurobila tak nie, hybaj do témy prvosnažilky ozvite sa 😉

gabikatn
8. nov 2012

@mahulenka87 Vsetky ne, ja som tu, len tu malo chodim kedze sa nic nedeje.....Dnes cakam mrchu, zatial nic, ale brucho ma dost boli....... Zajtra ideme do BA na genetiku, ze by sa po dvoch rokoch nieco vyriesilo???

mahulenka87
8. nov 2012

@gabikatn tak nech všetko dobre dopadne 😉

surikatka200
11. nov 2012

baby tak ako sa mate? alebo uz chodite do inych tem? u mna akurat teraz cakanie, prsia ma nenormalne bolia aj podbrusko, ale do menzesu este 6 dni, ale nejako nedufam. uz som v tej sprostej faze teraz, ze si myslim, ze sa to nepodarilo. test by mi aj tak teraz neukazal, ale ani nemam naladu si ho robit. baby vy mate vsetky zabezpecene byvanie vo svojom?alebo ste niektora aj v podnajme?