icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

alenkapalenka
17. sep 2012

@voskovka to je hlavne...ze mu nesposobis potom sok 🙂
@janicka11 ahooj...takze nas zanedbavas?🙂 ja uz cakam na ms a odznova zacnem...asdi nemam na vyber 🙂 a ostatne by tiez mohli dat vediet, co nove...
@vrs @bebe
@kochanka
@cammille

janicka11
17. sep 2012

@alenkapalenka jjj akosi trošičku ale napravím to 😀 😀 😀 no nič idem ja s malou von trošku

voskovka
17. sep 2012

@janicka11
@alenkapalenka ja si myslim ze aj tak budeme julove....a verim tomu ze rad za radom 😝

kochanka
17. sep 2012

@voskovka
@alenkapalenka
@gabikatn
@cammille
@vrs No dobre ránko. Ďalšší den pred nami. Merala som teplotku stále sa drží na 36,7 a ovulačný testík už 4 den testovacia silnejšia než pozitívny to už bude niečo znamenať juj asi si idem kúpiť nejaký kvalitný testík aj keď sa bojím výsledku
@janicka11 držim všetkých 20 pršťekov aby tento cyklus bol tvoj víťazný

mahulenka87
17. sep 2012

joooj 33.DC a mrcha nikde 😠 Brucho ma pobolieva už týždeň a prsia strááášne už 3.deň 🙄
Som zvedavá aká bude... 😖 ale len nech je už po nej a môžme sa snažilkovať 😀

bebe2013
17. sep 2012

@alenkapalenka
@voskovka
@janicka11 dobre ranko, hlasim vyvin situacie, vcera som si zacala merat bazalku, vcera 36.7, dnes 37, MS nikde. Jej priznaky vsade, ale vraj tehu a PMS su velmi podobne - nevzdavam nadej. Dva testy negativne, naposledy vcera, ale mozmo este bolo na test skoro.

wisinka
17. sep 2012

aj ja sa pridavam 🙂

crazybabenka
17. sep 2012

ahojte....môžem sa k Vám pridať? 😀 😀 😀 😀

voskovka
17. sep 2012

@wisinka
@crazybabenka vitajteeeeee

ivoninka
17. sep 2012

Dobre ranko vsetkym...Ja sa tiez k vam pridavam 🙂

voskovka
17. sep 2012

@ivoninka sa nam to tu plní supeeeeeeeer...

bebe2013
17. sep 2012

@wisinka
@crazybabenka
@ivoninka vitajte, spolusnazilky!

alenkapalenka
17. sep 2012

@voskovka aj ja verim...musi to vyjst 🙂
@bebe2013 ahoj...no tak nech nedojde...kedy to mas mat? zajtra??...tfu tfuj, nech aspon tebe vyjde 🙂...testy uz dosli?..ze mne uz hej, drahy rano prebral 🙂
@wisinka
@crazybabenka
@ivoninka aj ja vas vitam...aspon tu bude veselsie 🙂

janicka11
17. sep 2012

@voskovka
@alenkapalenka
@bebe2013
@ivoninka
@wisinka
@crazybabenka Tak ahojte dievčence mylsíte si teda že budeme julovčiatka?No bodaj by🙂)Ale teda ja v to apson dufam..Vítam vás aj ja velmi pekne nové dievčence 😀 Akosi sa nás tu rozrastá a to je skvelé...

voskovka
17. sep 2012

@alenkapalenka
@janicka11 ja mam takly vnutorny pocit ze to vyjde 🙂

janicka11
17. sep 2012

@voskovka najendu stranu si to mylsím aj ja,a ked sa to nebude týkať mna tak určito niekoho z vas...a možno aj teba moja zlatá,a držím palčeky aby to bolo to vysnívané dievčatko🙂))

voskovka
17. sep 2012

@janicka11 mi hovor kazdy den sa modlim nech to vyjde a nech to je baba jako lusk 😀

janicka11
17. sep 2012

@voskovka ooo,skvelééé vidíš a mne je asi jedno či to bude baba či chalan...neviem chvilku som chcela chalana no teraz si vravím že mi to je asi jedno....hlavne nech je zdravé babenko..Moja ked nevíde teraz tá baba a bude to chlapec tak si myslím že do štvorice to baba isto bude,ved budeš furt mlada nie??tak skusíte dalšie.. 😀 😀

voskovka
17. sep 2012

@janicka11 ja som sa nechala ukecat na tretiu sekciu a viac ani panovi....doktor uz teraz hore mal prst ze na vlastne zvazenie ale som povedala ze sa citim na ten treti cisarsky ze zvladnem

crazybabenka
17. sep 2012

ďakujem za privítanie..... 😉 ....my sme sa s manželíkom rozhodli.....že sa predsa len posnažíme o nejakého súrodenca pre tú našu bambuľku.....tatino by si prial samozrejme syna.....ale v podstate je to jedno.....najmä nech je zdravé.....a nech je už v brušku 😀 😀 😀 😀 😀
@janicka11 aj keď ...keď si predstavím v takom teple s takým veľkým brušenom......ale ani v zime to nebola veľká sranda.....

voskovka
17. sep 2012

@crazybabenka ja mam starsieho v podstate na zimu koniec septembra a nepacilo sa mi ho zababuseneho vo fusaku atd a mladsieho mam juloveho a bolo super aj slniecka sme si uzili aj kocikovania

janicka11
17. sep 2012

@voskovka Hmm to hej ja mam zasebou len jednu sekciu a som fakt zvedavá čo ma čaká teraz vlastne..ale šak uvidíme...
@crazybabenka nsééé šak ja my sme sa tak rozhodli aby malá nebola sama aby aj nám bolo viac veselšie 😀

alenkapalenka
17. sep 2012

@voskovka no ja som taky pocit mala aj teraz, takze tomu nechavam trosku volnejsi priebeh, bo uz mi bolo aj doma povedane, ze mi kus z toho preplo :D..preco musis sekciou?

voskovka
17. sep 2012

@alenkapalenka lebo som mala uz 2 sekcie...

crazybabenka
17. sep 2012

ja som chcela ešte počkať....trošku ísť do robotky a potom....ale mangel sa smial....že potom by ma už nenahovoril 😀 😀 😀 😀 a keby sa zadarilo tak by to bolo tak akurát.....Palka by išla od septembra do škôlky....doobeda by som sa mohla venovať len drobcovi 😀 🙂

crazybabenka
17. sep 2012

@voskovka ja som skôr myslela na tehuľkovanie .....ale v tom máš pravdu...že pre bábo je lepšie narodiť sa do teplúčka ako v zime do chrípkového obdobia........mne sa malá narodila so zápalom pľúc.....a potom s oslabenou imunitou sme nachytali aj to čo sa chytiť nedalo 😒

alenkapalenka
17. sep 2012

@voskovka no a tie si mala z akeho dovodu?...ja sa v tomto este nevyznam 🙂

vrs
17. sep 2012

@alenkapalenka uz si sa testovala?si hovorila,ze v pondelok..ja este nie..stale to odkladam

voskovka
17. sep 2012

@alenkapalenka prvy pre nepostupujuci klasicky porod a davidko sa uz dusil omotaný pup.snurou a potom hypotonia maternice a druhy musel byt automaticky koli tomu ze nebol medzi detmi 2rocny rozdiel ale 1 a 8mesiacov

vrs
17. sep 2012

@ivoninka
@wisinka
@crazybabenka vitajte medzi nami ;)