icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

milagrosss20
17. sep 2012

🙂 ju vas tu ale je chiiiiii takze ja tiez by som sa rada pridala k vam...mi sa sice snazime uz viac ale predsa 😀

milagrosss20
17. sep 2012

@crazybabenka no ja beriem stadamet 1000g (metformin) a l.thyroxin....a ten clostyl to je na ovu vsak?

lusinda1989
17. sep 2012

dievcata chcem Vam len popriat vela sil a uspechov v snazeni 🙂 ja sa uz konecne v septembri stanem mamou a aj napriek tomu ze sme sa s manzelom zacali snazit ako mladi tak nam to trvalo dost dlho vyse roka a pol.... preto som vam chcela povedat aby ste sa po prvych neuspechoch nevzdavali ono to raz pride a pride to vtedy ked to budete najmenej cakat takze skuste menej tlacit na pilu a viac si uzivat jeden druheho... lebo ked sa vam to uz konecne podari tak uz na take lubenie sa neostane vela casu :D...

Drzim vam vsetkym palce

alenkapalenka
17. sep 2012

@janinna11 ahoj..a kedy sa to ma pit? Od 1dc po ovulku??

mahulenka87
17. sep 2012

@alenkapalenka aj ja tak o hodinku pojdem 🙂

gabikatn
17. sep 2012

@alenkapalenka to verim ze mame vsetky strach, ale vzhladom na nasu situaciu je to nieco ine, pisala som to na str.2, nechcem sa uz v tom vrtat, stale to moc boli.....musim iba verit ze vsetko bude ok......

janinna11
17. sep 2012

@alenkapalenka ja som ho pila 2 až 3krat denne, najlepsi je sypany z lekarne, pijes od 1 dna M, aj kramy su kratsie a menej bolestive, slabsie, a prestala som ho pred zacatim ovu a po skonceni ovu znovu zacinam

milagrosss20
17. sep 2012

baby..co robite preto aby ste otehtnely????jaq som tiez pila cajik ten s alchymelky....o tom pisete vsak?a gabi tebe sa nieco stalo?

voskovka
17. sep 2012

@janinna11 vitaj u nas...
@alenkapalenka ja som domasirovala a pojdem na chvilu von je peckovo 😎

alenkapalenka
17. sep 2012

@gabikatn musi to dobre dopadnut...drzim palce
@janinna11 dakujem...asi to mozno vyskusam...aj po ovu sa ma pit? Som bola v tom, ze iba do....a po kramy uz nie.
@voskovka a inak uz som mimo hry...som dostala pred chvilkou ms :/

wisinka
17. sep 2012

@andrejocka5 ahoj, aj ked kojis mozes otehotniet. takze odstavovat nemusis

crazybabenka
17. sep 2012

@milagrosss20 siofor je tiež metformin.....tiež ti zistili IR? ....áno clostyl je na ovulku.....aj keď pri prvom snažilkovaní mi ovu nabehla aj bez neho

mahulenka87
17. sep 2012

@alenkapalenka aj ja som pred chvíľkou dostala. Ale teším sa, lebo cca o týždeň môžeme zarábať 😀

alenkapalenka
17. sep 2012

@mahulenka87 ja sa netesim,lebo nase zarabanie sa nepodarilo :(

mahulenka87
17. sep 2012

@alenkapalenka ani nám ☹ ale verím, že teraz sa už podarí 😉

alenkapalenka
17. sep 2012

@mahulenka87 no mohlo by sa....ako dlho sa snazite?

mahulenka87
17. sep 2012

@alenkapalenka toto bol náš 1.mesiac snaženia

voskovka
17. sep 2012

@mahulenka87
@alenkapalenka baby ved budeme spolu vsetky....no ja mam za sebou uz dni...este take dni a ideme s mm na to... 😀 😀 😀

janicka11
17. sep 2012

dobrý večer...a mne prečo nikto nepíše??huhu aj ja tu som..mne už moje dni odišli tak dnes snád že by ťuťu muťu? 🙂 😉

voskovka
17. sep 2012

@janicka11 hor sa na to...xixix

janicka11
17. sep 2012

@voskovka haha🙂)malá ešte nespí 😝 😀

voskovka
17. sep 2012

@janicka11 inak mne uz pere nacisto som si album urobila co by sa nam pacilo(teda mne pacilo xixix pre miminko) 😵 😵

janicka11
17. sep 2012

@voskovka šak som kukalaaaaaa,,to ja som sa etš do takého štadia asi nedostala..Inak ty chodíš do práce?či ešte si na materskej smalým?

voskovka
17. sep 2012

@janicka11 hej ja mam svoj masersky salon u nas v čadci...ale adamko je stale chory tak asi si pojdem vybavit s nim predlzenu lebo to sa nehodi kebyze sedim s nim doma utekaju mi zakazky,kebyze zozeniem opatrovatelku budem akurat zarabat na odvody a na nu.takze asi zivnost pozastavim,priestory si necham a budem iba rodinu a znamych masirovat a vybavene.

janicka11
17. sep 2012

@voskovka ha tak super to musíš mať aj skvelo zaplatené nie??dobrý biznis...tak niekedy ked podjem ku švagrinej do čadce skočíme na kafčo a pomasíruješ ma 😀 😀 ale ne šak nebývame tak daleko od seba...v žiline sme často.

voskovka
17. sep 2012

@janicka11 samozrejme potom ti urobim tu tehotensku masáž....... 😀 😀 😀 😀

alenkapalenka
17. sep 2012

@voskovka dobre...mne dalsia ovu vychadza na posledny september,tak to este mozno stihnem, ale nech sa nam hlavne podari uz 🙂
@janicka11 piseme aj tebe...ja len pisem z mobilu a ked na jednej strane niekto nieje,uz nedam odpovedat...ale to pisem pre vsetky :D
a bola som na pive,kedze viem,ze si ho v pohode mozem dat 🙂

janicka11
17. sep 2012

@voskovka ooo že dakujemmm
@alenkapalenka Jansé to poznám to ja som tiež velmi čatso cez mobil tu prihlasenáá tak preto menej tu píšem len si váas prečítam tiež jednu stranu večšinou...a tak....nooo budeme si držať palčeky asi všetky.

voskovka
17. sep 2012

@alenkapalenka no mne vychadzaju plodne dni asi tak 25-do 30.9.

voskovka
17. sep 2012

@alenkapalenka
@janicka11 zeny moje idem spat....uz som unavena este ma brucho boli.... 😒