Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
@crazybabenka no ja beriem stadamet 1000g (metformin) a l.thyroxin....a ten clostyl to je na ovu vsak?
dievcata chcem Vam len popriat vela sil a uspechov v snazeni 🙂 ja sa uz konecne v septembri stanem mamou a aj napriek tomu ze sme sa s manzelom zacali snazit ako mladi tak nam to trvalo dost dlho vyse roka a pol.... preto som vam chcela povedat aby ste sa po prvych neuspechoch nevzdavali ono to raz pride a pride to vtedy ked to budete najmenej cakat takze skuste menej tlacit na pilu a viac si uzivat jeden druheho... lebo ked sa vam to uz konecne podari tak uz na take lubenie sa neostane vela casu :D...
Drzim vam vsetkym palce
@janinna11 ahoj..a kedy sa to ma pit? Od 1dc po ovulku??
@alenkapalenka aj ja tak o hodinku pojdem 🙂
@alenkapalenka to verim ze mame vsetky strach, ale vzhladom na nasu situaciu je to nieco ine, pisala som to na str.2, nechcem sa uz v tom vrtat, stale to moc boli.....musim iba verit ze vsetko bude ok......
@alenkapalenka ja som ho pila 2 až 3krat denne, najlepsi je sypany z lekarne, pijes od 1 dna M, aj kramy su kratsie a menej bolestive, slabsie, a prestala som ho pred zacatim ovu a po skonceni ovu znovu zacinam
baby..co robite preto aby ste otehtnely????jaq som tiez pila cajik ten s alchymelky....o tom pisete vsak?a gabi tebe sa nieco stalo?
@janinna11 vitaj u nas...
@alenkapalenka ja som domasirovala a pojdem na chvilu von je peckovo 😎
@andrejocka5 ahoj, aj ked kojis mozes otehotniet. takze odstavovat nemusis
@milagrosss20 siofor je tiež metformin.....tiež ti zistili IR? ....áno clostyl je na ovulku.....aj keď pri prvom snažilkovaní mi ovu nabehla aj bez neho
@alenkapalenka aj ja som pred chvíľkou dostala. Ale teším sa, lebo cca o týždeň môžeme zarábať 😀
@mahulenka87 ja sa netesim,lebo nase zarabanie sa nepodarilo :(
@alenkapalenka ani nám ☹ ale verím, že teraz sa už podarí 😉
@mahulenka87 no mohlo by sa....ako dlho sa snazite?
@alenkapalenka toto bol náš 1.mesiac snaženia
@mahulenka87
@alenkapalenka baby ved budeme spolu vsetky....no ja mam za sebou uz dni...este take dni a ideme s mm na to... 😀 😀 😀
dobrý večer...a mne prečo nikto nepíše??huhu aj ja tu som..mne už moje dni odišli tak dnes snád že by ťuťu muťu? 🙂 😉
@janicka11 hej ja mam svoj masersky salon u nas v čadci...ale adamko je stale chory tak asi si pojdem vybavit s nim predlzenu lebo to sa nehodi kebyze sedim s nim doma utekaju mi zakazky,kebyze zozeniem opatrovatelku budem akurat zarabat na odvody a na nu.takze asi zivnost pozastavim,priestory si necham a budem iba rodinu a znamych masirovat a vybavene.
@voskovka dobre...mne dalsia ovu vychadza na posledny september,tak to este mozno stihnem, ale nech sa nam hlavne podari uz 🙂
@janicka11 piseme aj tebe...ja len pisem z mobilu a ked na jednej strane niekto nieje,uz nedam odpovedat...ale to pisem pre vsetky :D
a bola som na pive,kedze viem,ze si ho v pohode mozem dat 🙂
@voskovka ooo že dakujemmm
@alenkapalenka Jansé to poznám to ja som tiež velmi čatso cez mobil tu prihlasenáá tak preto menej tu píšem len si váas prečítam tiež jednu stranu večšinou...a tak....nooo budeme si držať palčeky asi všetky.
@alenkapalenka no mne vychadzaju plodne dni asi tak 25-do 30.9.
@alenkapalenka
@janicka11 zeny moje idem spat....uz som unavena este ma brucho boli.... 😒

🙂 ju vas tu ale je chiiiiii takze ja tiez by som sa rada pridala k vam...mi sa sice snazime uz viac ale predsa 😀